ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן (https://israelbody.com/showthread.php?t=63077)

ShaperXYZ 05-02-10 13:57

עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן

אני מחפש כתבות או מדריכים בקשר לעלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן.
והאם יש פה בפורום מפתחי גוף שבאמת הצליחו לעשות זאת?
ומי שלא הבין אותי אני מתכוון למצב שבו לדוגמה אדם ששקל 60 קילו 10% שומן = 6 קילו שומן.
עלה ל70 קילו ועלה ל6.5 קילו שומן.
ז"א שהוא עלה במסת שריר והקטין את אחוז השומן בגופו.

Nitro Speed 05-02-10 15:44

בלי חומרים כאלה ואחרים,גנטיקת על,חישוב קלורי מטורף לאורך כל היום,אימונים מתאימים והרבה מאוד זמן אל תחלום על זה אפילו.
אפילו עם gh זה כמעט בלתי אפשרי.

ShaperXYZ 05-02-10 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nitro Speed (הודעה 969299)
בלי חומרים כאלה ואחרים,גנטיקת על,חישוב קלורי מטורף לאורך כל היום,אימונים מתאימים והרבה מאוד זמן אל תחלום על זה אפילו.
אפילו עם gh זה כמעט בלתי אפשרי.

אני בטוח שיש אנשים ואפילו פה בפורום שהצליחו לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן בלי חומרים ו"גנטיקת על".
וסליחה על הבורות אבל מזה gh ?
ואני כמעט בטוח שקראתי מדריכים ומאמרים על הנושא ודרכי ביצוע אשמח אם אתה או אחרים יביאו לי :\

gilsXM 05-02-10 16:09

מה אתה גנוב? אם אתה עולה מאסה נקייה (יחסית) אתה יורד באחוז שומן, אבל לא יורד במאסת השומן.
אז כן זה אפשרי.

אבל לרדת במאסת השומן ולהעלות במאסת השריר זה לא כל כך אפשרי.

avishav1 05-02-10 16:37

בדרך כלל זה עובד על מתאמנים מתחילים,אחר כך זה כבר לא קורה כמעט אלא אם אתה עילוי גנטי.

Nitro Speed 05-02-10 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaperxyz (הודעה 969308)
אני בטוח שיש אנשים ואפילו פה בפורום שהצליחו לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן בלי חומרים ו"גנטיקת על".
וסליחה על הבורות אבל מזה gh ?
ואני כמעט בטוח שקראתי מדריכים ומאמרים על הנושא ודרכי ביצוע אשמח אם אתה או אחרים יביאו לי :\

לא,בלי חומרים זה לא אפשרי,ואפילו איתם זה די לא אפשרי
תחשוב שזה כמו לשקול 100 קילו על 10% שומן,לעלות 10 קילו שמתוכם רק קילו 1 שומן כדי לא לזוז באחוזי השומן,אתה יכול לתאר לעצמך איך זה אפשרי?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 969311)
מה אתה גנוב? אם אתה עולה מאסה נקייה (יחסית) אתה יורד באחוז שומן, אבל לא יורד במאסת השומן.
אז כן זה אפשרי.

אבל לרדת במאסת השומן ולהעלות במאסת השריר זה לא כל כך אפשרי.

גם במסה נקייה אין אפשרות לרדת באחוזי השומן אלא אם כן אתה על חומרים וגנטיקה נדירה ברמות.

oRis 05-02-10 16:50

אני עשיתי את זה ומה זה אומר ואני לא יודע כל בן אדם יש לו את הגוף שלו וגנטקיה שלו

הייתי אוכל בדיוק קלוריות שגוף שלי צריך רוב הקלוריות מחלבון ו3 פעמים בשבוע הרובי של חצי שעה

Senpai 05-02-10 17:30

יש פורום שלם שמדבר על זה ברשת.
Recomposition Diet משהו כזה
על ידי סייקלים של פחממות ... שווה קריאה... עד כמה שהבנתי הדבר עובד.
מה שהם בעצם אומרים, תכלס אי אפשר לעלות שריר ולרדת בשומן באותו הזמן. אבל כן אפשר לעלות במסה יום אחד ולרדת בשומן יום אחריי (כמובן שמודבר במשקלים ממש קטנים ) או לעלות מסת שריר ושומן שבוע שלם ע"י אכילה מעל המאזן הקלורי , ושבוע אחריי זה אכילה של מאזן שלילי ועם קצת פחממות (או בלי ) וכן להוריד את השומן שניצבר שבוע לפני זה, אבל כן שימור השריר.

בכל מקרה תכתוב Recomposition Diet בגוגל ותמצא את הפורום.
אישית אני לא ניסיתי, רק קראתי, לא יודע עם זה ממש עובד , לא עובד, חרטא , לא חרטא. רק יודע שיש על זה דיבורים , ויש הסברים משכנעים ביותר. שווה בדיקה, לכל אחד.

ShaperXYZ 05-02-10 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי senpai (הודעה 969342)
יש פורום שלם שמדבר על זה ברשת.
Recomposition diet משהו כזה
על ידי סייקלים של פחממות ... שווה קריאה... עד כמה שהבנתי הדבר עובד.
מה שהם בעצם אומרים, תכלס אי אפשר לעלות שריר ולרדת בשומן באותו הזמן. אבל כן אפשר לעלות במסה יום אחד ולרדת בשומן יום אחריי (כמובן שמודבר במשקלים ממש קטנים ) או לעלות מסת שריר ושומן שבוע שלם ע"י אכילה מעל המאזן הקלורי , ושבוע אחריי זה אכילה של מאזן שלילי ועם קצת פחממות (או בלי ) וכן להוריד את השומן שניצבר שבוע לפני זה, אבל כן שימור השריר.

בכל מקרה תכתוב recomposition diet בגוגל ותמצא את הפורום.
אישית אני לא ניסיתי, רק קראתי, לא יודע עם זה ממש עובד , לא עובד, חרטא , לא חרטא. רק יודע שיש על זה דיבורים , ויש הסברים משכנעים ביותר. שווה בדיקה, לכל אחד.

תודה רבה אבל לא הבנת אותי וגם אחרים לא..
אני לא מחפש לרדת במסת שומן ולעלות מסת שריר (גם אם יש דרך כזאת אני לא מעוניין בה)
אני מעוניין לעלות במסת שריר ולרדת באחוז השומן.

Nitro Speed 05-02-10 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaperxyz (הודעה 969344)
תודה רבה אבל לא הבנת אותי וגם אחרים לא..
אני לא מחפש לרדת במסת שומן ולעלות מסת שריר (גם אם יש דרך כזאת אני לא מעוניין בה)
אני מעוניין לעלות במסת שריר ולרדת באחוז השומן.

חחח אתה טמבל?
אתה יודע מה זה אחוז שומן?זה מסת השומן חלקי משקל הגוף הכולל.
שזה אומר שאם אתה תהיה 100 קילו ו10% שומן,יש בגוף שלך 10 קילו שומן,לכן אם תעלה בקילו שומן ותהיה 11 קילו שומן,ותעלה ב9 קילו שריר אתה עדיין תהיה 10% שומן כי כבר תהיה 110 קילו עם 11 קילו שומן.

ShaperXYZ 05-02-10 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 969348)
חחח אתה טמבל?
אתה יודע מה זה אחוז שומן?זה מסת השומן חלקי משקל הגוף הכולל.
שזה אומר שאם אתה תהיה 100 קילו ו10% שומן,יש בגוף שלך 10 קילו שומן,לכן אם תעלה בקילו שומן ותהיה 11 קילו שומן,ותעלה ב9 קילו שריר אתה עדיין תהיה 10% שומן כי כבר תהיה 110 קילו עם 11 קילו שומן.

ואם אתה עולה ל110 קילו שמתוכם העלת 9.5 קילו שריר ו0.5 קילו שומן?
אז ירדת באחוז שומן.
ולהבא אשמח אם תפנה בדרך יפה יותר..

Nitro Speed 05-02-10 17:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaperxyz (הודעה 969349)
אז ירדת באחוז שומן.

נו בדיוק.
מה לא מובן?

xpl1 05-02-10 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shaperxyz (הודעה 969349)
אז ירדת באחוז שומן.

נו אז הוא הסביר לך בדיוק, לרדת בשומן ולעלות בשריר פשוטו כמשמעו לא יקרה, אבל אם תעלה בשריר יותר משומן ביחס מסויים, זה ישפיע על אחוז השומן בגוף.

סביר להניח שיהיה לך קשה מאוד לעשות את זה ואפילו בלתי אפשרי, אנלא מכיר אנשים שעולים בצורה כזו מדוייקת ונקייה (בלי חומרים ופנאטיות מוחלטת לגבי תפריט וכו', וגם ככה זה די בעיה).

gilsXM 05-02-10 18:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 969328)

גם במסה נקייה אין אפשרות לרדת באחוזי השומן אלא אם כן אתה על חומרים וגנטיקה נדירה ברמות.

מתמטיקה אתה יודע בכלל?

אמ מישהו עולה במאסה נקייה מ80 קילו ל90 קילו הוא יורד באחוז שומן, אחוז זה משהו יחסי.

קח לדוגמא מישהו שנמצא על 10% במשקל של 80 קילו, יש לו 8 קילו שומן בגוף, אם הוא יעלה ל90 ללא שומן (10 קילו שריר) הוא יהיה עדיין עם ה8 קילו שומן, אבל על 90 קילו 10% זה בכלל 9 קילו?! אז מה קרה פה?! הוא ירד באחוז שומן.

Nitro Speed 05-02-10 18:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM (הודעה 969368)
מתמטיקה אתה יודע בכלל?

אמ מישהו עולה במאסה נקייה מ80 קילו ל90 קילו הוא יורד באחוז שומן, אחוז זה משהו יחסי.

קח לדוגמא מישהו שנמצא על 10% במשקל של 80 קילו, יש לו 8 קילו שומן בגוף, אם הוא יעלה ל90 ללא שומן (10 קילו שריר) הוא יהיה עדיין עם ה8 קילו שומן, אבל על 90 קילו 10% זה בכלל 9 קילו?! אז מה קרה פה?! הוא ירד באחוז שומן.

:no:
תקרא שוב את מה שכתבת,ואם זה נשמע לך הגיוני או אפשרי בכלל אני מוכר לך את הביצה השמאלית שלי.

עלוש 05-02-10 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 969368)
מתמטיקה אתה יודע בכלל?

אולי בעולם מושלם זה אפשרי ...

gilsXM 05-02-10 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 969374)
:no:
תקרא שוב את מה שכתבת,ואם זה נשמע לך הגיוני או אפשרי בכלל אני מוכר לך את הביצה השמאלית שלי.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 969381)
אולי בעולם מושלם זה אפשרי ...

דיברתי מבחינה תאורטית, לעלות 10 קילו שריר ללא שומן זה באמת לא הגיוני.
אבל לרדת באחוז שומן על ידי עלייה במאסת שריר זה כן הגיוני , וזה מה שניסתי להסביר.

מה לעשות שצריכים להיות ציניים כדי להסביר?

Nitro Speed 05-02-10 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 969387)
דיברתי מבחינה תאורטית, לעלות 10 קילו שריר ללא שומן זה באמת לא הגיוני.
אבל לרדת באחוז שומן על ידי עלייה במאסת שריר זה כן הגיוני , וזה מה שניסתי להסביר.

מה לעשות שצריכים להיות ציניים כדי להסביר?

אז תקרא שוב את המשפט שציטטת בתגובה הקודמת שלך.

Tony Montana 05-02-10 19:58

בקיצור אפשרי אבל לא הייתי בונה על זה כי אתה צריך להיות במשטר תזונה ואימונים קפדניים שיהיה קשה מאוד להתמיד וכל זה בתנאי שיש לך את הגנטיקה הדרושה. אל תשתולל במסה, תעשה 3 או 4 פעמים אירובי של עד חצי שעה ושכקצב העלייה שלך יהיה קילו לחודש ובקושי תעלה בשומן ותשאר חטוב!

ShaperXYZ 05-02-10 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tony montana (הודעה 969392)
בקיצור אפשרי אבל לא הייתי בונה על זה כי אתה צריך להיות במשטר תזונה ואימונים קפדניים שיהיה קשה מאוד להתמיד וכל זה בתנאי שיש לך את הגנטיקה הדרושה. אל תשתולל במסה, תעשה 3 או 4 פעמים אירובי של עד חצי שעה ושכקצב העלייה שלך יהיה קילו לחודש ובקושי תעלה בשומן ותשאר חטוב!

אז זהוא שכנראה שיש לי תגנטיקה הדרושה..
כי הייתה תקופה ארוכה שבמהלכה איבדתי משקל בקצב איטי אך אני כמעט בטוח שעליתי במסת השריר..
היקף היד שלי גדל עליתי משמעותית במשקלי עבודה וכו'..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