|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() על הלסת אמרתי,ולא קיבלתי על זה בלוט,המפצצצצצל קיבל על זה בלוט,כי הוא לקח קפאין במקום מולטיויטמין.
ואתה יודע כמה פעמים קורן דפק את זה? על הלסת אמרתי,לא אמרתי ששברתי אותה.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה אמור לקבל באונס בפרס,
אבל לא לזרוק את המוט שיכאיב לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() המוט טיפה החליק לי.
ואגב,התחלתי לעשות סקוואט יותר רחב כי הרגליים שלי רועדות פנימה
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() אימון מזוויע.
Squat:20x5 40x5 60x3 70x1 85X2,80X3,70X4 היה חרא של דבר,לא הצלחתי בכלל לקום. Bench:20x5 30x5 40x3 50x1 62.5x5,62.5x2,62.5x3 נוראי. Deadlift:60x3 80x1 95x0 לא הצלחתי להזיז ת'מוט מהמקום,ניסיתי למקם ת'ידיים יותר רחב על המוט ותיקנתי ת'תטכניקה. האימון הכי לא מוצלח עד היום,מתוסכל. נ.ב:אין סיכוי שאני מקבל חגורה.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() אימון הכי טוב שהיה לי בזמן האחרון.
Squat:20x5 40x5 60x3 75x1 82.5x5x3 נהדר,היה קושי. Press:20x5 30x3 37.5x5-4-4 היה מעולה,קשה. Powerclean:20x5 30x3 40x1 45x1-1-3-3-3-3 בפאוורקלין היה לי כמה בעיות. ב2 סטים הראשונים המוט החליק לי מהיד,אז עשיתי את זה שוב. לקחתי כפפות ב4 סטים האחרונים,ואז המוט לא החליק לי. אבל במקום להרים 47.5 שמתי 45,כניראה מחוסר ריכוז. מסקנה:אימון מעולה,חייב להשיג מגנזיום במהירות.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() דדליפט תתחיל לאכול כמו בהמה, תן בראש, רק בשר וחיות מתות!!!
אתה צריך להעיף פרס לפחות 45 קילו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפרס אני אסגור 50 עד סוף הss. בסקוואט אני אסגור 110 יספיק לי. דדליפט 140.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תכוון קצת יותר גבוהה.... 110 סקוואט זה כלום בשביל מטרה, תכוון לפחות ל 140.
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כיום אני יודע שאנלא אגיע כל כך רחוק כמו 140,בגלל המחלה. שמע,יש לי עוד חודשיים לss. התחזקתי,אבל לא יותר מדיי. אני עוד שבועיים אצל המומחה הכי גדול בארץ,הוא בטוח ידע מה לעשות,ואז יקח לי עוד שבוע להתאושש. אני מקווה להגיע ל100 קילו עד אז... ומשם להתקדם. אבל כרגע אני מתקדם לאט ובזהירות. בפרס אני כיום כבר על 40 קילו,ככה ש50 זה נמוך.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, בן כמה אתה? כבר הרבה זמן אתה 14.2
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() אימון פשוט פצצה!!!
Squat: 20x5 40x5 60x3 75x1 85x5x1 80x5x2. מה שקרה זה שבאתי בסופר אנרגיות לאימון,ובסט הראשון הספוטר פשוט עזר לי יותר מדיי,אבל ראיתי שאנלא אשרוד עוד סט אז הורדתי. Bench:20x5 30x5 40x3 50x1 62.5x5-5-4 . חזרה אחרונה בסט השלישי לא הצלחתי. אז סה"כ 14 חזרות מ15. להעלות משקל או לעשות שוב? Deadlift:60x3 80x1 95x5x1 כמו גדול. העירו לי שהגב שלי לא ישר מספיק בעלייה (אנשים אחרים שעושים דדליפט). שיניתי גם טכניקה,שברגע שאני אקבל בחזרה את המשתמש שלי ביוטיוב אני יעלה. מסקנות מהאימון: היה מעולה בסה"כ,כבר חזרתי לאכול כמו פעם כמעט. מחר אני בודק ת'תפריט לראות על כמה קלוריות אני. חובה מגנזיום בדחיפות,אני מזמין עכשיו. נ.ב: היום מצאתי ת'פייסבוק של החברים שבאים להתאמן איתי תמיד. יש להם חגורה,ככה שאני פשוט אבקש שהם יביאו אותה לאימונים שלהם שגם אני אשתמש בה. מאימון הבא כניראה חגורה. אגב,יש פה מתאמנים באונברסיטה?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() אנשים כמוך מחדירים בי מוטיבציה =) תודה רבה לך וחג שמח!
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חג שמח גם לך =)
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() טוב,היום העברתי את היום בכך שהסתכלתי על הסירטוני סקוואט שלי מההתחלה ועד עכשיו,עברתי על הלוג מההתחלה עד הסוף.
בעוד 4 ימים אני סוגר חודשיים,שהחודש השני היה די מסריח,אבל בחודש השלישי נפצה על זה. ב19/12 אני הולך לרופא ומקווה שעד ה1.1 אני כבר אוכל כמו בנאדם ואהיה על 105 קילו בסקוואט. בנוסף,אני חוזר להציב מצלמה. כי ראיתי שבחלק מהסטים במשקלים הכבדים הברכיים גולשות,ולפעמים אני יורד עמוק מאוד מאוד. (וגם חסר לי באונס דר"כ). ברגע שאני אקבל בחזרה ת'סיסמא שלי ליוטיוב אני אעדכן מחדש.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() אגב,הנה ה2 סירטוני דדליפט שאמרתי שאני אביא.
איזה מהטכניקות יותר נכונה,בסט הראשון או בסט השני? (60 קילו-3 חזרות/80 קילו-חזרה). http://www.youtube.com/watch?v=HuX9wN9X_GA
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בשתי הפעמים לא עשית נכון בכלל.
התחת אמור להיות למעלה והגב מכווץ וישר. (וישר זה לא אנכי. ישר זה ישר. הגב אמור להיות אופקי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ה60 כנראה היה קל מדי ובגלל זה הטכניקה ברצפה
ה80 נראה יותר טוב, רק שאתה חייב להרים חזה יותר, אין סיבה לא למשוך עם גב ישר (לפחות) אם לא עם קשת נורמלית בגב אפילו במשקל כ"כ נמוך כשהסקוואט שלך יותר גבוה מזה, המשיכה בדדליפט צריכה להיות כשהכל מתוח בגוף ומוארך(להרים חזה, להרים תחת וכו'), והדגש צריך להיות להחזיק את המוט חזק עם ידיים ישרות ופשוט לדחוף את הרצפה באגרסיביות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 06-12-10 בשעה 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() לצערי היום נאלצתי ללכת להתאמן אחרי שהתעוררתי מיד,ככה שהגעתי די עייף ותשוש לאימון.
Squat:20x5 40x5 60x3 75x1 85x5x3 טואווווב! בקצב הזה אימון הבא אני כבר עושה PR!!! בדר"כ אני נתקע בסקוואט והיום לא. בסט השלישי טיפה התעקם לי הגב כי לא עמדתי טוב. הינה סירטון מהסט הראשון,ניראלי שהברכיים גלשו טיפה. (אגב,איך עושים שיראו את הסירטון ולא את הכתובת?) http://www.youtube.com/watch?v=sxu9SiC3n30 מי שלא מזהה זה רפי גינת מאחורי. איך הטכניקה? (המוט לא ישב מי יודע מה על הגב בסט.) אני חוזר לעדכן בסירטונים מדי אימון לאימון. Press:20x5 30x3 40x1-1 37.5x-2-5-3 ניסיתי לעשות 40 קילו,חזרה אחת בקושי הצלחתי (לא עניתם לי אם לעשות 37.5 או 40 כי פעם שעברה עשיתי 5-4-4.) ירדתי ל37.5 ועשיתי מה שהצלחתי. המנהל של המאמנים אמר לי שהפרס שלי גרוע בגלל שהגב שלי טיפה מתעקם (וזה נכון,אבל רק שממש כבד לי) אמרתי לו שזה חד פעמי. הוא אמר שגם מלא מתאמנים מתלוננים על הסקוואט שלי ושגם הוא חושב שהוא גרוע (שזה שטויות,המנהל של ווינגייט אמר שזה בסדר,יעני המורה שלהם). אני חייב להקפיד על הטכניקה בפרס. Powerclean:20x5 30x3 40x1 47.5x0 45x0 תמיד באתי למשוך ת'מוט למעלה,ופשוט יצא לי מעין HIGH PULL. הטכניקה שלי גרועה,אני חייב לעבוד עלייה. אימון הבא 45. (אימון שעבר עשיתי 1-3-3-3-3.) מסקנות: מאוד מרוצה מהסקוואט. הפרס דרוש שיפור בטכניקה אבל בסה"כ די בסדר,באתי עייף לא ציפיתי להצליח. ופאוורקלין מזעזע,אני חייב לתקן את הטכניקה!
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הסקוואט נראה טוב.
רק שהכף רגל זזה הרבה, נראה לי הנעל לא משהו...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|