|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה קנית? זה טוב לחיטוב בעיקר וזה בכלל תרופה בכללי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בעבר זה שווק בצורה חופשית כתוסף תזונה ואפילו היה מרכיב בהידרוקסיקט הידוע של סל טק נחסם למכירה באפריל 2004. לאחרונה התחילו לשווק את זה שוב כאפדרין הידרוכלוריד (HCL) אבל גם זה בטח יחסם מתישהו. בכל מקרה אני חושב שעדיף לקנות ליפו6 או הוטרוקס במקום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חייב להרוס לעצמייך את התגובה? לא באתי לריב איתך חבל שאתה מתנהג כמו ילדה בת 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2) בימים הקרובים אני צריך לקבל אופטימום שוקולד מרשמלו וקריאטין אקסטרים 3) עוד לא ידוע. אבל בדוק לא במס' 1. 4) כשאתחיל להישתמש העדכן את התגובה. 5) אופטימום/צ'מפיון - לא מדען, אבל זאת דעת הקהל הנרחב. 6) מקווה ששוקולד מרשמלו =] *אתמול הייתי בפגישה אצל גיל, הוא המלץ לי על הקריאטין אקסטרים של צ'מפיון, הקטע הוא ששמעתי פה שהוא לא משהו. תגובות מ"המומחים" ורק מהם, יתקבלו בברכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
NOZ Super Charged או על ADEnergy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממ דבר שני, קריאטין זה קריאטין לא? החומר הוא אותו חומר. ממה שהבנתי מגיל, בנוסף לקריאטין נומצאים עוד כמה חומרים טובים שאת שמם אני לא זוכר כרגע. במה שני המוצרים שנתת לי לראות שונים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() Jump
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() משתמש כרגע רק באבקת חלבון וסוכר ענביים
ניסיתי כמעט את כל הטעמים של צ'מפיון חוץ מבננה ותות וניסיתי גם אופטימום אין ספק שצ'מפיון יותר טעימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מושעה
|
![]() משתמש כרגע בno אקספלוד של Bsn (בן :):):):) של דבר), חלבון של אפטימום וsize On של גספרי ניוטרישן(ממליץ בחום) ו Methyl 1-d של ליגל גיר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() קנה טהור וזהו!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() 1)באיזה תוספי מזון השתמשתם?
2)באיזה תוספי מזון אתם משתמשים בימים אלו? 3)איזה תוסף הכי אהבתם? 4)לאלו שהשתמשו בקראטין בכמה השתפרו משקלי העבודה שלכם? 5)איזה אבקת חלבון לדעתכם הכי טובה? 6)איזה אבקת חלבון לדעתכם הכי טעימה? 1. קריאטין מונו, אופטימום שוקו, מולטי ויטמין, מולטי מינרל, אומגה 3, סוכר ענבים . 2. הכול חוץ מהמולטי ויטמין והמונו. 3. האופטימום שוקו. 4. לא זוכר. 5. הכול אותו דבר, אני מכור לפרו קומפלקס שוקו. 6. אופטימום שוקו
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. מגניב. 3. בננה יותר טעים אחי. 4. תזכר (: 5. כי אתה עשיר !!!!!!!!! 6. צמפיון בננה ! יותר טעים. מה איתך יא גדול ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() 1. אין כמעט תוסף מזון שלא היה לי של החברות אופטימומ יוניברסל ISS,כל השאר זה דברים כמו השורף שומן ליפו 6 של נטרקס nitric x של אדבנס פרפורמנס אומגה 3 של אלספה עוד כמה שטויות שהיו לא ואני לא זוכר כרגע
2. אבקת חלבון ISS קינמון אבקת חלבון אופטימומ פונץ אומגה 3 ויטמין C של דרך חיים גלוטמין של אופטימומ וניטריק X של אדבנס פרפורמנס 3. אני אוהב את הכל באותה המידה כולם טובים אבל הכי הרבה אני אוהב את הnitric x הוא נותן לי את תחושת הפאמפ באימון וזה ממש טוב 4. בן 5- ל10 קילו בכל התרגילים 5.מסלטץ הייתה לי אותה פעם אחת שהזמנתי אותה מח'ול וגם איתה הרגשתי תפאמפ באימון יש לה גם no oxid בתוכה אחלה אבקה וגם טעימה 6.הכי הכי טעימה מכל האבקות שטעמתי בחיים שלי זאת ה iss קרם עוגיות יש לה טעם חלומי שלא טעמתי בשום אבקה והיו לי הרבה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מושעה
|
![]() Methyl 1-D הוא פרו הורמון זה התוסף הכי מתקרב לסטרואידים במיוחד המוצר של חברת ליגל גיר
שמתי לב שיש פה הרבה חברי פורום שעוד אין להם 20 אז לכל אלו אני אומר חד וחלק אל תתקרבו אפילו למוצר הזה הוא יכול להיות מאוד מסוכן בשבילכם אני מכיר מישהו בן 18 שהישתמש בזה וקיבל כמה תופאות לוואי מאוד לא נעימות מזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() יוגי תפרט קצת על האפדרין, ההתרשמות שלך מהחומר
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |