|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מגרד ת'4000,ואני אוכל כמה שאני יכול. מחר ב2:30 אני אצל המומחה,ככה שנקווה לטוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שאתה היחיד שחלה, הקיא, התאמן תוך כדי שלשולים וכו' בSS? ![]() השלד משלשל כל שבוע מהחלב ושובר PRs...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלד משלשל כל שבוע,אבל לא כל השבוע. אני הייתי משלשל פעם בשעתיים. ואגב אני עם חלב סיימתי,יש לי רגישות.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() Squat:20x5
40x5 60x3 75x1 90X5-2-2 קשה. Bench:20x5 30x5 40x3 55x1 65x4-2-2 ממש קשה לי עם הקשת,גם כולם מעירים לי. ניראלי אני יעשה עם קשת חלשה ולא עם כזאתי קשת מאסיבית,כי אנלא יכול להיעזר ברגליים ככה. Deadlift:60x5 80x3 95x5 מעולה עם המגנזיום. מסקנות:ממש קשה להיות מתאמן כוח. ההורים שלי עושים לי בעיות,החברים,המאמנים,כולם. החברים רק מזיינים את השכל,ההורים חופרים,והמאמנים... אפילו לא צריך להגיד. בקיצר לא קל
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה ההורים שלך צריכים לדעת איזה אימונים אתה עושה וכמה אתה מושך או לוחץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
ואין מה לעשות ככה זה גם לי ההורים חפרו וחברים חפרו שאני משמין אבל בקטנה עיקר הסקבט מתחזק עכשיו בחיטוב קצת סובלים אבל לא נורא ד"א הראתי להורים שלי סרטונים כמה אני מרים חטפו שוק חחח אבל לא נורא הכול טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ההורים שלי ראו סירטונים שלי מדי פעם וזה ישר חוטפים עצבים.
בכלל אני אומר להם חגורה ישר קופצים מהגג עוד שנייה הם חושבים בלי חגורה כל האיברים הפנימיים שלי ינזלו החוצה
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ומה החברים קשורים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כן הזין שאתה בן 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() החברים קשורים שגם הם,חופרים עם זה . צריך להסביר להם,או שפשוט למנוע מהם לחפור.
ו"הזין שאתה בן 14" רק אומר שבגיל שלך המשקלים שאני ארים אהיו גדולים פי כמה משלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
40x5 60x3 75x1 90x5-3-1 בסדר. Press:20x5 30x3 37.5x4-1-2 עם אחיזה צרה הרבההההה יותר קשה לי. Powerclean:20x5 30x3 40x1 47.5x3-2-1-0-0 התחלתי להכניס מרפקים יותר מהר. לאט לאט התיאבון חוזר לי,ואני מסתובב על 4000 קלוריות. אני אחכה שבוע,אם המשקלים לא יעלו אני אכניס עוד אוכל. נ.ב:שיניתי את המטרות שלי בהתאם למשקלים: סקוואט פי 1.5 ממשקל גוף דדליפט פי 2 ממשקל גוף בנץ' 80 קילו פרס 50 קילו ופאוורקלין 60 קילו. מטרות הגיוניות לחלוטין.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() מטרות הגיוניות ואפילו תפתיע את עצמך
אתה חייב לתת עבודה בסקוואט, אין סיבה שיהיה 5-3-1, הייתי מבין 5-4-3 או 5-3-3 אבל לצנוח ל1 זה לא טוב. אם לא הולך תעשה ריסט ותעבוד על טכניקה, אין טעם להיתקע 10 אימונים, קובה עשה ריסט ועלה אחרי זה 50 קילו בסקבט אני חושב, ברגע שזה ריסט ראשון, הכל בסדר. בריסט השני צריך לתת בראש ולהגיע לכשל כשצריך
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא עשיתי אף פעם ריסט אפילו שנתקעתי הרבה פעמים. אז אם אימון הבא בנץ' לא יצליח לי אני עושה ריסט,סקוואט אני יעשה ריסט כבר עכשיו,בפאוורקלין בטוח ריסט,ובפרס אם אנלא מצליח אימון הבא (אני תקוע ככה כבר איזה כמה אימונים).
