ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אחרי שנהיה פה שקט ורגוע יותר - חזרתי (https://israelbody.com/showthread.php?t=24456)

Antonator1 24-11-07 20:52

אחרי שנהיה פה שקט ורגוע יותר - חזרתי

כמו שידוע לכם, אחרי שהפורום הגיע לנקודת שפל ואנשים פשוט עשו מה בראש שלהם - החלטתי להיפרד מהפורום לזמן בלתי מוגדר. עכשיו אפשר סוף סוף לנהל כאן תרבות שיחה ולבנות מחדש את מה שנהרס לאחרונה - אז אין סיבה שאני לא אחזור.

M.r Olympia 24-11-07 20:56

ברוך שובך ? חח

goldBEN 24-11-07 20:57

באמת היית חסר אחי!!!
היית כל כך חסר ש...אממממממממ...ש....שאתה יכול להיות חסר שוב.

Logout 24-11-07 20:58

=] ברוך שובך...בדיוק חשבתי מתי תחזור חחח..כי ראיתי ת'חתימה של שיר חח

Chef 24-11-07 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
באמת היית חסר אחי!!!
היית כל כך חסר ש...אממממממממ...ש....שאתה יכול להיות חסר שוב.

חחחחחחחחחחחחחח גדול אחי חחחחחח אשכרה היית כלכך חסר שאתה יכול להיות חסר שוב:unsure:

megashape 24-11-07 21:29

חחח באים הולכים באים הולכים, זה כולה פורום =]

ברוך שובך

arbel2 24-11-07 21:51

היתגעגעתי ידידי חובב המטאל :)

Shir =] 24-11-07 22:41

ברוך השב :flowers:

sixpounder 24-11-07 22:58

עכשיו אין מספיק מקום בפורום.:sbb4:

מתן18 24-11-07 23:09

אהלן

Antonator1 24-11-07 23:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אהלן

ווסהלן

מתן18 24-11-07 23:16

בדיוק.

- Idan - 25-11-07 00:55

תאכלס אי אפשר להאשים אותך, המצב פה היה זוועה בשבוע האחרון.

ברוך שובך. :character63:

eminemfan 25-11-07 00:57

ברוך שובך הענק הירוק הרוסי

DarkGulis 25-11-07 01:24

ברוך שובך

HHHEELLBBOOYY 25-11-07 02:50

אנטון יקר, לדעתי זה פשוט חבל מאוד שבן אדם שכמותך , שלא תורם לפורום ו"מזיין בשכל על רוסיה ועל מה שעברת שם", בלשון המעטה חזר לפורום.
אני מציע לך "להתחפף" ולחזור למקום ממנו יצאת , שיהיה לך שבוע נחמד אבל לא יותר מדי טוב ובבקשה אל תכתוב בפורום זה יותר.
להיתראות
נ.ב
UNDERTAKER (עמית) אני יודע שאתה אוהב את ההודעה שלי, אז כתבתי אחת בשבילך ובשביל עוד מישהוא מאוד יקר לליבי (בחור די גדול) שיושב ומחייך ברגעים אלו שהוא קוראה את ההודעה הזאת ומחייך ומבקש למסור לך שאתה תחזור לפורום "אני יהיה פה איכשהוא" להציק לך..!

=))
xD

Shauder 25-11-07 03:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
אנטון יקר, לדעתי זה פשוט חבל מאוד שבן אדם שכמותך , שלא תורם לפורום ו"מזיין בשכל על רוסיה ועל מה שעברת שם", בלשון המעטה חזר לפורום.
אני מציע לך "להתחפף" ולחזור למקום ממנו יצאת , שיהיה לך שבוע נחמד אבל לא יותר מדי טוב ובבקשה אל תכתוב בפורום זה יותר.
להיתראות
נ.ב
UNDERTAKER (עמית) אני יודע שאתה אוהב את ההודעה שלי, אז כתבתי אחת בשבילך ובשביל עוד מישהוא מאוד יקר לליבי (בחור די גדול) שיושב ומחייך ברגעים אלו שהוא קוראה את ההודעה הזאת ומחייך ומבקש למסור לך שאתה תחזור לפורום "אני יהיה פה איכשהוא" להציק לך..!

=))
xD

אנטון אחלה של בחור :character63:

מתן18 25-11-07 03:38

ציטוט:

להיתראות
נ.ב

=))
xD

מלך מלך מלך.

אגב אנטו יש לך "ד"ש חם" מאדם שבאמת יכול לקרוא לעצמו ענק.

Deja Vu 25-11-07 03:51

אן לכם למה לדבר בקודים "הבחור הגדול" זה אני:laughing:

Dino Psaras 25-11-07 03:53

ציטוט:

להיתראות
נ.ב

=))
xD

אל תזיין בשכל. וואלה גם אני בא מברית המועצות ויש לנו מדינה חופשית וזכותו של כל אחד לדבר מתי שהוא רוצה. לא מתאים לך או לגלעד הפוסטים האלו אל תכנסו אליהם.

וגלעד אח יקר, בחייאת קח את הריבים והבעיות לפרטי כפרה עלייך :wub1:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