|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב אז בזכות ההודעה על BBOY הברייקדנסר הזה... FIBERGLASS הביא את האתר הזה:www.beastskills.com ואמר שיש שם דברים בנושא הברייקדנס...
נכנסתי לאתר וראיתי שם מדריכים לכל מיני דברים והיה שם מדריך למתח על יד אחת... עכשיו היה רשום שם שכדי לעשות מתח ביד אחת אני צריך לעשות לפחות מתח רגיל 12 חזרות... (אני חושב שאני מגיע ל20 אז זה בסדר..) עכשיו אמרו שם שמי שעושה מעל 12 יכול להתחיל לפתח את הכח שבשריר(לעשות מתח עם משקל) הם אומרים שם שמי שעושה 15+ הוא כבר סתם מפתח לו סיבולת בשריר(ברור שזה גם מחזק) אבל בשלב כלשהו זה כבר בקושי מחזק ויותר מפתח סיבולת.. אז השאלה הראשונה- זה נכון? והשאלה השניה... אני רוצה להתחיל לעשות מתח עם משקל... כמה חזרות אתם ממליצים לי לעשות על מנת לפתח את הכוח של השריר(אני חשבתי על 3X6) תגידו לי מה דעתכם... והשאלה השלישית... אני אצתרך לבטל את המתח הרחב+את המתח לעורף. האם זה קריטי? זאת אומרת האם האימון שלי יהיה הרבה פחות מעייף ואפקטיבי ככה? התוכנית שלי הגב הולכת ככה: מתח רחב 3XMAX מתח רחב לעורף 2XMAX משיכה עליונה 3X10 PULL OVERגם 3X10... אותו דבר לגבי מתח הפוך ביד אחת..ואני רוצה לבטל אחד מהתרגילים על איזה תרגיל כדאי לי לוותר? התוכנית שלי ליד קידמית היא כזאת: כפיפת מרפקים במוט W 12,10,8,6,6 כפיפת מרפקים ב35 מעלות עם דאמבלים 3X10 וכפיפת מרפקים בחבל 3X10 תודה לעונים שנה טובה וסליחה שהפוסט כל כך ארוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() למה לעשות מתח ביד אחת?? אתה מושפע או משהו??
אפשר להוסיף משקל במתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעשות מתח ביד אחת? כי זה מאה אוטומטי בשיעור ספורט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
2)אני יודע שאפשר אבל אם אני אעשה מתח רחב ומתח רחב ועורף לא ישאר לי כח לזה אני אני אצתרך לוותר עליהם... השאלה הייתה אם אני אוותר עליהם כמה זה יפגע באפקטיביות של התוכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא מוסיף משקל על עצמך כשאתה עושה מתח?? אם אתה יכול לעשות מעל 12 כבר זה נהיה מיותר להמשיך ולהמשיך אם המטרה שלך היא להעלות מסת שריר... אהה ויש מצב שאתה מביא לינק למקום שאומר איך לעשות מתח ביד אחת? כי הבאת לינק לדף הראשי ואין לי מושג איפה להתחיל לחפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני עושה בערך 30 מתח כן?? ואני לא עובד כמו מושפע על מתח, תעבוד על הגב שלך ויהיה טוב
ובקשר להישג וזה נראה מגניב, אתה רוצה להראות מגניב או להראות גדול?? הגורם מספר אחת של מתחילים (מתחיל זה לא בהכרח מישהו חדש בחדר כושר, זה יותר איך הגוף שלו גדול או קטן) שלא לגדול הוא לעשות שטויות כאלה, חסר לך תרגילים לגב? בכלל הייתי מוותר על מתח מאחורי הראש, לא חסר תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אז אני רוצה להתחיל לעשות מתח רגיל(רוחב כתפיים) עם משקל על מנת לפתח מסת שריר וכח... ולסטל את המתח הרחב והרחב לעורף זה יהיה בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() דרך אגב קח קישור
http://www.beastskills.com/OneArmPull.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה מתח רחב ומוסיף משקל כדי לעשות 6-8 חזרות בערך
אהה והמתח מאחורי העורף ממש מיותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
תביעו כבר דעה לגבי זה...:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
עכשיו במקום מתח רחב 3XMAX אני יכול לעשות נגיד מתח רוחב כתפיים 3 סטים של6? עם משקל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה 6 דוווקא? ויש כפתור כזה ערוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לפתח כח צריך קצת חזרות ויותר משקל נכון? אז 3X6זה טוב? למה 6 דוווקא? ויש כפתור כזה ערוך לא הבנתי מה אמרת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
בשני איזה 9 ובשלישי 9/8 כל פעם משהו אחר... אז 3X8 עם משקל אני לא אצליח... אז קודם כל אני עבד ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() בכל מקרה למה אני יכול להפצע מ3x6 עם משקל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|