|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
סוף סוף טיפת היגיון לקוח לא מרוצה יכול להיות מוגדר גם בתור ילד שהחליט שהיעוץ של גיל זה מה שיעשה אותו רוני קולמן ,וכשהוא גילה שזה לא נכון ,הוא החליט שגיל/יותם/מי שלא הכין לו את התפריט (וזה יכול לקרות עם כל תזונאי ) , הוא הפיל את האשמה על התזונאי
![]() |
#23 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
דבר שני יש דבר כזה גנטיקה , ולא אצל כולם אפשר להתגבר על המגבלות שהיא מציבה לבנאדם. יש כאלו שיש להם הרבה פוטנציאל ויש כאלו שפשוט לא
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה לכולם,
נתתם לי חומר למחשבה. כעיקרון המאמן כושר שלי חפפניק אומר לי את האבקת חלבונים לשתות לפני אימון ואחרי אימון והבנתי שלא צריך לעשות את זה ככה.אבל לו מה אכפת,בצורה הזו אגמור את האבקת חלבונים ואקנה נוספת.תוכנית אימונים אין לי מושג אם מה שהוא בנה לי זה טוב.התפריט שלי אני חושב שהוא בסדר גמור ,אולי פרט לכך שאני אוכל 3 ארוחות מסודרות ולא 6 או 8 קטנות (-: לא נוגע במתוקים לא מטוגן ולא בשתיה מוגזת.רק עשיתי טעות לאחר אימון שהייתי מגיע לבית הייתי אוכל טונה וביצה.וגם שותה חלבונים.אבל הבנתי שצריך ההפך.לשתות את האבקת חלבונים ושתהיה על בסיס מים בלבד ולא חלב ולערבב אם 5 תמרים או 5 משמשים ועם אני רעב שאני יאכל פחמימות ולא חלבונים. גיסיתי היא תזונאית / דיאטנית קלינית היא ציינה שהתפריט שלי בסדר גמור אז אולי מה שחסר לי זה רק תוכנית אימונים טובה ואתחיל לראות תוצאות כמו שאני רוצה לגבי הגנטיקה יש לי גנטיקה טובה כבר הרבה אמרו לי גם פה וגם במכון וכ"ד.. ככה זה תימנים ,יש לנו גנטיקה טובה חח (: |
![]() |
![]() |
#25 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ויש הרבה ....
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגוף שלך יראה שיפור, אין פה ללכת סחור סחור. כפי שאמרו, גיל הוא סה"כ אמצעי כביכול מאוד חשוב שיכול לעזור ולכוון, גם אם יודעים להכין תפריט יש עוד הרבה דברים שלא יודעים והוא מסביר את זה... מה שצריך זה השקעה והתמדה. ויסלחו לי כל אלה שלא ראו שיפור שהיו אצל גיל, אתם פשוט עצלנים ולא עושים מה שצריך לעשות. שבת שלום. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשכח מזה!! לתימנים אין פלוסים רק מינוסים =]
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
אל תהייה מושפע,אני אומר לך עובדתית שיש אנשים שהשקיעו את הנשמה ואכלו חרא
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() כבר 4 חודש בחיטוב אצל גיל, ממליץ בחום!
|
![]() |
![]() |
#31 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אל תחשוב פעמיים... לךך
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מומלץ לך לקבל ייעוץ זה באמת שווה את זה.
אם אתה משקיע תוך חודשיים אתה יכול להגיע לתוצאות שלא תאמין אני אישית ניסיתי ומניסיון אני אומר לך שזה היה שווה את זה.
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() אורן איזה מינוסים יש אצל תימנים???????
מבחינת גנטיקה |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
אני חושב שאתה טועה אחי אני לא מכיר בן אדם שאם יעשה הכל נכון כמו שצריך לא יראה שיפור... אלא אם כן אתה מדבר על מישהו שציפה להיות הכי חטוב בעולם או הכי גדול בעולם אז אי אפשר להגיד שהוא מרוצה אבל בעיקרון אני לא חושב שיש מישהו שיעבוד כמו שצריך כמו ש-SUGRAZA אמר ולא יראה תוצאות משמעותיות לאחר כמה זמן ולא יהנה מהם ולא יהיה מרוצה מהם וזה לא משנה מה הגנטיקה שלו גם אם יש לו גנטיקה על הפנים אין דבר כזה לא לראות שיפור. דרך אגב אולי תוכל לתת דוגמא למישהו שלא היה מרוצה עם סיבה לכך ?
