|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני די חדש פעם
![]() בכל מקרה הגעתי לדילמה(ראו כותרת) מצד אחד נורא נוח לי עם abcd אבל אני לא מסופק להתאמן על שריר פעם בשבוע ![]() מצד שני abc נותן לי סיפוק אבל השאלה עם זה לא יותר מידי (6 פעמים ב8 ימים) מהו שביל הביינים? אשמח לכל ביקורת......בונה ![]() abcd a: גב ויד קדמית מתח רחב 2 סטים משקל גוף חימום פולי עליון רחב חתירה בפולי תחתון בישיבה לטבור דדליפט כפיפת מרפקים שתי ידיים ביחד פטישים כפיפה עם מוט w בעמידה b:כתפיים וטרפזים הנפה לצדדים הנפה לפנים יד יד דלתא אחורית - קירוב אופקי לחיצת כתפיים שראגס עם משקולות יד c: חזה ויד אחורית לחיצת חזה לחיצת חזה בשיפוע עם משקולות יד פרפר חופשי פשיטת מרפקים בפולי מוט ישר מקבילים פשיטת מרפקים מאחורי הראש d: רגליים (היום האהוב עלי רק שהימים שלאחר די קשים) סקואט חימום ל 2 סטים סקואט חופשי לג פרס מכרעים בהליכה 8 צעדים עם מוט כופפי ברך סטיף לג דדליפט תאומים בעמידה תאומים בישיבה ב abc זה מחולק שרגליים ביחד עם כתפיים: סקואט לג פרס כופפי ברך סטיפ לג דדליפט תאומים בעמידה הנפה לפנים הנפה לצדדים ו/או לחיצת כתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הותק שלך?
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בחודש ה 9 (לא בהריון ) עברתי ל abcd וכרגע אני 10 חודשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() הכל בתזונה טובה? אימונים נכונים? מנוחה טובה? איך התרגילים הבסיסיים אצלך?
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכל להיות יותר ספציפי
אבל בסך הכל אני משתדל לאכול כל 3 4 שעות,ודי מאוזן. אימון (אם לזה אתה מתכוון) שלי נמשך משהו כמו שעה עד שעה ורבע, דגש על טכניקה נכונה. אבל שאלתי היא, עם התכונית הזאת של abcd פעם בשבוע, באמת עדיפה על abc פעמיים בשבוע? כמובן שכל אחד מגיב שונה, אך בכל זאת מנוחה של 6 ימים לקבוצת שריר, יכול להועיל? בקשר לתרגילים הבסיסיים, אני חושב שאתה מתכוון ל- סקואט, דדליפט, חתירות למיניהם ושלל התרגילים החופשיים, הם בהחלט עדיפיים עלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אם לא תשאר על abcd כמו עכשיו [הייתי משנה כמה דברים בתכנית אבל זה סיפור אחר] הגוף של מתאמן טיבעי לא יעמוד בabc פעמיים בשבוע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אם הבחירה היא רק בינהם אז תלך על abcd...
באיזו תוכנית עבדת עד עכשיו?
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה דברים הייתה משנה?
עד עכשיו עבדתי abc שאני מבצע 4\5 בשבוע כל פעם קבוצה אחרת. עבדתי כך חודשיים ואז עברתי ל abcd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() דרך אגב אני יוכל לענות בימים הקרובים, אבל עדין אשמח לעוד עצות!
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() הייתי ממליץ לך על חלוקה של ab
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|