|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() לא שמעתי על זה! דווקא אני יודע שהרבה אבקות חלבון מתאימות לאפיה, ובאפיה ממוצעת זה לפחות 180 מעלות. זה סה"כ מי גבינה לא (לרוב)? ומי גבינה זה חלק (20%) מחלבון החלב לא? האם חלבון החלב נהרס בבישול? (אם כן כל חלב עובר חימום לפני הגעתו למדפים [פיסטור ] והחלבון שבו נהרס) ע"פ ההיגיון לא נראה לי.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|