|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לשחר המורה לערבית צצו זיפים בבית שחי חחח
אתמול במשימה שהם היו תלויים עם מתח ! קיצר גם לי זה נשמע מבויים....תראו את נועם המאסה שלו לא ירדה בגרושש אחרי 26 ימים שהוא לא נגע באוכל אורגינל זה נשמע די הזוי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אולי די לחפש כל הזמן את הרע שבתוכנית? תהנו ממה שיש. לא רוצים אל תראו אף אחד לא מכריח!
בינתיים הרייטינג רק עולה וכל כותבי הכתבות למיניהם שמשמיצם את התכנית אוכלים כזה גדול 8====0
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
נעם לא דוגמא זה אל שהם אל אוכלים. תסתכל הם אוכלים בצורה רגילה הרבה אורז דגים וכו. שהוא באי המתים אז בכלל יש לו מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה הוא לבד הוא צד ומכין אוכל רק בישביל עצמו אז זה לא בעיה סתכל על אלכס לדוגמא הוא בא שמנמן חזר שחיפון ביחס לאיך שהוא בא. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אתמול ראו לנעמה שערות בבית שחי
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מבוים או לא אתם לא יודעים איל זה נגמר ואתם רואים כדי להנות. לא כדי לחקור לחפש תחרא בזה
כמו סתם דומגצא אתם רואים תוכנית מצוירת אז מה זה מביוים יודעים שזה יגמר טוב אבל עדים נהינים חלאס לחפש תחרא בכול סדרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר זה כמו שהרבה אנשים רואים wwe זה הכל הצגה וזה ידוע הרבה שנים, אבל הם ממשיכים לראות את זה כי יש שם אקשן ומעניין לראות את זה כנ''ל לגבי השרדות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סתם סדרה חרטה ומגעילה
מה אתם כל כך מתעניינים בזין הזה אנלא מבין |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהישרדות הם באים בגישה שהכל חי ונושם שם בדיוק כמו שמציגים לך את זה בטלוויזיה, דבר שרחוק מהאמת.
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך די כבר לחפש את החצי הכוס הריקה! וד''א הבנות שם אחרי חודש ויש להם בקושי זיפים בבית שחי שהם היו על המתח וגם ברגליים יש בקושי שערות כנראה מדללים להם כמו שראו את הזקן של עידן פעם כמו איזה אחד מהפת''ח ובאותו הפרק ראו את הזקן שלו יותר מקוצץ ודליל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דבר אחד ל הבנתי.
איך הם הגיעו למקום ההוא איפה שהם נתפסו על המוט, עם נעליים, והנעליים לא נרטבו?:s חחח (לא קשור עכשיו למבויים או לא)
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והWWE שינו את כל ההצגה בגלל השם היום זה פחות קרבות אלא יותר מבאק סטייג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי רואים שהשרדות מבויים אבל מה אכפת לי אני נהנה מ'ה''מופע'' דן מזיין את כולם ווואלה אני נהנה ^__^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() כבר היה על זה כתבה במעריב. על הסנדויצים שחילקו להם, הקסומטיקאית שטיפלה בבנות, ההכירות המוקדמת של המתמודדים אחד עם השני, סוכניות הדוגמנות שמייצגות את ויקה, מרינה ורה, גיא, ומולי. על המתמודדים מבולגריה. על זה שבעצם כמעט ואין דגים איפה שהם נמצאים. על הקטעים שצולמו בארץ. ועל עוד דברים שאני לא זוכר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ובתקופה שטענו שה-WWF אמיתי, ואני זוכר אותה טוב, זה היה מגוחך. אני רוצה לראות מישהו ממשיך בקרב אחרי אגרוף אמיתי של סטון קולד למשל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() ד"א איפה הם מחרבנים? בשיחים?
תהנו אנשים, אבל זה מבויים, זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיבה הראשונה זה בעצם שהמופע הפך יותר בידורי מאשר האבקות אז זה הENTERTITMENT והסיבה השנייה זה היה ארגון של דובים עולמי עם אותו שם והשם השתנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() הם מחרבנים בים ככה נועם סיפר
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחח יואב אני מת פה ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |