|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() צחוקים איתך תשאר איתנו עוף עוף
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כולכם פה יצאתם ייצורים חוץ מפותח הפוסט, כי בדוגרי הוא צודק.
הוא פתח דיון וביקש חוות דעת וייעוץ תיקון לתוכנית שהוא פרסם, ואחרי שעזרו לו, אנשים אחרים באים ואומרים דברים הפוכים לגמרי. מה שגרם לו לבלבול מוחלט. היחיד שהגיב לו נורמלי זה טאייבוקס, כל הכבוד אחי. פותח הדיון - תתעלם פשוט מכל מה שרשמו לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בקיצור אל תפרסם תתוכנית שלך וככה לא תקבל תגובות..או שתגיד לפני אל תגידו דברים רעים על התוכנית וזהו..
בשביל זה הפורום לקבל תגובות שישפרו וגם כל אחד חושב אחרת אז יש דעות שונות ותמיד מישהו יגיד לך לתקן |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל מה שרשום פה זה המלצה.
אתה יכול להפנים או לשים זין ![]()
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() vortex תודה על התמיכה ! לפחות יש מישו גבר שסוטה מכל הדיבורים המטופשים שלכם והולך בדעתו לא כמו כל אחד פה שאומר מה שהאחר אומר
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקום לעזור למשתמש אשר ביקש את עזרתכם יפה, החלטתם לצאת עליו בדברי איוולת. אני מצטער מאוד בשם פותח הדיון שהוא לא גאון הדור כמוכם, "פאניק", "סלים שיידי" שכמובן מסתתרים תחת שם בדוי ועוד מקללים, כגרועים שבפחדנים... כנראה זה מראה משהו על הרמה שלכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() צודק ,מאור אני מסכים איתך הם לא התבגרו פה אף אחד פה לא רציני כל אחד ואחד פה מהווה סכנת הכחדה לפורום שבעבר החשבתי אותו טוב כיום הוא נפל שולל לילדים חסרי צניעות וניסיון ,החזקתי מהפורום הזה כפורום טוב בעל ניסיון אני רואה שכולם פה ילדים קטנים ללא טיפת יידע
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() נו אז מה אם באים ומתקנים אותך, אפילו 100 פעם, לכל אחד יש דעה שונה, אין דבר כזה שיש אחד שמבין יותר בתכניות ואחד שמבין פחות, זה אינדיבידואלי ועל פי טעם, ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אז תפסיק להתעסק בשטויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
|
![]() לא קראתי את כל התגובות פה אז יכול להיות שכבר אמרו את זה, אבל כשאתה מפרסם תוכנית אימונים ומישהו מתקן לך אותה, ואז אתה מפרסם שוב פעם את התוכנית המתוקנת ומישהו אחר מתקן לך אותה, אז מין הסתם שהוא יגיד דעה שהיא קצת שונה ואולי אפילו סותרת ממה שהקודם אמר לך. לא כולם פה חושבים בראש אחד. אחד חושב שעדיף לתת לשריר 20 סטים בחלוקה ל-ABCD עם כמה שיותר תרגילים מבודדים, והשני חושב שעדיף לתת 3 סטים לשריר בתוכנית Full Body עם כמה שפחות תרגילים מובדדים. ויוצא מצב שזה גם דיי לגיטימי, שמי שמגיב לך, מגיב על מנת לתקן, ומי שחושב שהתוכנית טובה, לא מגיב כי האשכול הוא למטרת ביקורת ותיקונים. לכן לא משנה מה, כל פעם שתפרסם תוכנית, תמיד למישהו יהיה מה לתקן.
אין מה לעשות עם זה. בסופו של דבר אתה זה שמחליט מה להפנים ומה לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי לכול האשכול הזה יש מטרה, עדיף לנעול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הבנאדם מברגע שהוא נכנס לפורום הוא בא עם שאלות ומחפש עזרה- דבר לגיטימי כשרוצים ללמוד ולהישתפר... ועכשיו הוא פותח פוסט ומתלונן על זה שלא מפרגנים לו ומעירים לו על התוכנית שבנה... מה זה פה גן ילדים? מפרסמים תוכנית בשביל ביקרות על התוכנית כדי לשפר אותה לא כדי שיגידו לך שהיא טובה כשהיא לא... דבר שני אני לא קיללתי ודיברתי כמו אפס עד שהמתיפיף הזה בא והתחיל לדבר ככה... אם כל הכבוד בנאדם שבא לפה ושואל כל כך הרבה שאלות ומקבל תשובות מאנשים שלא מכירים אותו ויושבים בבית קוראים את התוכנית שלו ואת ההודעה שלו וטורחים לכתוב תגובה שתעזור לו מתוך אינטרס אחד- לעזור לו.. והאפס הזה בא לפה ומתחיל ללכלך על כל אלה שעזרו לו... זאת ההתנהגות הכי מסריחה שראיתי פה בפורום... במקום להתנצל ולהבין שדיבר שטויות הוא מתחיל ללקלל משתמשים עם ניסיון בתחום פי 2 ממנו שעזרו ותרמו לפורום הזה פי כמה וכמה ממנו... אני מקווה שאני יזהה את המשתמש הזה בפעם הבאה שהוא יפתח דיון כדי שאני יזכור לא לעזור לו... גועל נפש... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() סליים שיידי, אבא'לה, מה אתה מתרגש? אתה לא רואה שהם נרשמו לפורום כדי לזיין בשכל?
באים מבקשים עזרה, מקבלים אותה ובאים בטענות. מה אתה בכלל רב איתם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באים מבקשים עזרה ובימקום להגיד תודה בוכים על זה התשובה לא הייתה מפרגנת.... דרך אגב בזמן האחרון יש יותר ויותר חדשים, כימעט כל יום אני רואה מישו אם 1 הודעה, ואחרי שבוע הוא נעלם.... ומישום מה יש לי תחושה שמאור ומאיר זה אותו אחד... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח לא נראה לי זה אותו אחד...פשוט הרוב לר רציניים
כמו שבחודש נרשמים למכון 10 אנשים אבל רק 2 ממשיכים לבוא בחודש אחרי ככה גם פה...מתייאשים מהר חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אנחנו בעייתים חחחחחח אתה הבעייתי בזה שאתה לא מוצא תוכנית אימון
טוב שחיף לך תעשה יד קדמית עם קילו וחצי להיתראות אם אנחנו בעייתים מה אתה מבקש עזרה בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצורר אתם על הפנים הפורום פהיש ילדים בודדים עם טיפת הבנה כולם פה בוריםם בעיי לכם
![]() |
#39 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#40 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |