|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הבולקינג רוטין שלו עוסקת ב6-12 חזרות...
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() (לא אמרתי שהוא אמר את זה כי לא הייתי בטוח, אבל אני חושב שהוא כן אמר את זה - אל תתפוס אותי במילה).
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הטעות של המאמן שלך התחילה בזה שהוא קרא לסיבים האלה "אירוביים ואנ-אירוביים". אין קשר בין סוג הסיבים לשימוש בחמצן. הקשר הוא בין סוג הסיבים למשך זמן העבודה ולעומס העבודה. סיבים לבנים מגייסים הרבה כח בהתרעה קצרה, סיבים אדומים מגייסים מעט כח אבל הם סיבולתיים יותר.
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אז כשאני עושה Rm20 הסיבים הלבנים יעבדו ואז הם התעיפו ובהדרגתיות העומס יעבור יותר לאדומים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל ראשי
|
![]() Niran, תריץ חיפוש בפורום אימונים למעלה בנעוצים, יש שם פול מידע בנושא~!
תהנה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|