|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני יודע טוב מאוד עם מי אני מדבר ..אני מכיר אנשים כמוך..אתה קנאי מסריח שלא יודע לפרגן והתגובות שלך דביליות..אין לי בעיה לקבל ביקורת כל עוד היא ברוח טובה וברמה מקצועית...עובדה שאתה היחיד שתקפתי וכל שאר הביקורות קיבלתי..אתה לא תגיד לי לשמור על הפה..כמו פחדן מתחבא מאחרוי המקלדת ומקלל..אני מכיר הרבה פחדנים כמוך ילדי כאפות שאוהבים לחטוף אז שב בצד ילדון ותן למקצועיים יותר לנהל דיון רציני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי אתה פשוט מטורף!!! מתי מר צפון? אני מקווה שיש לך לפחות עוד חודש כי אתה צריך לרדת עוד קצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי נראה מצוין אבל לדעתי זאת טעות להתחרות במר צפון היית ממשיך אוף סיזן רציני עד לתחרות של לקראת הקיץ משהו ארצי יותר רציני ממר צפון ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין גדול אבל לדעתי צריך דגש על הגב
חוץ מזה נראה אחלהה ביותר אחי בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תמיד אמרתי שאתה נראה מצויין הגב השתפר פלאים באמת כל הכבוד תפסתי עובי אש!!!
אבל וואלה תמונות קצת מוזרות מאוד השתנת מאהשיפ האחרון כשתגיע לאחוז שומן נמוך הג'ינו יסתדר יש לנו פטמה זהה ![]() גם לי באופ סיזן הפיטמה קצת גדולה בחיטוב היא מסדרת למרות שבאז החיטוב האחרון היא בסדר גמור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחי באמא שלי תעבוד על הפוזינג,בכללי אתה נראה מעולה ואין טעם להוסיף למה שכבר נאמר בקשר לנקודות החלשות שלך !
אבל מה שאתה עושה בתמונה מס' 6,זה נקרא (((לעשות רושם שאני צר בכתפיים))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() נראה טוב
ניכר שהישתפרת הרגליים הישתפרו והגב הוסיף רוחב ,אם תסתכלו על התמונות שלו מהאוף סיזן הקודם שלו יש שיפור ניכר ,הגב כמעט ולא היה שם בפריסת גב רואים את הזוקפי גב יוצאים יפה וזה מרשים מאוד ,אני חושב שלא בדיוק רואים לגמרי את כל השיפורים שעשית בעין לא הכי מקצועית בגלל שאתה עדיין לא חטוב ויבש ,אבל אתה תהיה על הבמה איכותי יותר משנה שעברה . החזה של ביטון הוא לא נקודה חלשה בכלל ,נראה לי זה פשוט היה חוסר בפאמפ,תסתכלו על התמונות שלו מהתחרות ותגידו לי שהחזה שלו חלש.
![]() |
#10 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
תודה אחי..לזה אני קורא דעה מקצועית.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() אני לא מסכים שהגב שלי חלש..שאני פורס אותו הוא מגיע לרוחב יפה וגם מי שראה אותי במציאות יודע שאני נראה יותר טוב מהתמונות..
יש לי ג'ינוי טבעי מגיל צעיר זה לא בגלל שום חומר..זה ככה אצלנו במשפחה גם לאחי גם לאבא שלי. החזה שלי לא נראה באוף סיזן טוב את זה אני יודע אבל כמו שארבל ציין כשאני מגיע לחיטוב החזה שלי משתנה מקצה לקצה. קחו לדוגמא: http://img513.imageshack.us/img513/1...0678002fg1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים ,כתפיים וידיים מצויינות,אך אני חייב להסכים שביחס אליהם הגב יחסית חלש.
חזה במסה וחזה בחיטוב זה עולם שונה. בהצלחה בתחרות ביגביט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוווו בתמונה הזאת החזה ניראה שונה לגמרי,הוא ניראה מעולה כאשר הוא במצב מקובץ!!!!!!רואים לפי החזה שמאלי שלך .... התמונות הקודמות לא עשו לך טוב ,יותר נכון לחזה , כניראה התמונות לא משקפות אותך באמת !
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() כול הכבוד
נראה מעולה!
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתה חייב גב וחזה, במיוחד גב, זה נראה על הפנים הפרופורציות האלו של
כתפיים מטורפות, ידיים טובות, חזה נחמד, וגב על הפנים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל כמה גדול לא תהיה ולא משנה איך תראה גם אם יותר טוב אין שום זכות לעף אחד לפגוע ולהגיד ככה. שניים איך אתה בכלל מעז להגיד ככה ?! ושלוש. אור נראה מצויין. שלך את השחיפים הביתה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני אמרתי שהוא נראה על הפנים? תלמד לקרוא.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא הלך טוב ה Pct? (לא בקטע של צחוק מדבר רציני , אני רואה קצת ג'ינו .. )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא הבין,מחר הוא הולך לטפל באמא של איזה ילד ! תגיבו לעיניין חברה,כמה אפשר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אחי נראה מעולה מתמיד
תפרסם בבקשה תמונה במצב רפוי |
![]() |
![]() |
![]() |