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
40x5 60x3 80x1 90x4-2-3 היה קשה,אבל הטכניקה השתפרה פלאים,אימון הבא אני עושה ריסט. ועשיתי בכלל :5-3-4 אבל המדריך טיפה נגע במוט ויישר לי אותו,אז אנלא סופר את זה. Bench:20x5 30x5 40x3 55x1 65x3-1-2 היום עשיתי בלי קשת בגב. אימון הבא אני עושה ריסט. ובכלל עשיתי 5-5-5 אבל נגעו לי במוט ועזרו (מה שאני רושם למעלה זה חזרות נקיות ומלאות). Deadlift:60x5 80x3 90x1 100x5x1 היה מעולה,קשה,שרפו לי היידים אבל המגנזיום מאוד עזר+אימון הבא PR! מסקנות:היה אימון אחלה,יחסית לזה שאני די לחוץ בזמנים. חזרתי לאכול,ויותר קל לי להעלות בכמויות,ככה שאני מבסוט. צפויים ריסטים באימונים הקרובים. נ.ב:ריסט זה שמורידים 10% מהמשקל?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() יאללללהההה 2 פלטותתתתתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה שוקל בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() איך אתה בכלל מגיע למצב שיש לידך מדריך בסקבט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() הנחש המעשן 2 פלטות היה לי גם לפני חודש,אבל שיפרתי ת'טכניקה.
ואני שוקל 73 (לא עדכני מאוד). והמדריך לידי כי לצערי הראק שלנו כל כך חלש שהוא פשוט נופל אחורה אם אני שם את המשקל על המוטות ביטחון. היום ריסט בסקוואט.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() האימון הכי מעולה שהיה לי בחיים.
אחרי ריסט בסקוואט: Squat:20x5 40x5 60x3 80x5x3 היה קצת קשה מסיבה אחת פשוטה-הראק היה תפוס. עשיתי הספת בנץ',ועברתי למקבילים שהמוט כל הזמן התגלגל מהם. Press:20x5 30x3 37.5x5x3 מעולההה! היה קצת קשה,ואחרי הסט כאב לי הצוואר. עיקמת טיפה ת'גב,אבל נעבוד גם על זה. והכנסתי אלמנט נוסף בפרס שלי. אני נלחם על החזרות בכל הכוח,או מה שנקרא "גיוס יחידות מוטוריות." Powerclean:20x5 30x3 40x1 47.5x3x5 היה קל!!! שיפרתי את הטכניקה. בעבר נהגתי לעשות את הכל נורא לאט. כיום אני מכניס מרפקים מהר,ונותן דחיפה בכל הכוח. מסקנות: אימון מעולה. מצאתי את השיטה להתחזק בפרס,והפאוורקלין עד 55 קילו ילך חלק. אימון הבא צפוי PR בדדליפט ובבנץ',כנ"ל לפרס ולפאוורקלין =]
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() מאוד מרוצה מהאימון הזה.
Squat:20x5 40x5 60x 75x1 85x5-5-3 איבדתי שיווי משקל,ואז הספוטר עזר לי (בחזרה הרביעית) אבל סגרתי 5-5-5 עם קצת מאוד עזרה. Bench:20x5 30x5 40x3 55x1 65x3-4-3 היה מאוד טוב,היציאה שלי מהתחתית יותר טובה,אבל לא היה מספיק,סגרתי 5-5-5 עם הספוטר והוא לא נגע הרבה. אימון הבא ריסט. Deadlift:60x5 80x3 90x1 105x5x1 PR היה קשה! הטכניקה הייתה מעולה (המנטור שלי אמר לי). יש לי תחושה מעולה לגבי הדדליפט!
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|