ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מישהו עבד פה לפי השיטה של ישראל בודי? (https://israelbody.com/showthread.php?t=30981)

yoni_r 13-03-08 16:53

מישהו עבד פה לפי השיטה של ישראל בודי?

:11:

שלום לכולם,

לא מצליח להכנס לפה בכינוי הקודם שלי אז פתחתי חדש.

אני כל הזמן רואה בדף הראשי,על השיטה של ישראל בודי ואת התוצאות.

התוצאות מדהימות ומרשים ביותר.היש פה מישהו שעבד לפי השיטה הזו

או עובד לפי השיטה הזו?

יש מושג כמה חודשים זה לוקח לעשות שינוי שכזה?

בתודה

רון

Yoshi-Moto 13-03-08 16:57

זוב את התוצאות באתר, לא תמיד תצליח להשוות אותם ואחר כך סתם תתבאס, מה שכן, לפי מיטב ידיעתי, לישראלבודי אין דבר כזה לקוח לא מרוצה, אחד אחד מבסוטים מהשיטה של ישראלבודי, ומקבלים תוצאות.

אם יש לך את הכסף לפשיכגות יעוץ, אני לא רואה סיבה לא לקחת, סה"כ זה דיי משתלם.

eminemfan 13-03-08 16:59

ממליץ בחום,אני אישית הולך לגיל ב-24 לחודש לחיטוב רצח עד הקיץ.עשיתי איתו חיטוב שנה שעברה וראיתי תוצאות שאין דברים כאלה-אין פה סודות זה פשוט הכוונה שזה מה שאתה צריך-בקרה על כמות קלוריות שנכנסת ויוצאת שזה תפריט+אימונים ושלום על ישראל.

toxicity 13-03-08 17:09

השיטה של ישראלבאדי לא תביא לך שום שינוי אם תלך לפיה
ולא קל להקפיד, אבל אפשרי וכדאי

alpha 13-03-08 18:11

סה''כ השיטה היא תפריט תזונה ותוכנית אימונים.

chenn 13-03-08 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ממליץ בחום,אני אישית הולך לגיל ב-24 לחודש לחיטוב רצח עד הקיץ.עשיתי איתו חיטוב שנה שעברה וראיתי תוצאות שאין דברים כאלה-אין פה סודות זה פשוט הכוונה שזה מה שאתה צריך-בקרה על כמות קלוריות שנכנסת ויוצאת שזה תפריט+אימונים ושלום על ישראל.

איך אני מגיע לגיל?יש לך תמספר שלו?
יש לך איסקיו אולי אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות בנוגע לזה.

OverPower 13-03-08 19:24

אחים שלי בהזדמנות אני כבר ישאל, פגישת ייעוץ עם גיל יותר מומלצת לכאלה שלא מבינים בתחום ולא יכולים להכין לעצמם תפריט או אפילו למומחים שביננו גיל יביא תוצאות יותר טובות?
זו שאלה ממש חשובה חברה תודה לעונים =)

xLaes 13-03-08 19:26

אם אין לך את הידע,אז מומלץ ללכת לגיל.
אני ממליץ על פשוט ללמוד ולקרוא מאמרים,ולדעת איך לעשות תפריט טוב.
אין בזה שום סוד.

OverPower 13-03-08 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
אם אין לך את הידע,אז מומלץ ללכת לגיל.
אני ממליץ על פשוט ללמוד ולקרוא מאמרים,ולדעת איך לעשות תפריט טוב.
אין בזה שום סוד.

אז במידה ואני יודע להכין לעצמי תפריט אין טעם לקבוע פגישות עם גיל?

BodyKilo 13-03-08 20:17

כן, אין טעם ללכת אם אתה יודע איך לבנות תפריט כמו שצריך.. ויודע מה צריך לעשות באימונים.
בכל מקרה, מפגישה אחת אפילו עם גיל אתה תדע המון דברים שלא ידעת, אם יש לך את הזמן ותחת לשבת ולקרוא מאמרים אז סחטיין, אם לא תקבע פגישה.. מה שטוב גם שאתה במעקב, ואתה במטרה חד משמעית ואין להשבר.

כמו שאמרו, אין סוד... סה"כ גיל נותן לך טיפים, תוכנית אימונים שמתאימה לך, ותפריט תזונה בלי לשבור את הראש יותר מדי.. מה שמצריך ממך זה רק השקעה והתמדה, והשאר יבוא לבד.

toxicity 13-03-08 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
כן, אין טעם ללכת אם אתה יודע איך לבנות תפריט כמו שצריך.. ויודע מה צריך לעשות באימונים.
בכל מקרה, מפגישה אחת אפילו עם גיל אתה תדע המון דברים שלא ידעת, אם יש לך את הזמן ותחת לשבת ולקרוא מאמרים אז סחטיין, אם לא תקבע פגישה.. מה שטוב גם שאתה במעקב, ואתה במטרה חד משמעית ואין להשבר.

