|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הי
אני קראתי קצת על תכנית ss וחשבתי לנסות אותה, אז התחלתי ביום ראשון לעבוד עליה אבל מסתבר ש: הסקווט הוא רק בסמית (אין מתקן לחופשי) אני לא עושה דדליפט (חבר שלי שמתאמן והמאמנים אומרים לי שזה יהרוס לי את הגב והם לא ממליצים לילדים "קטנים" (גיל 15) להתחיל לעשות אותה אז שווה לעשות אימון ss עם 2 הבעיות האלה? במקום הדדליפט אני עושה תרגיל אחר, אני יושב טופס מלמעלה 2 ידיות ומוריד אותם אלי (בסגנון המתח) זה עובד על כל פלג גוף עליון ובעיקר על גב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות דד ליפט, רק שמישהו ילמד אותך תכניקה נכונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. מאמן כושר ממוצע לא יודע כלום מעבר לבסיס של איזה שריר עושה איזו תנועה
2. תעשה דדליפט 3. אתה מעצבן אותי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() תעשה דדליפט למה שזה יעצור לך את הגובה אני באמת לא מבין..ועצה שלי, מניסיון , על תקשיב למאמני כושר או חברים למיניהם..רק על אלה שאתה סומך בעיניים עצומות ..
2. אם אתה באמת רוצה לעשות סקוואט אז תעשה בספסל של הבנצ' לא יקרה לךך כלום..רק תדאג שיהיה לידך ספוטר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אז הם מטומטים. תתחיל לעשות דדליפט! 3. שוב פעם, תעשה דדליפט!
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|