| 
 | |||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. | 
|  | 
|  | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא | 
|  19-01-09, 23:54 | #1 | 
| חבר פעיל |  מעלה תמונות - פעם ראשונה. אני יודע שאני על אחוז שומן גבוהה יחסית ואני מלא נוזלים וכו' .. מחכה לחיטוב באפריל   תמונה ראשונה - בתקופה של השחיפיות (צולמה בתחילת אוגוסט)  תמונה שנייה - רגליים (שגדלו אצלי בצורה מפחידה)  עוד תמונה מיותר קרוב  תמונה שלישית - כל הפרונט  תמונה רביעית - גב ..בחתימה.. *מצטער על האיכות המסריחה* אני אשמח לשמוע הערות ותגובות  
				__________________ נתונים: גיל:21 גובה:183 משקל:92 היקף יד קר: 42 תמונה מאמצע מסה   | 
|   |   | 
|  20-01-09, 00:04 | #2 | 
| Don Ali תאריך הצטרפות: Apr 2007 
				 עוסק ב:: פסיכולוג חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן . |   אין טעם להמשיך מסה .. תתחיל חיטוב עכשיו . אם אתה ממשיך בזה עד אפריל אתה תאבד הרבה מסת שריר בחיטוב ויהיה ארוך יותר. 
				__________________ <<<O.o    | 
|   |   | 
|  20-01-09, 00:09 | #3 | 
| חבר פעיל |   מסכים לגמרי עם עלוש, תעבוד עכשיוו על חיטוב..] 
				__________________ when there is a will, there is a way   | 
|   |   | 
|  20-01-09, 00:19 | #4 | 
| Banned תאריך הצטרפות: Aug 2008 
				 גיל:: 21 עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד). חדר כושר: Go Active בת ים |   רואים שהוספתה רוחב ובשר אחי והתקרנפתה  יפה מאוד!עכשיו חיטוב וסמוך על גלעד יהיה אש  | 
|   |   | 
|  20-01-09, 00:44 | #5 | 
| חבר פעיל |   האמת שלא רואים כלום אחי , אתה לא נראה אחד שמאתמן בלי להעליב , אמורים לפחות לראות קצת גב ... אולי באמת אחרי חיטוב תראה יותר טוב. בהצלחה בהשמך. 
				__________________  | 
|   |   | 
|  | 
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
| 
 | 
 |