ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-12-06, 18:21   #21
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
למה חוץ מפולי עליון? גם הפולי הוא מכשיר ועדיף מתח.
פשוט תשתוק, עדיף מתח...יש לך הוכחה לזה??לא אין לך.

וסמית' זה לא כזה חרא, כמו שאמרתי זה טוב לטרפזים ותאומים.

AAA חלאס לשחק אותה גם הרדקור וד"א ארנולד עבד בסמית' בלחיצות חזה, לפי הסרט של 1980 לפחות
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 18:34   #22
AAA
חבר פעיל

תקשיב בסמית' פחות עובדים השרירים המייצבים, תסכים איתי. כל מפתח גוף רציני שתשאל אותו, הוא יאמר לך שלעבוד חופשי יותר טוב מלעבוד בסמית'. אתם תמיד אומרים "אין חכם כבעל הניסיון" , אני יודע על עצמי שמאז שעזבתי את הסמית' התחלתי לגדול, וגם היד האחורית שלי שעבדה פחות בסמית' גדלה אחרי שעברתי לחופשי, אז אני יודע מה אני מדבר, ויופי שארנולד השתמש בסמית', אני סתם אמרתי "הרגשתי ארנולד", אתה פספסת את המשמעות - הרגשתי יותר בריא, יותר טוב.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 18:44   #23
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA
תקשיב בסמית' פחות עובדים השרירים המייצבים, תסכים איתי. כל מפתח גוף רציני שתשאל אותו, הוא יאמר לך שלעבוד חופשי יותר טוב מלעבוד בסמית'. אתם תמיד אומרים "אין חכם כבעל הניסיון" , אני יודע על עצמי שמאז שעזבתי את הסמית' התחלתי לגדול, וגם היד האחורית שלי שעבדה פחות בסמית' גדלה אחרי שעברתי לחופשי, אז אני יודע מה אני מדבר, ויופי שארנולד השתמש בסמית', אני סתם אמרתי "הרגשתי ארנולד", אתה פספסת את המשמעות - הרגשתי יותר בריא, יותר טוב.
תאמין לי שאני מכיר הרבה יותר מפתחי גוף.
נכון שעובדים חופשי אבל זה לא מחליף מכונות, עושים גם וגם. פחות מייצבים, לא רוצה לעבוד על המייצבים בכל תרגיל. אני בא עושה לחיצת חזה, סבבה אז המייצבים לא עבדו (אנשים לא להיות אדיוטים ולחשוב שמייצבים זה כתפיים וטרייספס) זה נותן אומר שאני לא אגדל??? לא! אין קשר בין עבודה למייצבים. חוץ מזה שרוב המייצבים עובדים גם במכונות.
ישן 10-12-06, 18:49   #24
Takima
חבר פעיל

המכשירים היחידיים שאני אוהב הם pulldown ו-cable row. בזמן האחרון אני אפילו מעדיף אותם יותר מעליות מתח ו-bent over row.
Takima מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 18:51   #25
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

יש הרבה תרגילים במכונות שאני אוהב דווקא:
בכבלים: הרקולס, פושדאון, פולי עליון\תחתון.
במכונות: פריצ'ר, דיפס, לג קרול, פולי עליון במכונה, חתירה.
ישן 10-12-06, 18:53   #26
dstyle
חבר פעיל

הסמל האישי שלdstyle

מה:s? אצלנו המוט של הסמיט' שוקל 35 ק"ג

DsTyLe
dstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 18:53   #27
AAA
חבר פעיל

שמע גיימר, אני משתמש בכל ה-"מכונות" שהרגע ציינת, אני פשוט חושב שהבסיס זה המוטות, הפלטות והדמבלס, כמו שאומרים לכל מתאמן בית פה שקנה מולטי טריינר.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 18:56   #28
dstyle
חבר פעיל

הסמל האישי שלdstyle

אני עובד בסמית' על לחיצות חזה בשיפוע חיובי בעיקר(דופק תכתפיים מעצבן לאללה),סקוואטים כי אין לנו כלוב:\

DsTyLe
dstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 19:10   #29
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA
שמע גיימר, אני משתמש בכל ה-"מכונות" שהרגע ציינת, אני פשוט חושב שהבסיס זה המוטות, הפלטות והדמבלס, כמו שאומרים לכל מתאמן בית פה שקנה מולטי טריינר.
אני לא חושב שאפשר להתאמן בבית נקודה.
ישן 10-12-06, 19:19   #30
AAA
חבר פעיל

