|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
"תתרחק מהמכשירים הם עושים רק רע" -> "למתחיל מכשירים דרושים כדי לקבל צורת אמון תקינה" "יש לנו TRX לאימון מגוונים ומתחילים" -> "תתרחקו ממאמן שאומר שיש לו תרגילים עם גומיות!!" "סט של 15 חזרות זה רק לכוסיות" -> "15 חזרות נועדות לחיטוב הגוף בתחילת אימון" "אחרי כל אימון חובה לשתות שייק חלבון" -> "אבקות זה אך ורק למקצוענים וצריכתן עלולה לפגוע בכבד" "עליך לצרוך פחמימות עם כל חלבון כדי לעבד אותו"->"השומן מגיע מהפחמימות שאתה צורך!!!" "מייד אחרי האימון ש לאכול משהו כדי למלא מצבורים"-> אכילה מיד אחרי אימון גורמת לצבירת שומן" ועוד ועוד ועוד ולכולם נפוץ ה"תקשיב לי המון אנשים אומרים שטויות אני בעסק כבר x שנים " דייייייייייייייייייייייייי, חלאס, כמה אפשר לשמוע סתירות על גבי סתירות, איך אפשר להביע אמון בענףו שכל אחד אומר עליו דבר והיפוכו. כל הדברים מתערבבים לי בראש בזמן האימון לפני ואחרי כל היום, אולי אחרים למדו לא להתייחס לזה אבל אני לא יכול, אולי בגלל ההפרעה, אולי בגלל אני. זה מגיע לרמה שברגע שאני מנסה להתרכז באמצע חזרה אפילו לנשום נכון (ובדרך כלל זה הפוך אצלי) מייד אני נכשל בסט, (היפרוולנטציה, סחרחורת ,הפסקה). אם אינסטנקטיבית אני מחשק שיניים, אני נזכר באיזשהי תגובה בynet שהידוק לסתות גורם למשהו רע (לא זוכר מה, פשוט רע). אם ככה נראה גם אימון אצלך, כל הכבוד על החוסן המנטלי,אצלי מספי שאניק מתעורר ביום אימון אני נכנס ללחץ וכוננות. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מכתב תודה של שחיף לכל הבאדיבילדרים בחדר כושר | bykeking | פיתוח גוף-כללי | 3 | 08-03-10 19:03 |
תוכנית שהמדריך במכון כושר שלי נתן לחבר שלי לא יותר מדי עומס? | BXL | אימונים | 4 | 06-08-08 00:58 |
שאלה|תגידו זה רק במכון שלי או שזה המחירים למנוי שנתי. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 28 | 03-06-08 20:59 |
לפני שהמנוי נגמר לי - מכון כושר ביתי או מנוי במכון כושר? | מוטי | אימונים | 24 | 16-09-07 15:23 |
בלעדי!מחיר מדהים למנוי בחדר כושר Target! כנסו... | shayg9 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 02-02-07 15:38 |