| 
 | |||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. | 
|  | 
|  | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא | 
|  18-12-08, 16:24 | #1 | 
| חבר פעיל |  שאלה לפני החדר כושר אז תיהיו חמודים כמו שאתם תמיד ותעזרו לי החזה שלי בפיגור..!!לעומת היידיים ממש בפיגור אני עושה לחצית חזה 4 סטים{1 חימום} לחיצת חזה בשיפוע ופרפר{החלפתי ממקבילים לגיוון} כאיו 3 תרגילים חשבתי להוסיף תרגיל מה אתם אומרים? אם כן אז איזה? ואם לא אז מה לעשות? | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:26 | #2 | 
| חבר ותיק (מועמד לחבר VIP) |   
				__________________ גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:39 | #3 | 
| חבר פעיל |   קראתי את המאמר ואני אנסה מה שכתוב שם אבל עדיין זה לא ממש ענה לי על השאלה שלי אם זה בסדר להוסיף תרגיל או שזה יותר מידי אני עושה ab | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:40 | #4 | 
| חבר פעיל |   אם הוא בפיגור זה לא אומר שעוד תרגיל הוא בהכרח הדבר הנכון לעשות. אני מציע לך שפשוט תשאר עם ה-3 תרגילים שיש לך כרגע. 
				__________________    | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:41 | #5 | |
| חבר ותיק (מועמד לחבר VIP) |   ציטוט: 
 עוד אופציה שעלתה לי היא לבטל את הגירוי הישיר לידיים עד שהפיגור יצטמצם 
				__________________ גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם | |
|   |   | 
|  18-12-08, 16:41 | #6 | 
| חבר פעיל |   יתכן שזאת גנטיקה ו theanimal תתחבר למסנג'ר. | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:42 | #7 | 
| חבר ותיק (מועמד לחבר VIP) |   בערב אחי, יש לי אימון ואני יוצא עוד כמה דקות... אני אשתדל שהיום זה ייצא יותר מוקדם חח  וד"א, השם זה אור 
				__________________ גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:44 | #8 | 
| חבר פעיל |   אתה יכול להתחבר ממש לדקה, אני פשוט כנראה מתחיל היום את התוכנית ואני רוצה שתעבור איתי דקה על הדברים שצריך לעשות. | 
|   |   | 
|  18-12-08, 16:49 | #9 | 
| חבר פעיל |   סבבה תודה אם יש ךמישו עוד דעה אני אשמח  | 
|   |   | 
|  | 
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
| 
 | 
 |