אז תחשוב שנית. אם יש לך את כל הציוד שיש בחדר כושר, אז כן. שמע כבר כתבתי מלא פעמים מה יש לי בבית, ואני בטוח שאם תערוך איזה חיפוש קצר ותקרא, תסכים איתי שאני יכול לפתח אחלה גוף ב-"בבית", מה גם שבבית אני שם לב, אני לא מבזבז זמן על פירוק פלטות ממוטות, דיבורים בין סטים וכו'... האימונים שלי יותר אינטנסיביים בבית.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 19:22   #31
dkatorza
חבר פעיל

ברירת מחדל //

מתאמן בבית = מתאמן לא רציני...
אם כל הכבוד לכל המתאמני בית פה...

בקשר למכונות...
הגיוון הכי חשוב...אין מצב שלא משלבים מכונה באימון...
וכל בודי בילדר הכי גדול שיהיה עובד גם עם מכונות..

אז לכל הארדקורים פה אוכלי הברזל..תפסיקו לאונן !
dkatorza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 19:26   #32
AAA
חבר פעיל

מתאמן לא רציני?

אני טוחן 3500 קלוריות כל יום, שוקל 83-84 קילו ו-12% שומן, לא מתאמן רציני ואני רק גודל בבית.

קניתי ציוד באיזה 3500 ש"ח, מתאמן לא רציני... הטמטום של אנשים...
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 19:58   #33
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA
מתאמן לא רציני?

אני טוחן 3500 קלוריות כל יום, שוקל 83-84 קילו ו-12% שומן, לא מתאמן רציני ואני רק גודל בבית.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתה אותי אחי..אבל אתה צודק :]
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 20:02   #34
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

לבצע אימונים בבית זה אפשרי אבל אין כמו מכון גם בגלל האווירה יש הרבה יותר מוטיבציה וגם יש הרבה מכשירים גם כלוב לסקוואט,קבל קרוס,לג פרס,סמית ועוד דברים טובים שאין בבית בקיצור עדיף מכון בהרבה
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 20:06   #35
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

אני אישית מרגיש יותר נוח בבית.אני אישית עד שאני מגיע למכון לא בא לי כבר להתאמן..אל תשאלו למה =_=
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 20:07   #36
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
לבצע אימונים בבית זה אפשרי אבל אין כמו מכון גם בגלל האווירה יש הרבה יותר מוטיבציה וגם יש הרבה מכשירים גם כלוב לסקוואט,קבל קרוס,לג פרס,סמית ועוד דברים טובים שאין בבית בקיצור עדיף מכון בהרבה
קבל קרוס, לג קורל וכו' = תוספות שאפשר להתקדם יפה בלעדיהם.
זה נחמד מאוד אבל להגיד שאי אפשר להתאמן בבית אם אין לך את זה זה פשוט שטויות.
אם מקמבנים כלוב לסקוואט, ספסל, מתח מוטות ודאמבלים אני לא רואה שום סיבה שבגללה אי אפשר להתאמן בבית, ואל תגידו לי "אווירה", אולי במכונים שאתם מתאמנים בהם יש אנשים רציניים אבל בהרבה מקומות, אם לא ברוב המקומות המכונים מפוצצים במפליצי קוטג' ואני לא רואה איך זה אמור להעלות את המוטיבציה באימונים.
igorek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 20:08   #37
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי AAA
מתאמן לא רציני?

