|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() במתח אפשר להשתמש ברגליים ולרמות בקלות...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() מה רע בלרמות?
קשה להתקדם במשקלים כשעושים הכל 100% strict
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אז למה בעצם לעשות תנועות מלאות? תעשה שמינית תנועה ותתקדם במשקלים במהירות מטורפת.
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
קצת body english כדי לסיים את התנועה כשאתה קרוב לכשל טוטאלי זה מקובל לפי רוב הדעות.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה לזייף בבנט זה משהו שאי אפשר להמנע ממנו? אפשר גם לזייף בסקוואט (מה שהרוב עושים) בקיצור טווח התנועה. אז איך נמנעים מזה? באותה דרך שנמנעים מלזייף בחתירה - שולטים בתנועה. וכמו שבחתירה מזייפים, גם במתח אפשר בדיוק באותה דרך, מתחילים להשתמש בתנופת הרגליים כדי לעלות בחזרות האחרונות הקשות. איך נמנעים מזה? הבנתם נכון - שולטים בתנועה. וכשכל זה נאמר, לזייף קצת בחזרה שתיים אחרונות, זה לא ביג דיל בכלל (אלו תרגילים שדי מאפשרים זאת בניגוד לסקוואט שהעומק חשוב ולנעילות אחרות דוגמת פרס ודדליפט). זה לא לעשות חצי תנועה גל, זה לגייס כוח משרירים נוספים על מנת להשלים את התנועה (הבדל קטן אבל מהותי). אז שלא יעבדו עליכם! ![]() בכל מקרה אני הייתי מעדיף מתח בגלל מנח התרגיל בחתירה שקצת מעמיס על אותם שרירים בסקוואט ובדדליפט. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 18-10-09 בשעה 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() אבל כשאתה מעיף את הרגליים שלך במתח כל חזרה זה רע.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אמרו שלא ניתן לרמות במתח בשרשור הזה!
אז כן אפשר לרמות? אני מבולבל. סוכרזאזא אולי תאמן אותי? בעצם עזוב, נזכרתי במשהו :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() יתרון אחר של בנט אובר רואו שלא עלה פה זה שלפי מדידת iemg בנט אובר מגייס 93 אחוז מהיחידות המוטוריות ברחב גבי בזמן ביצוע ,מה שהופך אותו לתרגיל היעיל ביותר לרחב גבי לפחות לפי בדיקת מעבדה.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מדבר על המחקר הזה שמצאו בו שחתירה כשאתה מחזיק איזה מוט (כמו מתח) וחותר למעלה עם הגוף 90 מעלות מהידיים זה החתירה הכי יעילה? (מקווה שהבנת לאיזה תרגיל אני מתכוון).
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על מחקר אחר מתוך הספר על תכנון אימונים של דוקטור תיאודור בומפה ומיכאל קררה.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה ארבל. גם לך יש יופי של הודעות כאן ואני מעריך אותך מאוד.
זה הכל נובע מהעובדה הפשוטה ששנינו יודעים שלא הכל שחור ולבן! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() לגבי הצ'יטינג... הייתה לי תקופה ששקלתי לעבוד 100% נקי, אבל אז נכנסתי לסרטים של קאטלר קולמן וכו' וראיתי שבמשקלים גבוהים לא קיים 100% נקי.
העניין הוא שאני מאמין שאם תעשה בנט אובר נקי עם 70 קילו, ב100 קילו עם צ'יטינג ברמה בינונית, אתה תפיק יותר תועלת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתכוון לצ'יטינג כל חזרה אז ממש ממש לא, זה כמו אלה שעושים חזרה אחת בבנצ' פרס ו6 חזרות עם הספוטר שעושה bent over.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לשלב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() למה? ראיתי כמה מרימים עם טכניקה מושלמת. דימיטרי קלוקוב עולה לראש, וקפטן קירק
![]() |
#17 |
|
![]() ולכן זה מצטמצם ל"כמה" ולא כל מתאמן אי פעם שהרים משקל שיא
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אז תתחיל בססופיניצה 3 סטים של מקסימום עם מנוחות ארוכות
כשתגיע לסביבות 15 בסט הראשון זה הזמן להוסיף משקל ולעבוד ל5 בערך |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() תלוי בתוכנית, אם יש עבודה ישירה על הבייספס אז בסופו של דבר כדאי לעבור לפרונציה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|