|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד שהוא לא עושה 115 קילו ובוא נגיד שהוא לא עושה עם רצועות. עכשיו זה שכמה אנשים אמרו שהוא עושה את זה, לא אומר שזה נותן לך גישה לצחוק עליו. הבן אדם נראה ענק בחיים האמיתיים ובמיוחד לזמן שהוא מתאמן. עכשיו תעשה טובה לכולם ואל תתערב בעניין כמו שאני ואחרים לא מתערבים. [אני לא מנסה לריב.]
![]() |
![]() |
#63 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() freedom of speech is overrated
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עם כל הכבוד, אם אתה עושה דדליפט של 40 קילו (אני לא יודע אם היית רציני כאן) בלי שיש לך בעיות מיוחדות, זה כמעט בזבוז זמן. אם אתה לא נהנה מזה וזה לא מעניין אותך, אז בשביל מה אתה עושה את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
ומכל ה815 הודעות שיש לי לא תמצא הודעה אחת שבה השפלתי או ניסיתי לרדת על מישהו.
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב) כל אחד מוזמן לחלוק על הדעות של אחרים. הבעיה שהאלוהים שלך שם זין על כולם ויורד על כולם ואחר כך בוכה שהוא מקבל אותו יחס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() איך הכונפות ביפו? :-p
ציטוט:
לשאלתך השניה קולד, אני נהנה מזה, לכן אני עושה את זה. מעניין אותי כמה אני מרים ביחס לאחרים? לא. מעניין אותי מספיק כדי שאני אבזבז את הזמן שלי בפורומים לריב עם זה בלי סוף? גם לא (אני משתדל להמנע מהרגלים רעים). כבר מזמן אמרתי ליאיר (aka ht) לא להכנס לריבים האלו. זה מיותר, זה בזבוז זמן ואתם אף פעם לא תסכימו אחד עם השני. העניין הוא שאף אחד מכם לא טועה, אין שום סיבה עקרונית למה א-ס-ו-ר לעבוד על הידיים בתוכנית לפיתוח גוף. נהפוכו, יש אף שגורסים שזה תורם (עבודה מבודדת לצד עבודה מורכבת). מצד שני, אין צורך לעבוד יותר מדי (אם בכלל) בעבודה מבודדת ובאמת להתרכז בתרגילים המורכבים. אז מה הבעיה ולמה אתם רבים? כי בא אחד ואומר "אל תעבוד על הידיים" ואז בא השני ואומר "מה הבעיה לעבוד על הידיים תפסיק להיות כזה שמוק" ואז מתחילים לריב, ואז בא אידיוט שלישי ואומר "אתה לא עושה 90 קילו סקוואט" (זה שלא מאמין שהוא קרא לו חלש, ואני לא מאמין שהוא לא ילד כי יש לו שגיאות כתיב). קיצר מה אני חופר פה...
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-02-09 בשעה 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לעבוד עם 40 קילו בדדליפט פשוט לא משרת את המטרה של התרגיל (ושוב, אתה מספיק אינטיליגנט כדי להבין אותי באמירה הזאת) בכל אופן אתה צודק שזה לא עניינו של אף אחד איך, למה וכמה אתה מתאמן - אבל אם באמת אתה רוצה להמנע משטויות כאלה אל תזרוק את זה לאוויר כאן כי מילים שיוצאות כבר לא בשליטה של המדבר. נ.ב איך הגב? לא יצא לי לשאול אותך עוד מאז הדיון על הגב התחתון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לגבי ht, אין לי כבר כוח להגיד שוב מה אני חושב. והוא גם לא שווה את המאמץ שלי. לקחת קשה את הקטע עם דוגמנים, וגם הוצאת אותו בהקשרו, וחבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() קולד אני לא מדבר עליך ועליי
![]() ולא לקחתי שום דבר קשה, סמוך עליי. יש דברים יותר חשובים על הראש (פסיכומטרי!$?#^@!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחח פשוט מצחיקים אתם...
