|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ^^
בדיוק ![]() ארנולד התחרה מול אותם 5-6 אנשים ![]()
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות ד"א הבאדיבילדר הכי אהוב עלי הוא פלקס ווילר פשוט היה לו מזל נאחס להתחרות בשנותיו הגדולות של רוני...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"נדמה לי שאפשר לסכם את האשכול בכך שכל אחד מהם היה מלך בתקופה שלו וכל אחד מהם יזכר לשנים רבות" - מסכים בהחלט ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() רוני המלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() שלומו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צודק, לא חשבתי על זה בצורה הזו והציטוט של דקסטר וג'אי באמת מראה את המחשבות של כל הבאדיבילדרים האחרים כשראו את רוני
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כולם יסכימו שאי אפשר להשוות מפתחי גוף מתקופות שונות. הפרש של עשרים שנה בין ארנולד לרוני, בתעשיית הכימיקלים והחומרים, הוא בעל משמעות אדירה. אני מפחד אפילו לדמיין איך ארנולד היה נראה אם הוא היה מתחרה בתקופה של רוני קולמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשכחו שארנולד לא השתתף בשנים 76,77,78,79 במר אולימפייה. אין ספק ולו לרגע אחד שאם ארנולד היה ממשיך להתחרות הוא מגיע ל 11 תארים. גם בשנים הללו שציינתי אף אחד לא הישתווה לשווארצנגר.
לכן קשה לי לאמר מי מספר 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם ויק ריצארדד היה מתחרה רוני לא היה זוכה באולימפיה חח ![]() עזוב אותך מאם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל באינטרנט, במר אולימפייה בשנים הללו ותאמר לי אחד שהיה משתווה לשווארצנגר.
ב 76 פראנקו הגמד ניצח. שווארצנגר היה לוקח אותו בקלות. אתה יודע מה, גם ב 81. 77,78 ו 79 ניצח ה"שחיף" במושגים של היום פראנק זיין. גם אותו היה לוקח . יודע מה אם כך, על בטוח שווארצנגר היה מנצח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() לא מחשיבים את זה לך תדע למה הוא לא יתחרה..
אולי בגלל פציעה,אולי נדבק בשפעת החזירים חח נערך לאחרונה על ידי ספונסר, 02-05-09 בשעה 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אם ואם ואם מדברים על עובדות ולא על השארות.
ואגב זה לא מספיק לזכות בתארים אלא יותר חשוב מול מי אתה מתחרה ועל מי אתה גובר בדרך אל התואר ולארנולד לא היתה תחרות ברמה שהיתה בשנות ה90 וה2000.
![]() |
#35 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() נכון וזאת נקודת זכות ממש גדולה לארנולד על זה שלא היו לו מתחרים.
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() לא...
ברגע שאתה גובר על מתמודדים ברמה הכי גבוהה - זאת נקודת זכות ולא ההפך...
![]() |
#37 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() העניין הוא שאין עוד ספורטאי בשום ענף ספורט שהשפיע על ההיסטוריה של הספורט שלו כמו שארנולד עשה בבאדיבילדינג.
רק דוגמא קטנה: אחרי הסרט "הטורף", החל שיגעון פיתוח הגוף ברוסיה, ואלפי מכוני כושר צצו כפיטריות אחרי הגשם, זה פשוט מטורף לגמרי האפקט של הופעותיו בקולנוע. פרט לכך הכריזמה של שורצנגר, אין דברים כאלה, הוא עשה שירות חסר תקדים עבור הספורט הזה, ובנקודה הזאת אף אחד לעולם לא יוכל להשתוות אליו. לגבי האיכויות כבאדיבילדר, אף אחד לא התקרב לאיכויות של רוני בשיאו, אבל כשמדברים על "מלך", יש עוד פרמטרים מעבר לבמה עצמה, ושם ארנולד אוכל את כולם בלי מלח. אל תשכחו: הנבנאדם קדנצייה שנייה מושל קליפורניה, הוא נחשב לפוליטיקאי מצויין, תחשבו איזה שירות זה עושה לתדמית של הבאדיבילדרים, מה עוד שארנולד אינו מתכחש לספורט אלא להיפך: ממשיך לתת חסות לאחת התחרויות הכי נחשבות בעולם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() שאלת מי המלך..................
קולמן מקצועי והכל...אבל ארנולד זה ה-מלך !!! אין ויכוחים הוא משיג הכל והוא שולט....מלך בן מלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
הגב של ארנולד הגב של קולמן ענק!!!!!!!! הרגליים של ארנולד קטנות הרגליים של קולמן!!! ארנולד 7 קולמן 8 רוב האנשים תופסים מארנולד רק בגלל הסרטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|