|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וסמית' זה לא כזה חרא, כמו שאמרתי זה טוב לטרפזים ותאומים. AAA חלאס לשחק אותה גם הרדקור וד"א ארנולד עבד בסמית' בלחיצות חזה, לפי הסרט של 1980 לפחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב בסמית' פחות עובדים השרירים המייצבים, תסכים איתי. כל מפתח גוף רציני שתשאל אותו, הוא יאמר לך שלעבוד חופשי יותר טוב מלעבוד בסמית'. אתם תמיד אומרים "אין חכם כבעל הניסיון" , אני יודע על עצמי שמאז שעזבתי את הסמית' התחלתי לגדול, וגם היד האחורית שלי שעבדה פחות בסמית' גדלה אחרי שעברתי לחופשי, אז אני יודע מה אני מדבר, ויופי שארנולד השתמש בסמית', אני סתם אמרתי "הרגשתי ארנולד", אתה פספסת את המשמעות - הרגשתי יותר בריא, יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
נכון שעובדים חופשי אבל זה לא מחליף מכונות, עושים גם וגם. פחות מייצבים, לא רוצה לעבוד על המייצבים בכל תרגיל. אני בא עושה לחיצת חזה, סבבה אז המייצבים לא עבדו (אנשים לא להיות אדיוטים ולחשוב שמייצבים זה כתפיים וטרייספס) זה נותן אומר שאני לא אגדל??? לא! אין קשר בין עבודה למייצבים. חוץ מזה שרוב המייצבים עובדים גם במכונות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() המכשירים היחידיים שאני אוהב הם pulldown ו-cable row. בזמן האחרון אני אפילו מעדיף אותם יותר מעליות מתח ו-bent over row.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה תרגילים במכונות שאני אוהב דווקא:
בכבלים: הרקולס, פושדאון, פולי עליון\תחתון. במכונות: פריצ'ר, דיפס, לג קרול, פולי עליון במכונה, חתירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מה:s? אצלנו המוט של הסמיט' שוקל 35 ק"ג
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() שמע גיימר, אני משתמש בכל ה-"מכונות" שהרגע ציינת, אני פשוט חושב שהבסיס זה המוטות, הפלטות והדמבלס, כמו שאומרים לכל מתאמן בית פה שקנה מולטי טריינר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בסמית' על לחיצות חזה בשיפוע חיובי בעיקר(דופק תכתפיים מעצבן לאללה),סקוואטים כי אין לנו כלוב:\
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אז תחשוב שנית. אם יש לך את כל הציוד שיש בחדר כושר, אז כן. שמע כבר כתבתי מלא פעמים מה יש לי בבית, ואני בטוח שאם תערוך איזה חיפוש קצר ותקרא, תסכים איתי שאני יכול לפתח אחלה גוף ב-"בבית", מה גם שבבית אני שם לב, אני לא מבזבז זמן על פירוק פלטות ממוטות, דיבורים בין סטים וכו'... האימונים שלי יותר אינטנסיביים בבית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן בבית = מתאמן לא רציני...
אם כל הכבוד לכל המתאמני בית פה... בקשר למכונות... הגיוון הכי חשוב...אין מצב שלא משלבים מכונה באימון... וכל בודי בילדר הכי גדול שיהיה עובד גם עם מכונות.. אז לכל הארדקורים פה אוכלי הברזל..תפסיקו לאונן ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן לא רציני?
אני טוחן 3500 קלוריות כל יום, שוקל 83-84 קילו ו-12% שומן, לא מתאמן רציני ואני רק גודל בבית. קניתי ציוד באיזה 3500 ש"ח, מתאמן לא רציני... הטמטום של אנשים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() לבצע אימונים בבית זה אפשרי אבל אין כמו מכון גם בגלל האווירה יש הרבה יותר מוטיבציה וגם יש הרבה מכשירים גם כלוב לסקוואט,קבל קרוס,לג פרס,סמית ועוד דברים טובים שאין בבית בקיצור עדיף מכון בהרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
נפיחון
|
![]() אני אישית מרגיש יותר נוח בבית.אני אישית עד שאני מגיע למכון לא בא לי כבר להתאמן..אל תשאלו למה =_=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נחמד מאוד אבל להגיד שאי אפשר להתאמן בבית אם אין לך את זה זה פשוט שטויות. אם מקמבנים כלוב לסקוואט, ספסל, מתח מוטות ודאמבלים אני לא רואה שום סיבה שבגללה אי אפשר להתאמן בבית, ואל תגידו לי "אווירה", אולי במכונים שאתם מתאמנים בהם יש אנשים רציניים אבל בהרבה מקומות, אם לא ברוב המקומות המכונים מפוצצים במפליצי קוטג' ואני לא רואה איך זה אמור להעלות את המוטיבציה באימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1)הרבה פחות מוטיבציה 2)הכל מאוד צפוף ומסורבל 3)אין את כל המכשירים הנוחים כמו בחדר כושר וספה שאתה קונה לבית היא לא ברמה של חדר כושר והיא הרבה פחות נוחה ספה אמיתית ללחיצת חזה שיש בחדר כושר עולה הרבה יותר מ-1000 שקל 4)אין פולי עליון ואם יש אז הוא חרא 5)ממש לא נוח כל הזמן לפרק את הדאמבלים שבמכון יש לך אותם מוכנים 6)איך לעזאזל אפשר לבצע סקוואט בבית?זה כמעט ובלתי אפשרי 7)אי אפשר לעשות דדליפט למה אם אתה נתקע באמצע וזורק את המוט על הריצפה אתה שובר מלא בלטות וחוץ מזה שלא נוח בגרוש לקחת 100 קילו מהריצפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין לך עבודה של ייצוב המפרקים לכן אתה יכול להרים יותר משקל מאשר במוט אולימפי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל לגיימר - כן, אתה לא אמור להתרשם אלא פשוט להבין שטעית לגבי האימונים הביתיים שחשבת שאני מנהל שאני משער שבטח חשבת שאני מרים משקולת 5 קילו בכל יד 100 פעם.
מגיב לסעיפים של אורי: 1. מוטיבציה זה עניין שמשתנה בין אדם לאדם, יש אחד שבמכון ואין לו מוטיבציה, ואין לו כוח ללכת עד למכון או לנסוע למכון וכו', אם המכון הוא בבית, זה יותר קל, אבל לי יש יותר מוטיבציה בבית משום שבבית אני משיג את התוצאות בשקט, ואני מתאמן עם עצמי או לפעמים עם או מישהו, שם מוזיקה בפול ווליום, את המוזיקה שאני אוהב. 2. איפה שכל הציוד שלי, הוא נמצא בבית 1.5-2 חדרים, יש לי מלא מקום, הציוד הוא לא בחדר שלי אלא בבית מתחת שהיה שייך לסבא שלי, ובא נאמר שההורים שלי השכירו אותו באיזה 300$ לחודש. 3. הספה שקניתי עלתה לי 600 ש"ח היא ועוד איך ברמה של חדר כושר וכאחד שהיה בכמה מכוני כושר, לא רואה הבדל באמת שלא. מספיק לחשוב שהציוד בחדר כושר הוא ציוד שקונים אותו מגן עדן. 4. קניתי מולטי טריינר, הצלחתי להנמיך את הכיסא ובאמצעות כך, קיבלתי פולי עליון מעולה, אני מגיע איתו לטווח תנועה רחב יותר ואני מותח את הידיים עד הסוף בסוף התנועה, בדיוק כמו בחדר כושר. 5. קודם כל, אני מכין לי את הכל לפני, יש לי מספיק מוטות קצרים ומוטות ארוכים, ואפשר להגיד שבמכון ממש לא נוח לחכות שאיזה מישהו יסיים עם ה-w או לחכות 20 דקות בתחילת האימון לבנצ' פרס כי זה תפוס. 6. אפשר תתפלא, בניתי מן סטנד כזה. כרגע אני לא מגיע לכשל, אבל גם כשאני אגיע לכשל לא חושב שתהיה בעיה, אני אמצא כבר איזה ספוטר. 7. כרגע יש לי שטיחים ומזרונים על כל הרצפה, ההורים שלי שוקלים להזמין שטיח מקיר לקיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|