|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
על הזין סתם חרשתי כל כך הרבה ידעתי המון ואני לא יוציא את זה בבגרות חח? למה מי מת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() עשיתי את השאלות..
הרצל - 2 פעולות שהוא עשה(אוגנדה וגרמנים עם עותמאנים) השאלה על הקיבוץ.. 14 הנקודות של וילסון (הפצצתי על זה עמוד ![]() גורמים למאורעות תרפא איך שמחתי שהביאו את זה זה קל (עלייה שלישית ונציב פרו ציוני הרברט סמואל שאלת העמקה עשייתי את הקטע.. ועל הקולוניות עשיתי את השלטון הצרפתי ולמה המוסלמים התחילו להתנהג רע ליהודים(עליית הנאצים,מאורעות בארץ ואנטישמיות באירופה)... קיצר חבררה עוד 10 ימים בגרות בלשון.. בזה אין לי מושג בגרוש..חח צריך לחרוש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תראה אצלי זה יותר מסובך המורה לא לימד לפי סעיף סעיף אלה ככה: סעיפים 1-5 וסעיפים 6-13 וסעיף 14 הסעיפים שביחד יש להם אותם משמעויות בגלל זה הוא חיבר אותן.. 1-5: הגורמים לפרוץ המלחמה- מערכת בריתות חשאיות, חומות מכס, המרוץ אחר המושבות ומירוץ חימוש אגרסיבי. 6-13: החזרת שטחים ושינויים טריטוריאליים- נתינת עצמאות לפולין ולעוד כמה ושיט חופשי בדרדנלים 14: ארגון חבר לאומים שפותר בעיות בדרכי שלום ללא שפיכת דמים אז לא יכולתי להביא לו למשל סעיפים 3 ו4 כי המורה לימד הכל ביחד אז ננתי להם 1-5 ו 6-13 ואמרו לי שזה בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() רשמת 1-5 או שרשמת נגיד חופש שייט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() רסמי, איך לומדים ללשון? ביום ראשון היה לי את המבחן הכי קשה בחיים שלי אי פעם - מתכונת 1 בלשון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מקווה מאוד להגיב כמוכם ביום שני אחרי הבגרות שלי >_<(היסטוריה כיתה י'א) :[
מזל טוב לכולכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסטוריה ב' זה סיפור אחר לגמרי... זה פי 4 יותר חומר מסכנים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקרא את הטיפים וההסברים שיש שם ואז תפתור בגרויות יש שם מלא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו בשאה על השפעת השינוים על הכלכלה היה צריך לכתוב זה שהם העסקו במקצועות חדשים,עלייה באחוז השכירים ויצאת נשים לעבודה? וכתבתי מלא לבוחנת עם כתב רגיל יצא לה כל המחברת פלוס עוד שש דפים מקווה שלא יורידו על זה.
ועוד שאלה האם תוכנית באזל קשורה לשאלה על הרצל, כי אמרו שני דברים שונים אז באחד כתבתי על הפגישות עם הבריטים והתורכים ובשני על באזל, זה טוב? ואגב, השיעתוק שלי הסתיים ב19:07 בדיוק כוסמו זה היה מעייף, כל שנייה היא שואלת אותך יש י' אחריי המילה יש ו כתבת פסיק כתבת עם ה' נמאס כבכר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבריטים והעותמאנים זה שני דברים שונים זה היה מספיק לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו לקרוא לחסרי ההשכלה שמשגיחים עליכם בבגרות, בוחנים. הם משגיחים.
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא חושב כי אמרו בשני תחומים שונים ושניהם זה באותה מסגרת של פעליות דיפלומטית אבל יכול להיות שאתה צודק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והם מקבלים 19 ש"ח לשעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() תאלכס איך יצא לכם כ"כ הרבה עמודים??
יצא לי בדיוק 3 עמודים והכל היה קל חוץ מזה שהתבלבלתי והבאתי את הסיבות למאורעות תרפ"ט במקום תרפ"ט ![]() מקווה ל80 בערך
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() שאלות מבוא בהתחלה בחרתי
1 3-עם אני לא טועה השאללה עם המובשבות ורוטשילד ואת 5 הנקודות של וילסון אחרי זה בחרתי אפשרות ב' שאלה ראשונה מתוך ה2 על זבוטינסקי ובן גוריון הרויוזליסטים ומחנה הפועלים אחרי זה עוד שאלות גישור כאלו בחרתי בלהגיד מזה קיבוץ היה קל והסיבות לתרפא אחריז באסלאם בחרתי 19 ושם כבר חיפפתי אבל עדיין עשיתי טוב לא הכי התכוננתי על זה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|