|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() חברה לפי מה שרשמתם לא כל כך הבנתי תתשובה חלק אמרו שזה בסדר וזה לא גורם לעבודה פחות על החזה וחל קקצת בילבלו לי אשמח שמישהו ירשום לי תשובה מסודרת תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הגב צריך להיות מוקשט, מאחר ואתה רוצה נפח חזה כמה שיותר גדול בזמן שאתה לוחץ (את זה אתה עושה עם אוויר+הוצאת החזה)
ההמלצה היא לא להרים את הישבן מהספסל, כי אז הרגליים נכנסות לפעולה + מקבלים זוית כזו שהגב גם עוזר (זה עושה כזה כמו שיפוע שלילי) וזה גם סביר להניח יגרום להחרפת הלורדוזה. בקיצור זה בסדר כל עוד החזה והישבן שלך על הבנץ'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תעשה את זה לפי המדריכים והמאמרים וזה יהיה בסדר זה יבוא טבעי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך שנוח לך.
![]() |
![]() |
#25 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
עכשיו, הפורום הוא מקום פתוח לכל אחד לשאול כמה שאלות שהוא רק רוצה , כל עוד השאלה עיניינית ונוגעת לתחום .. אין סיבה שלא תיהיה כאן . מי שמעוניין לענות לשאלתו על גבי הפורום מוזמן , מי שלא רוצה לענות , או ענה לו כבר יכול פשוט לא להגיב . לכל החבר'ה שלא מרוצים מזה שהבחור שואל המון שאלות . אתם מוזמנים לא להכנס לאשכולות שהוא פותח . בטח ובטח שאתם לא מוזמנים להכנס לאשכול ובמתכוון להתחיל ריב עם פותח האשכול או כל משתמש אחר... פעם הבאה שזה יקרה זה לא יעבור בשקט מצד ההנהלה... אז בבקשה חבר'ה לתשומת לבכם . אה, ואין על זה וויכוח בכלל . ככה שתמנעו ( ![]() לפותח האשכול , בבקשה ממך ישנן שאלות טרוויאליות (לווא דווקא זו) שאתה יכול לקרוא עליהן בגוגל , וכמובן בחיפוש של האתר שלנו פה בפורום . אנא ממך תשתמש בשתי הכלים האלה ותלמד לענות לעצמך כמה שיותר על שאלות שהן (ברורות מאליו) . תודה ולילה מצויין .
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה לא מנתק את החלק העליון של הגב מהספא, אתה גם יכול לירקוד סלסה תוך כדי הסט
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בגדול אני מסכים עם הכל, ואני אוסיף את העניין שכאשר הגב התחתון מכווץ בפשיטה אז עמוד השידרה מוגן יותר. עד שלא עובדים עם גב חזק לא יודעים כמה הבנץ' יכול להשתפר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |