|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מה אתה גנוב? אם אתה עולה מאסה נקייה (יחסית) אתה יורד באחוז שומן, אבל לא יורד במאסת השומן.
אז כן זה אפשרי. אבל לרדת במאסת השומן ולהעלות במאסת השריר זה לא כל כך אפשרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב שזה כמו לשקול 100 קילו על 10% שומן,לעלות 10 קילו שמתוכם רק קילו 1 שומן כדי לא לזוז באחוזי השומן,אתה יכול לתאר לעצמך איך זה אפשרי? גם במסה נקייה אין אפשרות לרדת באחוזי השומן אלא אם כן אתה על חומרים וגנטיקה נדירה ברמות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אמ מישהו עולה במאסה נקייה מ80 קילו ל90 קילו הוא יורד באחוז שומן, אחוז זה משהו יחסי. קח לדוגמא מישהו שנמצא על 10% במשקל של 80 קילו, יש לו 8 קילו שומן בגוף, אם הוא יעלה ל90 ללא שומן (10 קילו שריר) הוא יהיה עדיין עם ה8 קילו שומן, אבל על 90 קילו 10% זה בכלל 9 קילו?! אז מה קרה פה?! הוא ירד באחוז שומן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תקרא שוב את מה שכתבת,ואם זה נשמע לך הגיוני או אפשרי בכלל אני מוכר לך את הביצה השמאלית שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל לרדת באחוז שומן על ידי עלייה במאסת שריר זה כן הגיוני , וזה מה שניסתי להסביר. מה לעשות שצריכים להיות ציניים כדי להסביר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ירידה באחוזי שומן ושמירה / עלייה במסת שריר | dror22 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 19-12-09 04:15 |
שאלה על מסה וירידה באחוז שומן | mARBELO | פיתוח גוף-כללי | 3 | 26-07-09 22:07 |
שאלה: הורדת שומן+ עלייה במסת שריר | snir55 | אימונים | 8 | 30-11-08 16:39 |
עלייה במסת שריר וירידה באחוזי שומן | Jackie | תזונה ותוספים | 10 | 24-10-06 21:51 |
האם עלייה במסת שריר מבטיחה גם עלייה בכוח? | doodi71 | אימונים | 13 | 09-09-06 11:41 |