|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אחרי תהליכים פה ושם הגלוקוז הופך לגליקוגן(אבל זה בגוף כבר) ככה שאתה לא יכול לשאול כמה גליקוגן יש לו אלה סוכר.. תבדוק מה רשום אם אני לא טועה שוגי זה סוכר לבן שהוא 50% גלוקוז 50% פרוכטוז |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|