|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי בחיטוב עשיתי Abc וגם 40 דקות אירובי בסוף כל אימון 5 פעמים בשבוע וזה קשה! במיוחד אם אין לך הרבה זמן פנוי ביום אז ההתאוששות היא בעייתית. אני הייתי ישן קצת מאוד (6-5 שעות בבמוצע בלילה) וזה היה ממש גרוע.
בשורה התחתונה ירדתי במשקל/עליתי בשריר בצורה יפה מאוד אבל יחסית לזמן שעבר (משהו כמו 10 חודשים) קצב ההתקדמות לא היה משהו. אז אם אין לך הרבה זמן פנוי או שאתה לא ישן הרבה.. לא נראה לי שהייתי הולך על Abc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() (אני גם עשיתי את האימונים ברצף... ראשון-חמישי אז זה גם בטח הוסיף לעומס..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה גיוון תעשה Edt נשמע לי מעולה
אני מתחיל עכשיו עם התוכנית אם אתה רוצה פירוט תגיד
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() אם אתה רוצה להכניס לג פרס למה לא להוריד כפיפה ותאומים,ולעשות
4 דדליפט 4 סקוואט 4 לג פרס? ד"א לאנגים גם תרגיל נחמד,במקום תרגילים כמו כפיפה למה לא לעשות משהו כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך יותר מידי אימונים בשבוע
יהיה לך קשה וגם ימאס לך טיפה מהמכון(תלוי עד כמה זה חשוב לך) לפי דעתי תעשה חלוקה כזאת Abcxaxx Abcxbxx Abcxcxx ככה כל שבוע אתה נותן דגש על קבוצת שרירים אחרת וגם ימי שישי ושבת יש לך חופש שביעניי זה חובה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|