![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() תוכנית- abc אימון a- חזה: לחיצת חזה כנגד מוט- 4x10 לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע חיובי- 3x6 פלייס- 3x8 לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 4x6 רגליים: סקוואט חופשי- 3x8 כפיפות ברכיים- 3x10 פשיטת ברכיים- 3x6 אימון b- גב: בנט אובר רואו- 4x8 חתירה במכונה צר- 4x10 מסור- 4x6 כתפיים: מילטרי בעמידה- 3x7 הנפת כתפיים קדימה- 4x8 חתירה בעמידה- 4x10 אימון c- יד קדמית: כפיפות מרפקים במוט- 4x6 כפיפות מרפקים בישיבה (יד יד)- 3x8 פטישים- 3x9 יד אחורית: קיקבאק- 4x6 כפיפות בספסל+משקל- 3x12פשיטת מרפקים בישיבה- 3x9 התוכנית תבוצע כך- abxcxax אני מתאמן בבית ככה שאין לי הרבה אפשרויות לתרגילים. הציוד שיש לי: ספה,מוט ארוך,2 מוטות קצרים,פלטות (80 ק"ג),מעמד לסקוואט. בעיניי אני לא צריך יותר מזה. חח ואם תשמעו את המחיר שקניתי את הספה אתם תצחקו. זהו! דעות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 1) יותר מדי סטים - ממליץ 10 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן
2) יותר מדי חזרות בתרגילים המורכבים - ממליץ על 5-8 3) חלוקה גרועה! 2 שרירים גדולים באימון a ו-2 קטנים באימון c - לך על החלוקה הזאת: חזה יד אחורית רגליים כתפיים גב יד קדמית ולדעתי עדיף שתלך על SS כל עוד אתה יכול לגדול ממנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאר הדברים שאמרת נכונים והוא צריך לייסם אותם. ולפותח הפוסט כדי לך לקנות מתח ולהחליף את אחד התרגילים בגב עם עליות מתח, זה עולה בסביבות ה-40 שקל וזה חשוב לשלב באימון גב גם חתירות וגם מתח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() כן אני קונה מתח בזמן הקרוב, מקס אחי אני יישם את מה שאמרת ולגבי החלוקה יש לי בעיה כי אני לא סובל את החלוקה הזאת של רגליים וכתפיים באותו אימון אני פשוט לא סובל את זה!
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה כתפיים גב יד קדמית רגליים יד אחורית בחלוקה הזאת אין התנגשויות ולזה שמעליך, ss זאת התוכנית בשבילו. הוא מתאמן מתחיל והוא יעלה איתה יפה מאוד במאסה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() אני חושב לעשות ss, כרגע אני מתחיל לקרוא את כל המדריכים לתוכנית ונראה עם אני יעשה אותה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss
מה שרשמת זה תוכנית ללוליני קרקס |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: ארתור
עוסק ב:: מסיבות של רוסים=]
חדר כושר: המכון של הטכניון
|
![]() יותר מדי סטים אני רואה פה לדוגמא חזה אתה עובד פעמיים בשבוע אז למה לעזעזל צריך 4 תרגילים ועוד 4 סטים כל תרגיל??? תעשה לחזה 3 תרגילים 3 סטים כל תרגיל תאמין לי זה מספיק . ולמה חזה ורגליים ביחד? לפי דעתי תעשה חזה ויד אחורית ביחד . גב ויד קדמית ביחד וכתפיים ורגליים ביחד
חחחחחח ומקס עכשיו ערכתי תהודעה הוצאת לי תמילים מהפה אפילו החלוקה שלך זהה למה שאני כתבתי לא מאמין חחחחח
![]() |
#9 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני יותר בכיוון של ss הבעיה היא שאני חושב שתהיה לי בעיה עם המשקלי עבודה (לא שאני הר אדם שמעיף צלחות באוויר) אבל בכל זאת 80 ק"ג יספיקו לss? כי אני די בטוח שתוך 4 חודשים מקסימום אני כבר ישתמש בכל המשקל שיש לי... וכן אני מתכנן לקנות עוד 40 ק"ג לפחות אבל בנתיים אני מחכה עם זה.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חלאס עם ss הזה..כל חור שומעים את זה..
ריפטו הוא בן אדם כריזמטי וחכם,והוא סוחף אנשים אבל קצת הגזמתם זה ממש לא התכנית האולטמטיבית ,סה''כ עוד תכנית..יש כאלה שעובדות פי 1000 ממנה ,מנסיון. ד''א moo -אתה pl או bb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
סמל מין
|
![]() לאור התגובות שאני רואה בפורום לגבי ss ולגבי תוכניות כאלה ואחרות, אשמח אם כל אחד יכתוב מהי דעתו האישית לתוכנית האידאלית ss או תוכניות לינאריות אחרות (ab,abc,abcd וכו')??
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Abc היא כבר לא לינארית.
סתכל למה ss יותר טובה. אתה מתאמן מתחיל אז בabc אתה עושה סקוואט פעם בשבוע, משמע שאתה מעלה משקל פעם בשבוע. בss אתה עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע משמע שאתה מעלה משקל 3 פעמים בשבוע שזה אומר יותר משקל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() למה שפשוט לא תבודד רגליים ? ? ? איך יש לך כוח לזוז אחרי אימון רגלייםם!?
A-רגליים b-חזה כתפיים c-גב ידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
סמל מין
|
![]() תוכנית- abc אימון a- חזה: לחיצת חזה כנגד מוט- 3x10 פלייס- 3x8 לחיצת חזה כנגד דאמבלים בשיפוע חיובי- 4x6 כתפיים: מילטרי בעמידה- 2x7 הנפת כתפיים קדימה- 3x8 חתירה בעמידה- 3x10 אימון b- גב: בנט אובר רואו- 3x8 חתירה במכונה צר- 3x10 מסור- 4x6 יד קדמית: כפיפות מרפקים במוט- 2x6 כפיפות מרפקים בישיבה (יד יד)- 2x8 פטישים- 2x9 אימון c- רגליים: סקוואט חופשי- 3x8 כפיפות ברכיים- 3x10 פשיטת ברכיים- 3x6 יד אחורית: לחיצה צרפתית- 3x6 פשיטת מרפקים בישיבה- 3x9לאחר תיקון מה אתם אומרים?
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
סמל מין
|
![]() עוד דעות?
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אימון a-
חזה: לחיצת חזה כנגד מוט- 3 סטים פלייס- 3 סטים מקבילים 3 סטים כתפיים: מילטרי בעמידה- 3 סטים חתירה בעמידה- 3 סטים אימון b- גב: בנט אובר רואו- 3 סטים מתח 3 סטים מסור- 3 סטים יד קדמית: כפיפות מרפקים במוט- 3 סטים איזשהו תרגיל ליד קדמית 2 סטים אימון c- רגליים: סקוואט חופשי- 3 סטים דדליפט 3 סטים תאומים 3 סטים אם בא לך יד אחורית: לחיצה צרפתית- 3 סטים פשיטת מרפקים בישיבה- 3 סטים תעשה הכל 6 חזרות, תקנתי לך את התיקון.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצה צרפתית עם מישקל שמתאים ל-6 חזרות? יש לך משו אישי נגד מרפקים או שאתה סתם שונא אותם ורוצה שהם ימותו?
![]() |
#20 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אני יעלה את זה ל10-12 חזרות
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|