|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 53
כללי:: tomer
גיל:: 27
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
![]() סוכרים רב כהליים הם ממתיקים הנכללים בקבוצת הפחמימות.
יתרונם בכך שהם מספקים פחות קלוריות (בממוצע 2.5 קלוריות לגרם, לעומת 4 קלוריות לגרם שמספק סוכרוז), ושהם גורמים לעליה מתונה יותר בסוכר בדם בהשוואה לסוכרוז. לדוגמא חטיף המכיל 15 גרם פחמימות, מתוכם 8 גרם רב כהלים, כמות הפחמימות שהוא מכיל היא: 11=15-4 גרם. צריכה גבוהה של פחממות כאלה לא מומלצת כלל בגלל שהיא יכולה לגרום לשילשולים והפרעות מטבוליות אחרות. קישור למאמר מקצועי באנגלית http://www.diabetes.org/nutrition-an...sweeteners.jsp לא מצאתי מאמר בעברית שמתרכז בזה , אבל , באתר הסכרת יש על זה מידע http://www.netogreen.co.il/pages246.aspx |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|