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
תראה שיפור תמיד יהיה הכל שאלה אם מידת השיפור הייתה שווה את המאמץ,הכסף והסבל...
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() פה הטעות שלך.
אי אפשר להגיע לתוצאות בלי מאמץ ו"סבל", 600 שקל לחצי שנה לדעתי זה לא ממש הרבה, אפשר להסתדר עם זה. נכון, יש את אלה שיראו שיפור משמעותי בחצי שנה, יש אלה שפחות, אבל עדיין יהיה שיפור, וממשיכים עם זה כמה שאפשר. אחרי הפגישות האלה עם גיל אתה יודע הרבה יותר, ויהיה לך ידע שיעזור לך בהמשך הדרך.. אין מה לעשות, אז מה - אם הם לא היו הולכים אל גיל, הם היו הולכים אל תזונאי ואל פגישות ייעוץ אחרות והתוצאה הייתה קרובה לוודאי זהה, אי אפשר להאשים פה את גיל. |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר 3 חודשים בחיטוב עם גיל ומרוצה, אין פה קסמים אם באמת תשקיע ותתמיד (וזה קשה מאוד) אז זה ישתלם אם לא תתמיד ותשקיע אז חבל על הכסף שלך בסה"כ גיל עוזר בכך שהוא בונה לך תפריט תזונה בהתאם לסוג המטרה/צרכים שלך.
בכללי סדר בבלאגן לא משהוא קשה אבל למתאמן הממוצע זה לא רע ושלא רוצה/מפחד להסתכך עם ערכים וכמויות קלוריות. |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרת תמיד יהיה שיפור אבל אם תצפה לשיפור ענק ומטורף גם אם תסבול והכל ותעשה כל דבר אפשרי אתה לא תגיע אליו בקרוב זה נכון אתה תעשה שינוי אבל לא כמו מה שציפית כמו החלום של המון צעירים שבאים לגיל להיות חטובים 9 אחוז שומן עם מאסה מכובדת וקוביות בבטן וחזה של פופאי... :] זה יכול להיות אבל אחר המון זמןי המון סבל והמון מאמץ והמון הרבה דברים שהתחלת איתם ולדעתי כן זה שווה את המאמץ הרי אחרי הכל זה המטרה שלך. בשלב הראשוני (כלומר בזמן הקרוב שזה לא ממש קרוב :] ) רואים שיפור שלדעתי כל אחד צריך שיפור כזה ומשם כבר להחליט איך הוא ממשיך מה הוא עושה וכל דבר אחר.
![]() |
#39 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() גנטיקה היא פרמטר הכרחי. אם יש למישהו יש גנטיקה "דפוקה" יהיה קשה לו פי 10 אפ בכלל להגיע לאן שהוא.
סה"כ הרבה פה מסתכם גם במתמטיקה של קלוריות. אין דבר כזה שמישהו לא יראה תוצאות אלא אם הוא ממש מפשל בתפריט. הכל מסתכם במאזן הקלורי שלו. פה נכנס העניין של ההקפדה והרצינות אצל האנשים. מלא פעמים אני פוגש אנשים בבסיס ובמכון שטוענים שהם מקפידים על תפריט שמישהו בנה להם, ממש ממש מקפידים אבל לא רואים תוצאות. אבל תאכלס הם חולמים שהם מקפידים, למה אני אומר חולמים? (השקעתי בזה כמה דקות- אז בבבקשה) שאמא שלך מכינה לך חזה עוף בליטר של שמן זית "בלי" שאתה יודע. -> אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה אוכל "בטעות" לחם מלא במקום לחם קל - > אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה מכין את השיבולת בבוקר - עם דבש וחלב "בטעות" - > אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה מוסיף 1 כפית סוכר לכל קפה שחור שאתה שותה ואומר שזה רק 5 גרם סוכר - > אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה אומר ש"אבוקדו הוא ירק ירוק", > אז ממש אבל ממש לא עוזר!!! קיצר, פגשתי הרבה אנשים שנשבעו לי שהם עובדים לפי התפריט והם לא יודעים כמה הם באמת מפשלים. ומשפלים בגדול הנקניקים האלו! שלא לדבר על זה שחלקם בכלל לא יודעים להתאמן, אבל זה לדיון אחר
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|