|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי רואים שהשרדות מבויים אבל מה אכפת לי אני נהנה מ'ה''מופע'' דן מזיין את כולם ווואלה אני נהנה ^__^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כבר היה על זה כתבה במעריב. על הסנדויצים שחילקו להם, הקסומטיקאית שטיפלה בבנות, ההכירות המוקדמת של המתמודדים אחד עם השני, סוכניות הדוגמנות שמייצגות את ויקה, מרינה ורה, גיא, ומולי. על המתמודדים מבולגריה. על זה שבעצם כמעט ואין דגים איפה שהם נמצאים. על הקטעים שצולמו בארץ. ועל עוד דברים שאני לא זוכר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
ובתקופה שטענו שה-WWF אמיתי, ואני זוכר אותה טוב, זה היה מגוחך. אני רוצה לראות מישהו ממשיך בקרב אחרי אגרוף אמיתי של סטון קולד למשל. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ד"א איפה הם מחרבנים? בשיחים?
תהנו אנשים, אבל זה מבויים, זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסיבה הראשונה זה בעצם שהמופע הפך יותר בידורי מאשר האבקות אז זה הENTERTITMENT והסיבה השנייה זה היה ארגון של דובים עולמי עם אותו שם והשם השתנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני עבדתי בטלויזיה באולפני טלעד וכל מה שאתה אומר זה 1 על אחד..
פשוט האנשים מטומטמים מאמינים לזה....
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המשחק לא מבויים אבל מכווררר רצחחחח.. ההפקה כל כך גרוע מוכרת את המשחק לדן כבר פעמיים הצילו אותו מהדחה ובגללם מושיק עף... בפרק שמושיק עף זה היה הכי ברור שיש עלאק משימת ריקוד.. wtf?? מה זה גריז או הישרדות? מכרו את המשימה למרינה כמו שאז העבירו את דן לבנות כדי שהוא לא יעוף ההפקה פשוט על הפנים מתערבת יותר מידי ובלי טעם...
לא נראה לי דווקא שנותנים לבנות להוריד שערות מי שראה את הפרק האחרון שהבנות היו תלויות על הקורה ראו שלכמה יש שערות בשחי אבל חוץ מזה מאפרים אותם בראיונות וזה שקוף וגם העבירו את ג'יברו אי חוץ מזה מה זה החרא הזה? הם חיים יותר טוב מבקלאב הוטל 8 כוכבים מה זה החרא הזה? משימת פרס הבאה הם מקבלים אפשרות לא לאכול באמא שלי כל היום הם אוכלים שניה אחת הם לא רעבים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה אתמול כתבה על זה במעריב. ביגלל היתושים הם קיבלו אנטיביוטיקה וביגלל שאסור לקחת אותה על בטן ריקה אז הם קיבלו סנדוויצים. המאפרת של המנחה מסדרות את הבנות. הישרדות הונגריה ועוד איזה מדינה מצולמות באותו אי ועם אותם משימות. הם מקבלים קרם שיזוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יצא לי קצת החשק לראות את זה עכשיו...זה כמו לראות קרב של WWE, הכל מכור ומבויים בשביל לתת שואו.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד כמה חרא. כמה ריאלטי זה כבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמעו, איך שלא תסתכלו על זה, דן עושה את התוכנית.
הוא בעצם מכניס את המימד של התככים והבגידות לתוכנית. אז או שההפקה מחוקקת לטובתו בגלל פרוטקציות, או שבגלל שהוא עושה את המשחק ואם הוא ילך אז ירד הרייטינג...
![]() |
#12 |
|
![]() אם דן יקח את הפרס, אז הדע בבירור שזה היה מבויים ומכור.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר טוב אליהו.
http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...0214104320.htm http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...8021112254.htm http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...8021110107.htm
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לשחר המורה לערבית צצו זיפים בבית שחי חחח
אתמול במשימה שהם היו תלויים עם מתח ! קיצר גם לי זה נשמע מבויים....תראו את נועם המאסה שלו לא ירדה בגרושש אחרי 26 ימים שהוא לא נגע באוכל אורגינל זה נשמע די הזוי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
נעם לא דוגמא זה אל שהם אל אוכלים. תסתכל הם אוכלים בצורה רגילה הרבה אורז דגים וכו. שהוא באי המתים אז בכלל יש לו מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה הוא לבד הוא צד ומכין אוכל רק בישביל עצמו אז זה לא בעיה סתכל על אלכס לדוגמא הוא בא שמנמן חזר שחיפון ביחס לאיך שהוא בא. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אולי די לחפש כל הזמן את הרע שבתוכנית? תהנו ממה שיש. לא רוצים אל תראו אף אחד לא מכריח!
בינתיים הרייטינג רק עולה וכל כותבי הכתבות למיניהם שמשמיצם את התכנית אוכלים כזה גדול 8====0
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך די כבר לחפש את החצי הכוס הריקה! וד''א הבנות שם אחרי חודש ויש להם בקושי זיפים בבית שחי שהם היו על המתח וגם ברגליים יש בקושי שערות כנראה מדללים להם כמו שראו את הזקן של עידן פעם כמו איזה אחד מהפת''ח ובאותו הפרק ראו את הזקן שלו יותר מקוצץ ודליל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אתמול ראו לנעמה שערות בבית שחי
![]() |
#19 |
|
![]() סתם סדרה חרטה ומגעילה
מה אתם כל כך מתעניינים בזין הזה אנלא מבין |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() דבר אחד ל הבנתי.
איך הם הגיעו למקום ההוא איפה שהם נתפסו על המוט, עם נעליים, והנעליים לא נרטבו?:s חחח (לא קשור עכשיו למבויים או לא)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|