|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ציטוט:
אם אני ינוח בין 2-3 דקות הדופק שלי יירד וזה אחד מן הדברים החשובים לעבוד עם דופק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתרגילים הקשים אני לא רואה את עצמי נח פחות מדקה וחצי,2... מילא בתרגילים הפשוטים אבל לא נראה לי אפשרי בכלל לנוח דקה אחרי סקוואט או בנץ' עם משקל מתאים ואז לעשות עוד סט...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מאוד אבל מאוד אינדיבידואלי! אי אפשר לתת קביעה כזאת, לפחות לא במשקלים ובגודל של אדם ממוצע, כמוני וכמוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא הבנתי למה מאוד חשוב לעבוד עם דופק כל האימון? במיוחד אם זה מונע ממני לתת את המקסימום
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות סט שהדופק שלך גבוהה זה מין הדברים החשובים? איך אתה מסיים את הסט כמו שצריך שהדופק שלך עדיין גבוהה אני לא מצליח להבין מאיפה זה טוב? בטווחי חזרות קטנים צריך לנוח לפחות בין 2-3 בעייני אפילו אם הדופק יורד השריר צריך לנוח לפחות 2 דקות כדי לסיים את הסט הבא כמו שצריך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותקרא את התגובה שכתבתי לזה שאחריך ואז תבין למה... וזה לא שאמרתי שאתה צריך לעבוד עם דופק שאתה עוד שניה מתעלף אבל אסור להרגיע את הדופק לגמרי אתה חייב לעבוד גם עם דופק... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו יעל בר זהר באמצא סקס עם גיא זוארץ אחרי שהוא חזר מהשרדות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אם אתה מצליח לנוח דקה ואז לסיים את הסט אחרי זה בטכניקה נכונה אז אתה לא שם מספיק משקל.
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פותח האשכול, תנוח 5-6 דקוץ בין סט לסט אם צריך, כשאתה עובד על שריר גדול ותרגיל מורכב - ותראה איך אתה מרגיש. חשוב שתאוכל מספיק (כי רוב הפעמים "חושבים" שאוכלים מספיק, אבל זה לא כך) לאמן שריר בשבוע זה בהחלט מספיק כשאתה מתחיל ואתה במאסה. נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 10-05-09 בשעה 19:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הפוך חביבי,אני מחכה בן סט לסט עד שהדופק שלי נרגע זה כלל ברזל. אתה רוצה לתת את המכסימום בסט ,ולהיות מרוכז בו. ולא שבאמצע הסט הדופק שלך זועק לשמיים ואז אתה צריך להאבק גם בעיפות וגם במשקל שאתה מרים. הבנתוס? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון שצריך להתרכז בסט והכל אחי אבל דקה מנוחה-דקה וצחצי זה מספיק בשביל לתת לגוף להרגיע את הדופק לטווח של דופק מטרה טוב (מבל שתתעלף באמצע סט). אל תשכח גם שהלב הוא אחד מן השרירים החשובים בגוף האדם ופגיעה מתמשכת בו ככה לא בריאה לאורך זמן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|