ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   עליה בהיקף היד.. תוך כמה זמן רואים תוצאות? (https://israelbody.com/showthread.php?t=10797)

-venom- 26-05-07 18:52

עליה בהיקף היד.. תוך כמה זמן רואים תוצאות?

אני מתאמן כחודש בערך.. מנסה כמה שאפשר לשמור על תפריט לעליה במסה.. [ לא בניתי תפריט מסודר, אבל אני אוכל בערך ת'דברים שצריך בלי שעות מסודרות ].

הגיוני שבחודש היקף היד גדל ב-1 ס"מ? אחרי עוד חודש אימון יש מצב לעוד ס"מ? או שעם הזמן זה כבר יותר ויותר קשה לגדול בהיקפים..

ובכלל.. בכמה ס"מ אפשר להגדיל את היקף היד? יש מצב לעלות 7-8 ס"מ [ עם הרבה אימונים קשים ] ? :blush:

מקווה לתשובות... תודה :wiggle:

Leo 26-05-07 18:59

בכללי , בשביל לעלות 2.5ס"מ ביד אתה 7 קילו שריר (בכל הגוף), (המרתי ממדידות אמריקאיות אז זה מספרים מוזרים)
זה לא אומר שאתה תשמין ותעשה עבודת רגליים ותעלה בהיקף היד בצרוה קסומה , אם כי גם אתה לא צייב כ"כ הרבה בידוד

בתוכנית אידיאלית עלייה כזאת נמשכת שנה +- כמה חודשים.

א\הייתה לי אולי יד 27 או 28 אחרי דיאטה מפגרת של שניצלי סויה וכמעט שום דבר אחר ובלי אוחת בוקר , הרבה אירובי ובלי שינה ,
ברגע שלקחתי את את עצמי בידיים , אותן ידיים גדלו ב9 ס"מ בכל הזמן (כמובן זה היה בגיל ההתבגרות הביננוני ז"א 16 )

זה לא בידיוק תוצאה אידיאלית , יכלתי להתקדם הרבה יותר כי לא השקעתי בתזונה ועשיתי מיליון טעויות ולא התאמנתי כמו שצריך , ובנוסף לזה הייתה לי בעייה במרפק בערך מאז שהתחלתי להתאמן וזה הפריע לטרייספס ולאט לאט תיקנתי אותה

eumail20000 26-05-07 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
בכללי , בשביל לעלות 2.5ס"מ ביד אתה 7 קילו שריר (בכל הגוף), (המרתי ממדידות אמריקאיות אז זה מספרים מוזרים)זה לא אומר שאתה תשמין ותעשה עבודת רגליים ותעלה בהיקף היד בצרוה קסומה , אם כי גם אתה לא צייב כ"כ הרבה בידוד

בתוכנית אידיאלית עלייה כזאת נמשכת שנה +- כמה חודשים.

א\הייתה לי אולי יד 27 או 28 אחרי דיאטה מפגרת של שניצלי סויה וכמעט שום דבר אחר ובלי אוחת בוקר , הרבה אירובי ובלי שינה ,
ברגע שלקחתי את את עצמי בידיים , אותן ידיים גדלו ב9 ס"מ בכל הזמן (כמובן זה היה בגיל ההתבגרות הביננוני ז"א 16 )

זה לא בידיוק תוצאה אידיאלית , יכלתי להתקדם הרבה יותר כי לא השקעתי בתזונה ועשיתי מיליון טעויות ולא התאמנתי כמו שצריך , ובנוסף לזה הייתה לי בעייה במרפק בערך מאז שהתחלתי להתאמן וזה הפריע לטרייספס ולאט לאט תיקנתי אותה

מאיפה הבאת את המספרים הללו?
7 ק"ג שריר בגוף ל 2.5 ס"מ היקף יד? מה הקשר בכלל?

-venom- 26-05-07 19:18

בשביל 2.5 צריך להעלות 7 ק"ג :| אני בחודש 1 העלתי ס"מ ולא העלתי יותר מ-1 ק"ג.. זה הגיוני כל הסיפור? :s

Leo 26-05-07 19:20

זה הגיוני מבחינת פרופורציה.

P-a-n-1-c 26-05-07 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -venom-
בשביל 2.5 צריך להעלות 7 ק"ג :| אני בחודש 1 העלתי ס"מ ולא העלתי יותר מ-1 ק"ג.. זה הגיוני כל הסיפור? :s

אתה מתאמן מתחיל? מה הנתונים הכללים שלך?

-venom- 26-05-07 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אתה מתאמן מתחיל? מה הנתונים הכללים שלך?

כה.. מתחיל
נתונים מלפני חודש:
1.68
58 ק"ג
יד 29
8% שומן

לפי דעתי עכשיו היד שלי כבר 30
ובמשקל אני כבר 59

זהו בערך..

P-a-n-1-c 26-05-07 19:25

ציטוט:

כה.. מתחיל
נתונים מלפני חודש:
1.68
58 ק"ג
יד 29
8% שומן

לפי דעתי עכשיו היד שלי כבר 30
ובמשקל אני כבר 59

זהו בערך..

שמע אין דבר כזה הגיוני לא הגיוני, מדדת את עצמך ושקלת את עצמך - אם אלו הן התוצאות אז כן, זה הגיוני.

-venom- 26-05-07 19:26

אוקי.. ולכמה ס"מ יד יש מצב להגיע? מה הגבול כאילו בערך...

יש מצב אני רואה ת'עצמי עם34+ ? :d

P-a-n-1-c 26-05-07 19:27

ציטוט:

אוקי.. ולכמה ס"מ יד יש מצב להגיע? מה הגבול כאילו בערך...

יש מצב אני רואה ת'עצמי עם34+ ? :d

יש מצב אתה רואה את עצמך עם 57 גם [אני רציני].
יש דבר שסינטול לא יכול לעשות? חוץ מלהכין לך קפה :P

-venom- 26-05-07 19:28

ובלי להזריק חומרים לגוף..? לכמה ת'מעריך אני יכול להגיע?

TheGift 26-05-07 20:12

חח איזה שאלות. תשמע, בחור, אתה יכול להגיע גם ל45-50 ס"מ היקף יד באחוז שומן סביר תוך שנתיים - במידה ותאכל נכון ותתאמן נכון ( כמובן שגם שינה היא גורם מרכזי בכול העניין). הבעיה שמדובר במצב היפותטי, כן? במציאות קשה לי להאמין שיהיה לך את כוח הרצון להגיע לרמה הזאת, אלא אם כן אתה באמת באמת פריק של פיתוח גוף.

Ori-Silver 26-05-07 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
חח איזה שאלות. תשמע, בחור, אתה יכול להגיע גם ל45-50 ס"מ היקף יד באחוז שומן סביר תוך שנתיים - במידה ותאכל נכון ותתאמן נכון ( כמובן שגם שינה היא גורם מרכזי בכול העניין). הבעיה שמדובר במצב היפותטי, כן? במציאות קשה לי להאמין שיהיה לך את כוח הרצון להגיע לרמה הזאת, אלא אם כן אתה באמת באמת פריק של פיתוח גוף.

אין בן אדם טבעי שיכול לעשות את זה לא משנה כמה תאכל ותתאמן נכון...אפשר להגיע למצב כזה רק אם אתה בעל גנטיקה מעולה ובנוסף יש לך הרבה גובה ואחוזי שומן גבוהים.

TheGift 26-05-07 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
אין בן אדם טבעי שיכול לעשות את זה לא משנה כמה תאכל ותתאמן נכון...אפשר להגיע למצב כזה רק אם אתה בעל גנטיקה מעולה ובנוסף יש לך הרבה גובה ואחוזי שומן גבוהים.

אל תהיה כ"כ בטוח...
אפשר בהחלט תוך שנתיים להגיע לרמה כזו על אחוזי שומן סבירים - וכמובן שהגנטיקה משחקת כאן תפקיד חשוב, אם כי לא לגמרי מכריע.
ומה הקשר לגובה ?

אני הגעתי בשנתיים מיד של 27 ליד של 42 ס"מ עם עליה של כ-5 אחוזי שומן, בלי שום חומרים.

-venom- 26-05-07 21:12

ציטוט:

אל תהיה כ"כ בטוח...
אפשר בהחלט תוך שנתיים להגיע לרמה כזו על אחוזי שומן סבירים - וכמובן שהגנטיקה משחקת כאן תפקיד חשוב, אם כי לא לגמרי מכריע.
ומה הקשר לגובה ?

אני הגעתי בשנתיים מיד של 27 ליד של 42 ס"מ עם עליה של כ-5 אחוזי שומן, בלי שום חומרים.

על זה אני מדבר.. :sbb3:

לדעת שיש לאן לשאוף.

מ-27 ל-42.. זה בהחלט נותן מוטיבציה :king:

eumail20000 26-05-07 21:15

ציטוט:

אל תהיה כ"כ בטוח...
ומה הקשר לגובה ?

המספרים שנתת פה לא כ"כ הגיוניים אבל שיהיה לך לבריאות.

bebig 26-05-07 21:32

42 ס"מ וא 45 ס"מ זה לא 50 ס"מ.אפשר להשיג את זה בלי סטרוידים.

bebig 26-05-07 21:33

42 ס"מ וא 45 ס"מ זה לא 50 ס"מ.אפשר להשיג את זה בלי סטרוידים.

eyalamzleg 26-05-07 21:43

אני יכול לתת את עצמי כדוגמא התחלתי אם 29 על 62 ק"ג אחרי 6 חודשים 3 חודש אימונים קטנים בבית ו3 חודש בחדר כושר עבדתי נכון אולי חודש וחצי והיד שלי 36.5 ואני 1.85 ... יש עדיין לאן ליגדול .. השאיפה שלי זה להגיע ל39 לא יותר מיזה

Leo 26-05-07 22:07

טוב אל תנפחו לו את הציפיות , יש מצב בהחלט שתראה את עצמיך על 34!

תדאג לעלות בחזרות ובמשקלים כל שבוע ולעבוד עצים!!

ואם אתה נתקע תחליף תרגיל!

(וגם תגוון בחזרות כל שבוע )

העליהי בכוח = עלייה בשריר אם התזונה מאפשרת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