![]() |
שאלה בקשר לבנץ פרס מותר להקשיט תגב?
יש powerlifter כאילו בדרך כלל שהם עושים בנץ פרס הם מקשיטים תגב וזה עוזר להם לדחוק יותר
האם זה בסדר לשעות את זה?.. תודה לעונים .. וכמובן לאחד שמתרתו היא גדילת שריר ולא powerlifter. |
עניתי לך, למה לחפור???
|
אני אשאל אותך שאלה ותענה לעצמך:
בתרגיל אתה מעדיף שהגוף יהיה כמה שיותר מכווץ או שיהיה רפוי? |
גם אני עניתי לך מה הבעיה שלך?וזאת לא פעם ראשונה
אם על כל שאלה שעונים לך אתה שואל גם פה אז בישביל מה לשאול כל אחד בנפרד? |
כשאתה מקשיט את הגב אתה מגייס עוד שרירים לתרגיל סה"כ. אם אתה רוצה שהתרגיל יעבוד כמה שיותר לחזה אל תקשיטואיפה הוא עוד שאל את זה?
|
ציטוט:
אתה אמרת שכן אפשר. ולדעתי אסור... The sun לא הבנתי למה התכוונת. ורפוי. |
ציטוט:
כאן בדיוק הטעות שלך. כשתפסיק לחשוב על שרירים ותתחיל לחשוב על תנועות יהיה טוב. |
ציטוט:
לא חשבתי שזה מותר שזה כאילו יותר עבודה של הגב ושהגב עוזר מאשר רק עבודה על החזה נטו לא כל כך הבנתי תתשובה שלך אתה אומר לי שמותר להקשיט תגב ולהרים תגוף בחזרות אהחרונות שממש קשה? |
אתה צריך לקרוא, הרבה.
גוגל |
ציטוט:
עזוב כבר לא משנה תודה בכל זאת. |
תפסיק לחכות שיאכילו אותך, סביר להניח שאף אחד כאן לא יתן לך תשובה שתספק אותך.
תלמד לתת תשובות לעצמך בנושאים כאלה (אסור/מותר/למה/כמה/איך) |
כן... אבל לגבי איך לעשות את זה אתה תצטרך להרחיב בעצמך.
|
חלאס תנו לו באן עד שהוא יעבור את גיל ההתבגרות ויקרא לפחות איזה 5000 עמודים על אימונים , תזונה ואנערף מה.. נמאס..
כל שניה פותח פוסט.. ועוד ענו לו ולא מתאים לו התשובה אז הוא פותח פוסט.. אחחחח אם היית פה ליידי הייתי מוציא עליך את כך העצבים ומיישר אותך חחחחחחחחחחח עלאק האם מותר.... תכף יבוא שוטר |
ציטוט:
אני כולה שאלתי שאלה מה קר האסור לשאול שאלות? הפורום הזה נועד לשאילת שאלות ועם אני שואל ויש לך בעיה שאני שואל אתה מוזמן לעזוב תפורום הזה ימגעיל. |
ציטוט:
לילה טוב ודרך אגב אמרתי את זה על מנת שלא יפרוץ פה ריב |
ציטוט:
|
אני לא מבין איך אתם מרשים לעצמכם לצעוק עליו ככה על זה שהוא שאל...
ממש בושה אם אתם שואלים אותי. ועובדה שהוא כן ניסה לברר לבד אבל כנראה שלא ענו לו כמו שצריך (איכשהו, לפנ האשכול הזה אני לא מופתע). הבן-אדם בסך הכל ביקש עזרה, אם הוא כבר שאל אותכם בפרטי אתם לא חייבים לכתוב פה תגובה. רדו מהעץ. זה שאתם שיש לכם ידע נרחב לא אומר שאתם צריכים להתנשאות, אלא להפך, לחלוק את הידע ולעזור לאלו שלא יודעים. לשאלה, לי נראה שאין בעיה להקשיט את הגב, זה עוזר לבצע את התנועה, אבל אין לא סגור על זה, עדיף שמישהו אחר יענה. |
ציטוט:
הוא קיבל תשובה, מה אתה רוצה מעבר? משחק לי אותה איזה צדיק בסדום |
יש הבדל בין 3-4 חברים מוערכים בפורום שצועקים על מישהו שביקש עזרה לבין מישהו שמנסה לסמפט את "הקורבן". אני לא מנסה לשחק אותה צדיק, בסך הכל לעזור למישהו שנראה שקיבל על הראש סתם.
ואגב the animal הטענות שלי ממש לא באו נגדך. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