|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אור בהחלט בחור מרשים ,הוא מקצועי מאוד והוא יגיע רחוק ,יש לו מבנה נדיר (זאת נקודה טובה להזכיר שאני לעד ישנא אותו כי יש לו מותן של ילדה סומלית בת 4 ,ועכשיו נחזור לשידורים כרגיל)
בנימה אחרת : מאלון היתאכזבתי ,מבחור שהעביר כל כך הרבה ביקורת על כל כך הרבה אנשים ,חשבתי שנזכה לראות בחור ברמה תחרותית ,אתה בעל פוטנציאל ,אבל רחוק מלהיות בנקודה שאתה יכול לבוא ולהגיד לאנשים שהם בעלי רקורד תחרותי שהם "לא משהו" (ע"ע המקרה בשירשור של אסיד ) ,אני זוכר אותך מהתחרות,ובאמת שיש לך עתיד לא רע אם תתמיד ,אבל לפעמים צריך לדעת כמה אפשר לפתוח את הפה. נ.ב : ביטון מתי אתה קופץ לבקר בשכונה שלי שוב ? הספסלים פה זה לא אותו דבר בלעדיך ! ![]()
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אור אתה נראה פשוט מדהים!!!
שמתי לב שיש לך נתונים דומים ל של אליאב קרייסלר מהפורום רק שאתה עם איזה 4 אחוז שומן פחות.
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אור הפצצת כמו שצריך. התלהבתי לראות אותך.
אלון יש לך אחלה בסיס, תמשיך להפציץ אחי.
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחח מחזק מאוד!!! ביטון נהייתה ממש טנק!! כל הכבוד אחי ובהצלחה בהמשך תמונה של פרונט דאבל בייספס הכי מטורפת!! יפה מאוד ובהצלחה בהמשך אתה עדין חייב לי אימון משותף+צ'יט אני לא אוותר לך אחי! אלון ביג GUY חחח ראיתי אותך במפגש ברמת גן למה לא באתה להגיד לי שלום? ![]() תשמע יש לך בסיס טוב ואתה חטוב חבל על הזמן! אם ירדתה מ 25 וחצי אחוז שומן למצב כזה הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להוריד בפנייך את הכובע ולאחל לך בהצלחה בהמשך ![]() אבל אני מחזק את דבריו של ארבל בקטע שאתה שפטתה אנשים כאן בעבר כאילו אתה מינימום קולמן בעיקר את אסיד שאם הייתה בא לנאבא הייתה רואה שהוא לפחות 20 רמות מעליך וגם הרבה מעלי אל תדאג.. ![]() שוב בהצלחה חבר'ס! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ירד מ-25? כבוד!
גם אני הייתי קציצה לפני שהתחלתי להתאמן גם בסביבות 25 אחוז ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך להפציץ, אור ביטון, חזה מטורף, הפרונט פשוט יפה, עדיין חטוב, פשוט נראה מעולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() אחלה גב יש לאור!!
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני יקח את זה בחשבון ארבל... באמת שמתי לב בזמן האחרון שאני הרבה ירדתי פה על כמה אנשים בפורום... מי רואה את מה שאני כותב אז תדעו אני לא מתכוון למה שאני כותב וכו' ואני מצטער עם מישהו נפגע מזה...
נ.ב:פעם ראשונה שאני מבקש סליחה מאנשים חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חחחחחחחחחחח זה אתה שהיתי מגיב לי לא ומשו ודברים כאלו?????
חשבתי אחד עם כרטיס pro טוב שיהיה לך בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אין גדול מהאיש שיודע להיתנצל כשהוא טעה ,וזה יותר חשוב מכל בייספס יש לך פוטנציאל ,רק שמור על פרופיל נמוך ותעבוד קשה ואתה עוד תהיה קרנף/טרול שברח מווארקרפט
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |