|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() נראה לי אפשר לעבוד עם דאמבלים עד גבול מסויים
אני כשאני מגיע למשקולות של ה 40 ק"ג בלחיצה עם דאמבלים הידיים אצלי כבר מטיילות
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כניראה שדאמבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
|
![]() תעשה דאמבלים בשטוח
מוט עליון אבל לא צר מדי,אלא די רחב |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי אני יעשה רק אם דאמבלים גם זה יותר נוח לי ביגלל הפציעה שהייתה לי במיפרק של היד קשה לי ליישר את היד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]()
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה עם זה דאמבלים שמאמבלים כמו ש Maya אמרה השריר לא יודע עם מה אתה עובד הוא מרגיש את העומס. מהבחינה הזו הדאמבלים ייתנו יותר בשל טווח התנועה והשרירים המייצבים. כדאי לעבוד עם שניהם. בקשר לקושי במשקלים גבוהים בדאמבלס תמיד אפשר להעזר במישהו שייתן לך את המשקולות לרגל או ישירות ליד. ההבדלים במשקלים בין מוט לחופשיות הוא אינדיבידואלי אך יתרון במשקל תמיד למוט. אני לוחץ מוט 135 ודאמבלס 55 בעברי לחצתי 100 קילו ודאמבלס 45 כל צד. הכל היה שאלה של הרגל ודרך עבודה. מקווה שעזרתי
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בדאמבלס רוב המאמץ אצלי הוא להביא את הדאמבלס עד לספסל, להרים אותם אל הגוף שלי ואז ללחוץ אותם. וגם עם דאמבלס אני הרבה יותר מרגיש לחץ על הפרקים של הידיים (יש לי שם דלקות). מצד שני באמת הטווח תנועה יותר גדול.
אני בכל מקרה מעדיף את העבודה עם המוט, כי זה יותר נוח.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב את שניהם פשוט...
תקשיבו יש לי שאלה אני לא רוצה לפתוח דיון אם למשל ביד האחורית ככה ברגיל בpushdown דחפתי 45, עבודה לא כל כך נקיה אבל תנועה נכונה בערך.. עכשיו ראיתי אחד סוס במכון, עושה פירמידה שמתחילה בפאקינג 30 קילו, 10 חזרות, 35 קילו 8 חזרות, 40 קילו 6 חזרות... עכשיו איך הוא עשה את זה ? עבודה איטית מאוד, 4 חזרות עליה 4 חזרות ירידה.. ורואים תשריר אצלו עובד אמרתי יאללה ננסה את זה ניראה מה יהיה.. שמתי 25 קילו 10 חזרות אחרי זה 30 קילו 8 חזרות ואז 35 6 חזרות שמעו זה ניראהלי מזה טוב.. אתה מרגיש תשריר עובד יותר, אתה מרגיש תשריר אשכרה נקרע ואתה מרגיש את הגירוי זה עדיף מלעבוד עם חזרות מהירות ( כמו שרואים בסירטוני באדיבילדינג) ? זה אפקטיבי גם לחזה לגב ולקדמית? (לא חייב פירמידה.. פשוט חזרות איטיות ועבודה נקיה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|