|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
חברה חום פוגע בחלבון.השאלה היא כמה ולכמה זמן, ואת התשובה לזה אני לא יודע, אבל בישול פוגע בערכים של המזון, בין היתר חלבון - חלק מהחלבון יתפרק לך בחום.
|
|
|
|
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|