תמיד טוב להתייעץ עם תזונאי, לא משנה כמה הידע שלך גדול
אז אל תגיד שטויות כמו אין טעם, כי תהיה בטוח שלא אני ולא אתם יודעים הכל בתחום הזה

Blabla144 13-03-08 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo

כמו שאמרו, אין סוד... סה"כ גיל נותן לך טיפים, תוכנית אימונים שמתאימה לך, ותפריט בלי לשבור את הראש יותר מדי.. מה שמצריך ממך זה רק השקעה והתמדה, והשאר יבוא לבד.

לקחתי 2 פגישות אצל גיל ולמדתי כל כך הרבה דברים!
מציע לך ללכת לאחר מכן גם תדע איך לבנות תתוכניות אימונים והתפריט שלך יותר טוב
וחוץ מזה הוא בן אדם מלך גיל!

BodyKilo 13-03-08 20:20

זה ברור.
אבל אם הוא יודע מה הוא צריך ומה המטרה, מאמרים באינטרנט בהחלט יוכלו לעזור לו.. בסה"כ כל המאמרים המקיפים באינטרנט זה אותו דבר כמו אצל גיל, רק שאצל גיל זה יותר מהר ויותר נוח והוא כבר בונה לך את התפריט המתאים ואומר לך מה לעשות.

כן, גם אני הייתי מעדיף ללכת לפגישת ייעוץ ולדעת הרבה דברים שלא ידעתי מאשר לשבור את הראש ולשבת על מדריכים ולנסות לחשב את זה ואת זה, מה אני עושה נכון ומה לא...

אבל למי שיש את הידע הנחוץ ויודע מה הוא צריך לעשות(לא מדבר על הבחור שפתח את הדיון), אז הוא יכול בהחלט להסתדר לבד.

וערכתי גם את ההודעה לפני שציטטת אותי, תקרא מה כתבתי.

arbel2 13-03-08 21:39

לבחור ששאל,

המטרה של פגישות היעוץ הן לעשות לעצמך סדר ולקבל פרופרציות לגבי מצבך ולאן אתה יכול להגיע.
כאשר אתה נעזר באיש מקצוע, הוא מתאים לך את תוכנית האימונים לתזונה שלך ולהפך, בודק שהכל הולך קשורה ואחת לחודש מבצע מדידות ויכול להעריך את איכות ההתקדמות שלך.
בהתאם להכניס שינויים ובסה"כ לנתב את כל האנרגיה שאתה משקיע לכיוון הנכון.
לבנות תפריט עצמי זה לא בהכרח הפתרון, מאחר וסביר להניח שאין לי את הניסיון והידע המקצועי וכמוב שאין לך את האוביקטיביות והבקרה החיצונית :-)

החבר'ה שבתמונות באתר הם חלק מהלקוחות שבאמת ראו תוצאות טובות ולכן אנחנו מפרגנים להם, אבל לא קל לדעת מראש מי יצליח ולאיזה רמה יגיע.
גם אני עם הידע הרב שצברתי נעזר לא פעם בגיל ויותם שעוזרים לי להתמקד ולהשיג את המטרות שלי.

אתה יכול לפנות אלי גם במייל או במסנג'

Gil-G 13-03-08 22:07

הכל תלוי בך, תשקיע תראה תוצאות
ה"שיטה" זה רק אמצעי, אחלה אמצעי
כל השאר תלוי בך..

denous 13-03-08 22:10

שמע מומלץ ללכת לגיל באמת יוצאים משם אחלה אנשים ושומעים על הייעוץ שלו רק דברים טובים לפחות אני...
בעיקרון אם יש לך את הזמן והרצון ומטרה לשבת לקרוא הרבה דברים להבין הרבה דברים לעשות תפריט ולתקן אותו אלף פעם תוכנית אימונים לבדוק כל פעם איך אתה מתקדם להקפיד לשמור לעשות את כל זה לבד אתה לא חייב ללכת לגיל אבל בכל זאת עדיין מומלץ כמו שאמרו לך בפגישה אחת אתה יכול לצבור ידע רב וחוץ מזה יותר קל שיש מישהו שמפקח עליך ואומר לך אם ירדת נכון כמה לרדת בחודש כמה לעלות אם עלית נכון מראה לך את ההתקדמות ומפרגן...
החלטה שלך !

Kachok 13-03-08 22:11

יושי מוטו , עם כל הכבוד לגיל , יש לקוחות לא מרוצים , פשוט עליהם לא שומעים....

tomerA 13-03-08 22:11

השיטה של משה עובדת :king:

Logout 13-03-08 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
יושי מוטו , עם כל הכבוד לגיל , יש לקוחות לא מרוצים , פשוט עליהם לא שומעים....

אבל השאלה היא..האם הלקחות הלא מרוצים..השקיעו מעצמם וועמדו בתפריט ובתוכנית אימונים כמו שצריך? :basketball:

Kachok 13-03-08 22:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
אבל השאלה היא..האם הלקחות הלא מרוצים..השקיעו מעצמם וועמדו בתפריט ובתוכנית אימונים כמו שצריך? :basketball:

חד משמעית כן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