|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שתי שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן....
1. אני מתאמן כשנה, כרגע בתוכנית ab כחודשיים ורוצה להמשיך הלאה.... בחודשיים האלה התחלתי לאכול הרבה יותר טוב ומסודר, ולכן גם עליתי במשקל (עלייה יותר במסת שריר), ונשארתי יחסית חטוב. עכשיו מה הלאה? על איזו תוכנית אתם ממליצים לי? אני עדיין רוצה להשאר חטוב (צורך גיינר ו-5 ארוחות ביום), אשמח אם תמליצו לי על תוכנית שעדיין תשאיר אותי חטוב... 2. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, האם ביום מנוחה, מותר לי לעשות טיפה שכיבות סמיכה? האם זה יגרום לנזק בבניית השריר? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, אתה אומר שאתה עולה במשקל, במשקלי עבודה, רואה שיפור
אבל רוצה לשנות את התוכנית o_o זה לא הגיוני כל עוד התוכנית עובדת אז אל תחליף
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() 1. תוכנית אימונים היא זהה בין אם זה חיטוב או מאסה. בחיטוב צריך לשים דגש על גירוי של השריר מס' גבוה של פעמים בשבוע (כלומר עדיף ab מאשר abcd) ואירובי בהתאם לצריכת קלוריות. אבל אני אישית לא משנה תוכנית בין חיטוב למאסה ונכון לעכשיו אני מבין שאתה במאסה ככה שאתה אמור לעלות במשקל והעלייה במשקל אם זה יותר לשומן או יותר לשריר זה תלוי בתזונה לא באימונים (חוץ מאירובי).
2. צא מהסרט, גם אני שאני לא מתאמן מרגיש "רפוי" כזה , אבל שכיבות שמיכה לא יתנו לך כלום, ואם עשית אימון חזה או יד אחורית למשל, זה יכול לפגוע בהתאוששות. קיצור סתם מיותר. לגבי תוכנית אימונים אני בדר"כ על ab / abc, ואחרי הab שאני מתחיל עכשיו יעבור לabcd או fbw, כל העניין הוא לגוון, קשה להגיד שיש תוכנית יותר טובה או פחות טובה, כל אחת והיתרונות והחסרונות ועדיף פשוט לגוון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW