|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, המאמן הכין לי תוכנית אימונים חדשה שאני חושב שהיא לא הגיונית מבחינת עומס.
להלן התוכנית: A (חזה ויד אחורית) מקבילים 2XMAX לחיצת מוט שיפוע שלילי 4X10 קייבל קרוס 4X12 לחיצת משקולות בשכיבה 4X8 לחיצת מוט 45 מעלות 4X8 חביקה בשכיבה 3X15 פשיטת מרפקים בפולי עליון 4X10 פשיטת מרפקים מהגב בפולי תחתון 4X12 קיק-באקס 4X10 (kick backs) B (גב ויד קדמית) משיכה לחזה פולי עליון (אחיזה רחבה) 4X10 מתח בפולי עליון לעורף 4X8 T_BAR אחיזה צרה 4X10 פול-אובר עם מוט דאבליו 4X12 T_BAR רחב 6X12 כפיפת מוט ישר בעמידה 4X10 כפיפת יד על ירך 4X8 כפיפת פטישים בישיבה 4X10 C (כתפיים ורגליים) לחיצת כתפיים לפנים בסמית' 6X8 הרחקת כתפיים לצדדים יד יד בפולי תחתון 5X8 לחיצת ארנולד 4X12 האק-סקוואד 4X10 (hack squat לאנג'ס 4X10 (lunges כפיפת מרפקים בעמידה 4X10 ------------------------------- ------------------------------- בנוסף, בכל אימון יש תרגילי בטן: כפיפות בטן בשיפוע שלילי 4X15 כפיפות בטן משולבות 4X20 בתחילת כל אימון- 15 דקות סקי בסוף כל אימון- 15 אופניים ------------------------------- ------------------------------- אימון A לוקח לי בערך שעתיים וחצי! האחרים טיפה פחות אבל מעל שעתיים גם כן אני מסיים את האימון הרוס ונראה לי שהאימון מוגזם. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() למאמן שלך פשוט אין מושג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זרוק את התכנית לפח אחי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על המענה אנשים
בדיוק ככה חשבתי הבעיה שאין לי אלטרנטיבה. המאמן שכתב את התוכנית נחשב לטוב מבין שאר המדריכים (הוא היחיד עם גוף שרירני). מה לעשות? באופן כללי נראה לי גם אימון ab עדיף אם אני מתאמן 2-3 פעמים ואולי מתי שיהיה לי יותר זמן אעלה ל-4 פעמים בשבוע. רוצה לעלות מסת שריר ויש בעיות בברכיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן?
ואיזה בעיות בברכיים יש לך? מגביל אותך בצורה כלשהי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ובכן
התאמנתי שנה וקצת כשרוב הזמן הייתי בלי תזונה נכונה אח"כ הפסקה של איזה 3 חודשים, בנתיים המכון נסגר וחזרתי למכון חדש פחות טוב בו אני מתאמן כבר 3 וחצי חודשים. בעיות בברכים שהsquat וסטפר והליכון יותר מידי, גורמים ללחץ וכאבים. בחצי שנה אחרונה של אימונים אני עם תפריט טוב מדיאטיקאית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הייתי מציע לך את הבולקינג רוטין, שזאת בעצם תוכנית ab שמחולקת לפלג גוף עליון ופלג גוף תחתון, אבל אם הברכיים מפריעות לך באימוני רגליים, אז זה לא יהיה כל כך טוב עבורך.
תנסה אולי לבנות בעצמך תוכנית אימונים. תעלה אותה לכאן ונתן לך כאן ביקורת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם לא יכולים לעזור פה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו? בבקשה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בעיה בברכיים מגביל אותך בסקוואט שזה תרגיל מאוד חשוב , אם זאת הייתי מציע לך לעבוד ab של לייל מקדונלד או fbw , סקוואט אני מבין שאין מצב אתה עושה בגלל הבעיות ברכיים , איזה תרגילים לרגליים אתה כן יכול לעשות , לג פרס למשל אפשרי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה.
אני יכול לעשות פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים, לחיצה (עם הכריות של כפות הרגליים) ניסיתי להבין מה fbw אומר ורק השערות יש לי. איפה אני יכול למצוא את ab של לייל מקדונלד או fbw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Fbw אין תוכנית מוסיימת , זה פשוט שיטת אימון , שאתה מתאמן 3 פעמים בשבוע, שבכל אימון אתה מתאמן על כל הגוף בעצימות גבוהה , הייתי מציע לך ss אבל זה לא רלוונטי לגבייך אם אתה לא יכול לעשות סקוואט .
Ab של לייל מקדולנד התוכנית עובדת בצורה , אימון אחד על חלק תחתון של הגוף אימון שני חלק עליון . זה בעיה קשה מאוד אם התרגילים שאתה יכול לעשות לרגליים זה רק פשיטה וכפיפה , לא סקוואט לא לג פרס ולא דד ליפט . בכל מיקרה תרשום באינטרנט תוכנית אימונים לייל מקדונלד אני מאמין שזה ימצא מה גם שיש מצב שיש אותה פה באתר , זאת תוכנית מפורסמת שיהיה בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|