|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() בטן זה אחד האזורים שאוגרים בו הרבה שומן ונוזלים למרות ששוב זה אינדיבידואלי ואני שופט לפי האנשים שאני מכיר, זה תמיד מבלבל אני לא אכנס לווכיוח הזה , אבל אף פעם לא יצא לי לראות בן אדם עם 20 אחוז שומן או יותר שיש לו זכר כלשהוא לקוביות .
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה זה נושא מיותר לויכוח. פשוט מה ששחר עשה פה זה הדבר האמיתי, רק ככה מצליחים ולא אחרת אנשים לא מבינים שעליה נקיה זה בזבוז זמן מוחלט ועם נסיון זה בא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כל הכבוד, נראה מעולה.
עצה שלי: כיוון שאני מניח שאתה לא משתמש עדיין בחומרים, אל תשתגע עם החיטוב, כי חבל שתאבד מאסה, אתה מרשים מאוד גם כעת (כמובן שעם חומרים זה כבר סיפור אחר אבל בגילך הצעיר לא בוער לך כלום) בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נהיית ענק, כמו שאמרו תעשה חיטוב עדין מאד וברגוע חבל לאבד את התוצאות המעולות
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() כמו שאמרתי לך במקושרים!
אתה ניראה מעולה אחי גדלתה המון,שיפור ממש יפה! בהצלחה בהמשך ובוא קפוץ לאימון משותף בחיטובים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר מתחיל
|
![]() שינוי פיזדסט,רק שהיידים קצת מפגרות אחרי שאר הגוף.
בהצלחה בחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() נראה מצויין גדלת יפה מאוד,היתי בטוח שאתה ממש קטן וסתם חיררטת עם ההיקף כי תמונות קודמות שלך היתה נראה ממש קטן יחסית לעכשיו כל הכבוד
![]() |
#71 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() איזה חיטוב
לא הייתי עושה יותר מחודש-חודשיים חיטוב במקומך.... אצה נראה חטוב יחסית ועם מאסה מצוינת-חודש חודשיים חיטוב וכדי להראות סבבה בקיץ [אם זה מעניין אותך] תעשה מאסה נקיה עד החורף ואז תמשיך להתפוצץ
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כמו שאמרו פה , תעלה תמונה של לפני...
אתה נעשית עצום ידידי ![]()
![]() |
#73 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אתה חזיר אחי
כל הכבוד תמשיך להפציץץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה, כל הכבוד. הפתעת בענק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||||||
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אני יקח את מה שאמרת לתשומת ליבי וכנראה יעשה חיטוב של חודשיים ככה.. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אח שלי בעמוד הקודם מישהו הביא את התמונה שהייתי בתחילת הדרך.. שחיף מצוי חחח ותודה רבה לכל השאר באמת מכל הלב!!..
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() נראה מעולה אחי,ממש כל הכבוד.
עזוב את השטויות של הנוזלים ואחוזי השומן,זה ירד מהר,רק תעשה את זה לאט לאט שלא תאבד הרבה ממאסת השריר.חח וגם אני זוכר אותך מתקופת הfxp נהיית עצום,שוב פעם צלש ידידי ![]() שיהיה לך בהצלחה גבר...
![]() |
#77 |
מפקח ראשי
|
![]() שינוי פנטסטי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() תותח!!!!!!!!!!
לא האמנתי שזה אתה גבר אני זוכר את התמונות של הליפני עכישו אתה אשכרה טנק! כל הכבוד עכשיו תעשה חדשיים חיטוב שעווה קצת שיזוף ומושלם כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() 9 חודשים ? וואוו. שינוי ענק.
סתם מעניין, עם איזה תכנית אימונים אתה עובד כרגע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תודה לכם =)
אני עכשיו עובד עם תוכנית abcd שבניתי עם המאמן שלי.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|