דדליפט של 115 קילו אני כבר המון זמן לא עושה ברצועות השתמשתי פעמיים בחיים שלי אף פעם לא הגדרתי את עצמי מתאמן מלידה כמו שרישוס החכם זם בתור ציטוט שלי [או שהוא פשוט לא יודע מתי משתמשים ב " " ] אני מתאמן בקושי חצי שנה המטרה שלי היא םיתוח גוף ומצידי אם הייתי עושה סקוואט עם 10 קילו וגודל מזה כמו שצריך זה מה שהייתי עושה!! עכשיו אני מבין את תופעת טוקבקיסטים שכולם נגעלים ממנה...כמה ילדים מאחורי מסך שמחליטים לעצבןן את כולם ולדבר כמו עבריינים מאחורי מקלדת ולהמציא עובדות שלא קיימות קיצר....נמאסתם אתם חבורת פטאתיים שאף אחד פה לא תופס ברצינות....עצוב..
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() ושוב אייל חמוד...אני עומד מאחורי המילים שלי...בוא נעשה תחרות ראש בראש על סקוואט/דדליפט בלי רצועות עם שופט נייטראלי למה אתה מפחד?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובד'כ לא תראה אותי נכנס בכלל לפוסטים כאלה כי רובם ריבים ילדודתיים וחסרי טעם אבל כבר נמאס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמממ אם פעם עשיתי משקל x וכאב לי הגב, ולא הצלחתי לסיים 3x5, אז עכשיו עם אותו משקל אני עושה 4x6 מלא בלי כאבי גב. אתה שואל מה עשיתי? עזבי את ss ובניתי לעצמי תוכנית (היא יצאה דומה קצת לפוש\פול, אבל בניתי אותה מהיסוד ורק אז שמתי לב). אם אני אומר לך ש ss זאת תוכנית לא משהו אתה תכעס? פשוט לי היא היתה יותר מדי כנראה. אני עושה עכשיו סקוואט כבד וסקווט קל (יותר נכון פרונט סקוואט) והיכולת שלי להתאושש הרבה יותר טובה (להזכירך, אחרי שהגעתי למשקל X הזה, אימון אחרי זה ואלו שלאחריו כבר בקושי עשיתי סקוואט עם משקלי חימום). בדדליפט גם יש שיפור. במיוחד שב ss עשיתי 1x5 ועכשיו אני עושה 4x6 עם משקלי שיא חדשים(אפילו שפעם אחרונה היו לי doms מטורפים בגב העליון בגלל הפרונט סקוואט). מעבר לכך והכי חשוב, הרבה יותר כיף לי להתאמן ואני מרגיש יותר טוב שיש לי את הזמן להתאושש מאשר בעבר.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-02-09 בשעה 23:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עשית מה שצריך כדי להמשיך, למרות שבאמצע יכלו להשתנות הרבה דברים אבל זה לא מענייני, העיקר שעכשיו אתה מצליח להמשיך להתקדם. אני בעד כל תוכנית שהיא בתדירות של סקוואט כבד פעמיים בשבוע, ויש בה את תרגילי הבסיס. טוב לשמוע שזה מרגיש טוב יותר, גם אצלי טפו טפו טפו לא היה כאב בגב התחתון מאז אותו יום שקיבלתי את ה"הארה" איך להקשיח אותו גם בסקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
סקוואט כבד יש בהן פעמיים כל תרגילי הבסיס יש בהן ואפילו פעמיים [ואים אין את זה אז הכותב של התכנית אדיוט] מתקדמים בהן מצוין מאוד זהו בעיקרון....? מה הייתה הבעיה עד עכשיו איתן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מתנגד לווליום מוגזם ולתדירות מפגרת של פעם בשבוע, שתאט התקדמות של מתאמנים. תוכנית צריכה לאפשר לך להתקדם, אחרת עדיף להשאר בבית ולגרבץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני בעבר הייתי עושה ab ואז עברתי לתוכנית של לייל גדלתי פי כמה וכמה ועליתי בכל המשקלים בכל תרגיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|