אני אמור להתרשם ממשהו פה??
ישן 10-12-06, 20:21   #38
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
קבל קרוס, לג קורל וכו' = תוספות שאפשר להתקדם יפה בלעדיהם.
זה נחמד מאוד אבל להגיד שאי אפשר להתאמן בבית אם אין לך את זה זה פשוט שטויות.
אם מקמבנים כלוב לסקוואט, ספסל, מתח מוטות ודאמבלים אני לא רואה שום סיבה שבגללה אי אפשר להתאמן בבית, ואל תגידו לי "אווירה", אולי במכונים שאתם מתאמנים בהם יש אנשים רציניים אבל בהרבה מקומות, אם לא ברוב המקומות המכונים מפוצצים במפליצי קוטג' ואני לא רואה איך זה אמור להעלות את המוטיבציה באימונים.
מה שאתה אומר נשמע נכון אבל זה לא ככה במציאות אני מכיר כמה אנשים שהתפתו לעבוד ממכון לבית בגלל שיקולים כספיים ועכשיו הם כבר בקושי מתאמנים וזה בגלל
1)הרבה פחות מוטיבציה
2)הכל מאוד צפוף ומסורבל
3)אין את כל המכשירים הנוחים כמו בחדר כושר וספה שאתה קונה לבית היא לא ברמה של חדר כושר והיא הרבה פחות נוחה ספה אמיתית ללחיצת חזה שיש בחדר כושר עולה הרבה יותר מ-1000 שקל
4)אין פולי עליון ואם יש אז הוא חרא
5)ממש לא נוח כל הזמן לפרק את הדאמבלים שבמכון יש לך אותם מוכנים
6)איך לעזאזל אפשר לבצע סקוואט בבית?זה כמעט ובלתי אפשרי
7)אי אפשר לעשות דדליפט למה אם אתה נתקע באמצע וזורק את המוט על הריצפה אתה שובר מלא בלטות וחוץ מזה שלא נוח בגרוש לקחת 100 קילו מהריצפה
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-12-06, 20:32   #39
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
בואנה זה משגע אותי, פתחתי פעם אשכול על זה וגם שם הדיעות היו חלוקות.
כמה לעזאזל המוט שוקל??
אמרו לי שהוא לא שוקל כלום כי יש את כל הקטע של הקפיצים אנערף. עכשיו לא ממש יכול להיות שהוא שוקל כלום אז נראה לי שהוא שוקל כמה קילוגרמים בודדים.
ואז אמרו לי שהוא שוקל 10 ואז אמרו לי 20.
מה נסגר???
הוא שוקל 10 קילו.
אין לך עבודה של ייצוב המפרקים לכן אתה יכול להרים יותר משקל מאשר במוט אולימפי.
ישן 10-12-06, 20:35   #40
AAA
חבר פעיל

קודם כל לגיימר - כן, אתה לא אמור להתרשם אלא פשוט להבין שטעית לגבי האימונים הביתיים שחשבת שאני מנהל שאני משער שבטח חשבת שאני מרים משקולת 5 קילו בכל יד 100 פעם.

מגיב לסעיפים של אורי:
1. מוטיבציה זה עניין שמשתנה בין אדם לאדם, יש אחד שבמכון ואין לו מוטיבציה, ואין לו כוח ללכת עד למכון או לנסוע למכון וכו', אם המכון הוא בבית, זה יותר קל, אבל לי יש יותר מוטיבציה בבית משום שבבית אני משיג את התוצאות בשקט, ואני מתאמן עם עצמי או לפעמים עם או מישהו, שם מוזיקה בפול ווליום, את המוזיקה שאני אוהב.

2. איפה שכל הציוד שלי, הוא נמצא בבית 1.5-2 חדרים, יש לי מלא מקום, הציוד הוא לא בחדר שלי אלא בבית מתחת שהיה שייך לסבא שלי, ובא נאמר שההורים שלי השכירו אותו באיזה 300$ לחודש.

3. הספה שקניתי עלתה לי 600 ש"ח היא ועוד איך ברמה של חדר כושר וכאחד שהיה בכמה מכוני כושר, לא רואה הבדל באמת שלא. מספיק לחשוב שהציוד בחדר כושר הוא ציוד שקונים אותו מגן עדן.

4. קניתי מולטי טריינר, הצלחתי להנמיך את הכיסא ובאמצעות כך, קיבלתי פולי עליון מעולה, אני מגיע איתו לטווח תנועה רחב יותר ואני מותח את הידיים עד הסוף בסוף התנועה, בדיוק כמו בחדר כושר.

5. קודם כל, אני מכין לי את הכל לפני, יש לי מספיק מוטות קצרים ומוטות ארוכים, ואפשר להגיד שבמכון ממש לא נוח לחכות שאיזה מישהו יסיים עם ה-w או לחכות 20 דקות בתחילת האימון לבנצ' פרס כי זה תפוס.

6. אפשר תתפלא, בניתי מן סטנד כזה. כרגע אני לא מגיע לכשל, אבל גם כשאני אגיע לכשל לא חושב שתהיה בעיה, אני אמצא כבר איזה ספוטר.

7. כרגע יש לי שטיחים ומזרונים על כל הרצפה, ההורים שלי שוקלים להזמין שטיח מקיר לקיר.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא