|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח מזה לבנדר??
וכבר יש תפריט חדש אז זה בסדר אני אוכל מספיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יפה כל הכבוד עוד בחור שעובד אם דאמבלים לחזה
אבל כדי לישמור על גיון אם המוט התחלתי לעשות את זה וראיתי שיפור ניכר בחזה ממליץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב כדאי לחזור למוט כי משהתחלתי את התוכנית אני עושה רק דאמבלים ובהתחלה כל אימון עליתי בחזרות או משקלים ואימון הבא(מחר) אני כבר הולך לעשות 26 קילו ביד 3 סטים שהתחלתי עם 20 ביד..שזה אומר שיש התקדמות טובה יחסית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר מתחיל
|
![]() מזה דאמבלים??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() טוב סיימתי עם התוכנית הזאת אחרי חודשיים בערך שאני איתה...תוכנית מעולה
השפיעה טוב מאוד אלה המשקלים: סקווט-4 סטים של 70 קילו כל אחד-8-10 חזרות כפיפות ברכיים-2 סטים-10 חזרות-35 קילו לחיצות חזה-3 סטים של 26 קילו-8 חזרותיי(לפעמים יש כשל) פלייס חיובי-8 חזרות-14 קילו לפעמים 12סטים של 8 חזרות מתח רחב-3 סטים-8 חזרות בנט אובר-3 סטים-8 חזרות-60 קילו לחיצות כתפיים=2 סטים-8 חזרות-18 קילו לחיצה צרפתית-3 סטים-8 חזרות-15 על המוט כפיפות מרפקים-3 סטים-8 חזרות-16 קילו התוכנית חדשה בהמשך.. מתח רחב-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה לך חביבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי..
הנה התוכנית החדשה Ab 4 פעמים Abxabxx אימון A- מתח-4x5 7 8 Max בנט אובר-4x12 10 8 8 פולי עליון רחב-3x8 לחיצות חזה במוט-4x12 8 8 8 לחיצות חזה עליון-4x10 10 8 8 פרפר במכונה-3x12 כפיפות מרפקים במוט W על פריצ'ר-3x8 בריכאלס-3x8 אימון B- הרחקה לצדדים-4x12 8 8 8 הרחקה של כתף אחורית-3x8 לחיצות כתפיים בסמית-4x10 10 8 8 סקווט-4x10 8 8 8 ךחיצות רגליים-2x10 תאומים בלג פרס-3x12 כפיפות ברכיים-4x12 10 8 8 לחיצה צרפתית-3x8 פשיטת מרפק בפולי עליון בחבל-3x10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חלוקה מוזרה ביותר אני חייב לציין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חושב שהיא לא הכי טובה אבל לא חשבתי על משהו אחר..
רוצה להציע משהו אחר?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() upper\lower body
push\pull\legs או פשוט push\pull חזה-אחורית-כתפ', גב-קדמית-רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() וואיי הזכרת לי שרציתי לנסות Push ו Pull
אני ינסה באמת...אני יכתוב עוד מעט את החלוקה ותוכל להגיד לי אם חילקתי נכון?? תודה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חילקתי..מה אתה אומר??
Push לחיצות חזה במוט לחיצות חזה דאמבלים שיפוע חיובי הרחקה לצדדים הרחקה לכתף אחורית לחיצת כתפיים בסמית סקווט לחיצת רגליים תאומים במכונה של לחיצת רגליים לחיצה צרפתית Pull- מתח בנט אובר פולי עליון רחב פרפר במכונה כפיפות מרפקים בריכאלס כפיפות ברכיים פשיטה בחבל בטן זה חלוקה נכונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Push A: Bench Press Squat Military Press Tricep Extensions תוספות וכו' לשיקולך כמובן: Dips, Incline Bench, Leg Press, Leg curl \ extensions וכו' Pull B: Deadlift Bent Over Pulldown \ Pull-up Calf-raises Bicep curls וכמובן תוספות וכו'. בטן להכניס לPUSH עדיף לדעתי, בקשר לתרגילים לכתפיים הנפות וכו' - להכניס בפוש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה העתקת את זה?זאת לא התוכנית שלי בכלל..חחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אה?
הבאתי לך דוגמא סטנדרטית ופשוטה של Push\pull, תוסיף \ תוריד תעשה איתה מה שתרצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי התאמתי אותה לתוכנית שלי...זה יהיה ככה..מה אתה אומר?
Pull: מתח בנט אובר פולי עליון ספסל רומי(מתאים לפה או ל Push??) כפיפות ברכיים כפיפות מרפקים במוט W על פריצ'ר כפיפות מרפקים בדאמבלים Push: לחיצות חזה במוט לחיצות חזה עליון דאמבלים פרפר במכונה(מתאים לפה או ל Pull) הרחקה של כתף אחורית הרחקה לצדדים לחיצות כתפיים בסמית סקווט לחיצות רגליים+תאומים באותו מכשיר לחיצה צרפתית פשיטת מרפק בפולי עליון(חבל) אימון Push הרבה יותר גדול וארוך..החלוקה לא ממש שווה וזה לא נראה לי.. חילקתי נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() Push:
פרפר במכונה - לא נחוץ, תעשה מיליטרי \ לחיצת כתפיים ותוסיף הרחקה לצדדים \ בכיפוף, כל השאר בסדר. Pull: דדליפט? כפיפות ברכיים בpush תוריד מתח או פולי לא צריך את שניהם, בבייספ תרגיל אחד מספיק, 3-4 סטים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לקחת הרבה משקל וזה שם הרבה לחץ על הכתפיים, אני גם לא רואה שום יתרון על לחיצה רגילה פרפר אותו חרא רק יותר גרוע
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|