ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-01-09, 15:18   #13
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה
ברירת מחדל

מה רע בסוכר לבן ?

למעשה, ישנם מספר סיבות מרכזיות מדוע הסוכר הלבן הוא רע והן עוסקות לא רק בפן הדיאטטי של התזונה אלא גם בפן הבריאותי המונע מחלות.
אם נסתכל מהזוית ההוליסטית – הסיבה היא ברורה: הסוכר הטבעי היחיד אותו הגוף למד להכיר הוא הפרוקטוז המצוי באופן טבעי בפירות כך שגם אכילה קבועה של פירות לאורך שנים אינה מזיקה, בהנחה כמובן, שנשמר הטעם הטוב.
לעומת זאת, הסוכר הלבן אינו 'טבעי' לגוף האדם כיון שאינו מצוי באופן טבעי בטבע אלא מיוצר בתעשייה וככזה, צריכתו באופן מתמיד (גם אם לא מוגזם) עם השנים תגרום לנזק.

אז למה זה כך מבחינה מדעית ? מה ההבדל בין מתוק הנמצא בפרי לבין מתוק הנמצא בתוך כפית סוכר ?
לשם כך נצטרך לחזור קצת על שיעורי הכימיה שלמדנו.
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:33.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים