|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלתי הזאת כן קשורה לדיון:
זאת אומרת מה שאני עושה עכשיו? המטרה שלי היא לגדול כמה שיותר ולהיות בעל מסת שריר מכובדת אני עובד fbw הנפח הוא: 3x15 ויש מבודדים על שרירים קטנים ואני חושב גם שהגיע הזמן להתקדם קצת בתוכנית אימונים אני רק לא יודע לאיזה תוכנית אימונים לעבור או לשפר בזאת.. תודה. השאלה שציטטת הייתה מכוונת לבן אדם ספציפי |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ל ss יש לי קצת בעיה עכשיו לבצע סקוואט כי אין לי ספוטר שיעזור אם יקרה משהו חס וחלילה |
|
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבעיה האמיתית שלך זה לא תכנית אימונים או תזונה, אלא שאתה מדבר יותר מדי ולא עושה מספיק
אמרו לך את זה כבר 100 פעם ואתה פשוט מסרב לקלוט, אתה ההגדרה של ocd אתה כל היום עסוק רק בלחשוב מה יותר טוב ובסוף לא עושה כלום והתוצאות במראה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אני מדבר יותר מדי בשלב של ההתחלה כדי ללמוד קצת רכשתי לי מספיק ידע תאמין לי שבאימונים שלי אני כן מרגיש שאני קורע את עצמי ואני כן עובד קשה כי אתה לא יודע כמה אני רוצה להצליח בתחום הזה ובעזרת השם אני יצליח אני עוד יפתיע פה את כולם תזכור את המילים שלי |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|