ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
ההגיון שיש אנשים יותר חכמים ממני שהלכו ובדקו ומשלמים להם על זה ותעשייה שלמה של מליוני דולרים סובבת סביבה ו1001 שיטות אימון שונות ולא כל הbb מתאמנים אותו דבר ומכל הוריאציות אין אפילו משהו קרוב ל5x5. מה אני אגיד כנראה שעודדי הצעיר יודע יותר טוב.
לא מדובר על נושא עלום ושכוח אל, מדובר על עשרות , מאות אם לא אלפי מאמני bb... כולם טועים? הענף כולו טיפש? לא קם "גאון" אחד שילך עם התוכניות החד-גוניות שלכם עד הסוף ויפרוץ גבולות מוסכמות שיאים ומה לא? שלא תבין אותי לא נכון התוכניות מעולות ובדוקות אבל למטרה שלהן. והמטרה שלהן היא לא bb.
|
מה שאמרת עכשיו זה- בוא נלך עם העדר, אם כולם עושים זה בסדר. זאת הגישה שהרסה את העולם עם המשבר הכלכלי ב1929, המשבר הכלכלי העולמי לפני שנה, ונלך קצת רחוק יותר, זאת שגרמה להיטלר לעלות לשלטון. קיצוני נכון? אבל מדובר על אותה גישה בדיוק. ב99 % מהמקרים, דווקא מה שעושים כולם, הוא טעות. הרי כשהתחלת (מאפס)להתאמן, חשבת לרגע על לעשות ss? זה אפילו לא עלה במוח שלך שיש תוכנית כזו. אתה ראית באיזה סרטון עלום שם, את איזה ארנולד משהו, שהוא נראה ענק, והוא עשה כפיפת ריכוז. כן כן, התרגיל האיום. ראית גם את יוסי יד מיליון עושה את זה. ואז עשית את זה גם. עכשיו נקצין את זה- ראית סרטון על העכברים (במקרה קוראים לו היהודים הנצחיים), ראית את השכן שתמיד חשבת שהוא קול דופק לכמה יהודים מכות, דפקת אתה להם.
אני מקווה שהבנת אותי.