|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() Leo
יש מצב שהוא יראה את עצמו איך שהוא ירצה לראות את עצמו. זרקת מספר לאוויר וקבעת שזהו השיא שאליו הוא יכול להגיע בשנתיים - ועוד 34 ס"מ שזה פשוט כלום ושום דבר ! מתי תבינו שפיתוח גוף זה דבר אידיבדואלי כמו כמעט כול תחום ! הכל תלוי בכוח הרצון שלו, ההתמדה וגם קצת גנטיקה. בדיוק כפי שיש אנשים שמספיקים לעשות תואר ראשון בתיכון בעוד שלאחרים זה יכול לקחת 10 שנים ומעלה, כך גם הדבר בפיתוח גוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הדבר הכי קרוב שאמרתי לזה זה שהבאתי את הדוגמה שלי , ולא אמרתי שזה יקרה לו בכלל.
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
דבר שני משה B , סביר להניח שלא תהייה ירידה משמעותית של יותר מס"מ ומשהו במקרה הגרוע , מי שמתחיל עם יד 27 בדרך כלל שחיף על 7% שומן. אז עליהי של 5% (וגם העובדה ששמנים יותר עם המאסה , שימו לב לדוגמה לג'יי ורוני אפילו כל אחוז שומן נמוך אבל מלאים נוזלים) יביא אותו לפחות מ 15%
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על התגובות.. אני לא משלה את עצמי עם יד 42 או יש 50.. צריך לשים כל דבר בפרופורציות, פשוט הבנתי שאני יכול להוסיף עוד לפחות 3-4 ס"מ שזה כבר נשמע יותר טוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להוסיף אחי הרבה הרבה יותר מזה לו רק תרצה. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אני יודע שאני "נתקע"? ומה הכוונה בלגוון בחזרות כל שבוע? ![]() סליחה על החפירה.. lee123 יש מצב לתמונות של לפני ואחרי? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעלות במשקלים ובחזרות כול שבוע - לא נכון , משתנה מאדם לאדם , תעלה במשקלים כול כמה זמן שהמשקל כבר קל לך ולא משפיע עליך בRM10 או איך שאתה מתאמן. בחזרות זה ממש לא נכון ואינדיבידואלי מאדם לאדם איך אני יודע שאני נתקע? - שאתה מתאמן הרבה זמן ולא עולה במסת השריר / כוח השריר / מטרתך / סיבולת השריר לגוון בחזרות - לא תמיד להרים 7 חזרות בכול התרגילים , או 8 חזרות .. פעם 10 פעם 8 פעם 9 וכן הלאה... לגוון , מלשון גיוון , מה קשה פה?
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() שיפור בהיקף יד אפשר לראות אפילו תוך שבועיים אבל תבין שזה דבר יחסי אם עכשיו אתה עולה 1 סמ'' בחודש לא אומר שכשתהיה לך יד 40 אז תמשיך לעלות בקצב כזה לאט לאט יהיה לך יותר ויותר קשה לעלות והעליות יבואו לאט ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד שאלה של מתחיל.. מה זה RM? RM10? תודה על התגובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא בחלק של המאמרים על Hst
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואחי זה הגיוני לעלות יותר מ 1 בחודש.. אני עליתי 4ומשהו בחודשיים בלי תזונה מי יודע מה.. ולעומת זאת , אני לא מתאמן כמו שצריך כבר מלא זמן ( אני עושה אימון או 2 בשבוע) בגלל מבחנים ובגלל זה ההיקף נשאר. ולמרות זאת לא נראה לי שהייתי ממשיך באותו קצב של 4לחודשיים..... אם הזמן זה יותר קשה אני חושב
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|