|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() יאלה אחי, אני חוזר איתך.
#22 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחחחחחחח איזה חרטה אתה
עלק עוזב בדרמטיות וחוזר בדרמטיות אחי כולה פורום תירגע |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה אתה רוצה שנגיד לך? ברוך שובך?
#24 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך השב יא גזען מסריחח
#25 |
הושעה
|
![]() אני גזען... טוב. חבל שהפוסט ההוא נמחק כי אז יכולתם בדיוק לקרוא מי גזען ומי לא. כשחבורת ערסים אומרת שרוסים הרסו את המדינה זה לא גזענות - אבל כשאשכנזי מגן על המוצא שלו - זה כן. אני מציע לכם להפסיק לדבר שוטף ולחשוב קצת.
#26 |
חבר פעיל
|
![]() או במילים אחרות שלך-"עכשיו שגלעד עזב נהייה שקט ורגוע יותר" =]
#27 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#28 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כולה פורום מה אתה שם פה על מישו בכלל..
#30 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחח חשבתי שאני הנורמלי היחידי פה..
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
אתה רוסי, איזה אשכנזי בראש שלך? ![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
אוגר סיבירי יקר, לך שב על קונוס של מע"צ. ![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מחנאות יש פה ועוד זה בא מכל הזייני שכל שכל היום אומרים "זה רק פורום"
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב עד כאן!!!!!!! ![]() שמע אני החלטתי לעזוב תפורום הזה בגלל סיבה אחת ויודע למה?בגלל שחבורה של פריקים כמוך לא סליחה!!! לא כמוך חבורת פריקים אתה באמת תרמתה הרבה בפיתוח גוף אבל בוא נגדיר את זה ככה "חבורת פריקים שמושפעת ממוסיקת המטאל המסריחה שלך שלא פתחה אפילו לא פוסט אחד!!!בפיתוח גוף ולא התעסקה בזה ברצינות ונכנסה לפורום דיבורים כל הזמן" השתלטה על הפורום כמובן בתמיכה של המנהל ה0 ארבל! ואם תעשה חיפוש בפורום לצערך אתה תיראה שיש לא 1 ול 2 כאלו. חחחחח אנטון הייתה לי תאמת הערכה עצומה אלייך עד לאותו יום שFAT פתח פוסט ואתה יודע שהוא חתיכת גזען מפגר שהשמיץ את כל עידות המזרח ואף אחד באותו יום לא ירד על הרוסים כולם אמרו לו רק "תחזור לחור באירופה שבאתה ממנו" "גזען מזדיין" וכמובן קללות "בן זונה,בן שרמוטה ואבא שלך מוצץ וכו'" אז אתה לקחתה את הענין לידיים ואיכשהו חשבתה שיורדים על הרוסים! והחלטתה לצאת על כולם אז אני לא יכולתי לשבת בשקט והתקפתי אותך ![]() ![]() עכשיו בקשר לסיפורי המאפיה...חבוב אם מי אתה חושב שאתה מדבר?אתה יודע מה עברתי בפיתוח גוף בכלל?בקרוב שלומיק יעלה לפה כרטיס ביקור שלי ואני יכול להבטיח לך יקירי שאני עברתי בשנה מה שאתה לא תעשה אם הרמת פחי זבל ומוטות ברחוב שלך ב 10 שנים!!! איפה הייתה בגיל 14?בסיפורים ובחרטות של המיסיונרים?יודע איפה אני הייתי בגיל הזה?במכון!אומנם לא עבדתי לפי הספר אבל עשיתי דדליפטים,סקוואט ותאמת אף לא פעם אחת הרמה אולימפית הכל כדי להיתחזק ולהיתקדם לקחתי תקריאטין שלכם בגיל הזה חחח אל תשווה את זה להיום ![]() ושום אשכנזי לא הגן על המוצא שלו באותו יום "האשכזי" שניקרא FAT היה עסוק באותו יום רק להשמיץ את עידות המזרח ולפי הדיבור שלו אני בספק אם הוא בכלל יהודי. GIL_G אמרתי לך מה אתה יכול לעשות כבר חבוב בפוסטים הקודמים ילדון וירושלים קרוב למודיעין נכון?חחחחח אני אהיה בתחרות לחיצת חזה 1000% תפוס יוזמה מעכשיו ותבוא לשם "לתת לי ללקק לך תביצים" חחחחחחח אוקי ???אני מבטיח שלך שזה יהיה נורא מבדר בישבילי ומצער בישבילך. וגבריאל כרגיל אני עוד מעריך אותך למרות החנפנות השקופה שלך לארבל סבבה אחי חחח גם לך הוא יבוא בסיבוב מתישהו וניראה איך תגיב כמוני?ניראה לי אפילו יותר גרוע בהרבה ![]() בקיצור אנטון אל תשכח מי אני ותישב בשקט לפני שאתה משמיץ תשם שלי וטוען שאני פה בישביל סיפורי מאפיה ותסתכל טוב טוב ותעשה 1+1 לאן אני הגעתי ולאיפה אני אגיע בפיתוח גוף ולאן אתה תגיע.. בכל אופן בהצלחה ותישאר בפורום אני לא הולך לכתוב פה הרבה פשוט מישהו ציפצף לי בביפר ושראיתי תשירשור הזה אמרתי שאני חייב פעם אחת להבהיר לך כמה דברים לגבי. יום טוב שיהיה לך ![]() גלעד. |
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אבל מי אומר את זה? כל המזרחיים (מותר לי ללכלך על כולם כי אני חצי אשכנזי וחצי מזרחי) שלא הצליחו לעשות כלום עם החיים שלהם ומקנאים ברוסים... הרוסים דווקא עשו הרבה מאוד בשביל המדינה (הרוב לפחות)...
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() יופי, ואחרי שכולם בירכו אנטון על שובו בברכות לבביות, ועל הדרך פיזרו גם ברכות הדדיות אחד לשני, אפשר להתחיל את השבוע כמו תמיד ברגל ימין בפורום הזה.
נעול!
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|