|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
חזה - פורס אותו לגדלים של שניצלים שופח עליו רובט ברביקיו ובוחש
שם אותו על נייר אפיה - 13 דקות בתנור על הכי חום חבוהה קרוב לגריל וזה מוכן מוקפץ - מחלק את החזה לרצועות דקות משמן מחבט עם פאם ושם את החזה עם רצועות בצל שם סוהי או תשלין של מעורב ירושלמי כמה דקות על אש גדולה וזה מוכן
__________________
C:\DSC_000087KG |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|