|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() במקום להתחנטרש בפורום ולבזבז לעצמך את הזמן, עדיף שתתקשר לגיל שיעזור לך..
|
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש לא מבין למה אנשים הולכים לפגישות עם גיל ואז נכנסים לפה ומפרסמים בפומבי את התפריט תזונה ותוכנית האימונים שהם קיבלו, לפי דעתי זה ממש לא אתי.
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא שזה לא אתי, זה פשוט מעיד על מידת ההערכה שלו לאיש מקצוע ולכסף שלו.
![]() |
#25 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פירסמתי את זה כדי שתביעו את הדעות מה אתם חושבים עליו ומה לא בסדר בו.. תחשוב שאתה מעצב חתימות ענק, הרי אתה יודע שכל מה שתעשה יצא טוב נכון אז למה לו לפרסם את זה?? כי עדיין הוא רוצה לשמוע תגובות הוא רוצה לשמוע פידבק וככה גם אני כולה רוצה לשמוע תגובות והצעות ואתם ישר מתנפלים |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אם נגיד עכשיו כולם היו אומרים לך "בואנה למה אתה אוכל X??? אסור!!!" מה היית עושה? |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין מה אתם רוצים ממני אם כל כך קשה לכם אז אל תגיבו |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה את מתעצבן, אני ציינתי שהסיבה שאני חושב שלא יפה לפרסם היא מסיבות אתיות בלבד.
זה פשוט לא יפה, אתה נפגש עם בעל מקצוע, אתה מקבל תפריט ותוכנית אימונים או אחד מהם ושניהם דברים מאוד אינדיוידואלים, לאחר שיחה אמך ושקילות ובדיקות והצבת מטרות. אולי סוד ההצלחה של גיל טמון עמוק בתוך תפריטי תזונה מעולים ותוכניות אימונים יעילות עם טאץ' שספציפי לגיל, סליחה, פשוט לא לעיניין לבוא ולפרסם במקום פומבי כמו פורום כזה דבר. תעשה מה שאתה רוצה תפרסם אל תפרסם עיניין שלך.
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הנושא ננעל, נכנסתם בו מכל כיוון אפשרי..
אני מאמין שהוא הבין.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|