|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא ניסה לקשר קשר אסוציאטיבי בין הגירוי המותנה לתגובה המותנית. בהתחלה הוא צלצל בפעמון וביחד עם זה הראה לכלים בשר, כתוצאה מכך הכלבים ריירו. הוא חזר על זאת מס' פעמים והשיג אותה תוצאה. לאחר מכן הוא צלצל בפעמון ולא הראה להם בשר, בכל זאת הכלבים ריירו, הם קישרו בין הגירוי המותנה לתגובה המותני, הוא חסר על מעשה זה מס' פעמים ובכל פעם הם ריירו פחות ופחות, חלה דעיכה, (הייתי ממשיך אבל נמאס ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל עם כל הכבוד אתה מדבר שטויות ..
איזה זכות יש לך לדבר על הידיים שלו ? "צילמו מקרוב" .., על מי אתה בא לעבוד תראה איזה יד ענקית אז מה אם צילמו מקרוב ? ומי אמר שאחוז כזה נמוך זה לא טוב ? הלוואי עלי אחוז שומן כזה להתחיל מאחוז כזה מסה זה חלום. דבר אחד אני מסכים זה עם הרגליים שהן קטנות אבל בכל זאת לא כאלה קטנות כי עם 12 אחוז אני בטוח שהוא יראה מסיבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() צודק. לא מסכים עם ארבל בקטע הזה.. יש לו יד ממש ענקית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() אמנם הגוף שלא לא נראה מי יודע מה
אבל זה לא קשור מאיזה מרחק צילמו את הידיים, יש לו ידים גדולות מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() אל תשכחו שפיתוח גוף כשמו כן הוא - לפתח את הגוף
כלומר העניין פה הוא תהליך הפיתוח עצמו, ולא המטרה! את המטרה כל אחד בוחר באופן אישי. אי אפשר בשום אופן לומר שהגוף שלו לא מפותח! נכון, הוא לא מאסיבי בטירוף אבל ואללה הוא לא מעוניין בזה! ורואים אז זה לפי הגוף שהוא השיג, רואים שהוא לא באמצע משהו אלא זו תוצאה סופית, אחרי ליטושים ושיפורים, ניסוי וטעייה, זה מה שהוא מביא. אז מבחינתו, הוא השיג את המטרה שלו, ומבחינתי גם זה פיתוח גוף ועוד איך! וחוץ מזה - לדעתי, אם הוא נגיד מסתובב עם חולצה, לא ממש רואים שיש לו כזה גוף, ולדעתי זה הגוף הכי יפה. שרק אתה בעצמך יודע מה יש מתחת לחולצה, והסביבה רואה רק אמות ענקיות ותאומים עם פסים לאורך, וכולם מנחשים לבד מי אתה ומה אתה. Respect
![]() |
#66 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() הבן אדם הראשון שאני רואה בyoutube שהגב שלי יותר מאסיבי משלו חחחחחחחחחחחחחח :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() הנה תמונה שלו
אחלה טרייספס ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זה כאילו הוא מתחרה בתחרות פיתוח הגוף העליון.
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא אמרתי שהן פיציות,אבל הוא גם לא מאסיבי בכלל,חיטוב נותן אשליה של המון גודל.
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() כולם פה ממש מדברים מקנאה, הוא יותר גדול פה מכולם בפורום :):):):) אם הוא היה הולך להתחרות בארץ במשקל שלו הוא היה לוקח בכלל בלי להתאמץ, אחוז שומן פשוט מטורף,הוא הגיע לאחוז שומן שאפשר לנתח אותו ממש אנטומית ובעיני זה מדהים, הרגלים שבאמת קטנות יותר מפלג הגוף העליון שלו והאמת שזה אצל רוב המתחרים בארץ ככה, אני יודע שכמה יקפצו וינסו לשכנע את עצמם שהוא קטן ואחוז שומן ממש נמוך וזה לא יפה זה רק לשכנע את עצמכם שאתם נראים יותר טוב ממנו ואתם יותר גדולים, בכל מקרה להגיע לאן שהוא הגיע זה חתיכת השקעה וכלם יודעים כמה זה קשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() מדהים או לא -מפחיד להתסכל עליו-פשוט לא יפה
![]() |
#74 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מנהל מכירות
חדר כושר: הולמס פלייס מודיעין
|
![]() חחח..איזה יצור מה קנאה?
יש אנשים שאוהבים להיות חטובים כמו ועוד כמה פה בפורום ויש אנשים שהיה להם חסך ילדות והם רוצים להיות ענקים שיבושם לכם!
![]() |
#75 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() ממש לא אהבתי
אפילו די הגעיל אותי אבל(!!)- אפשר להעריך אותו על החיטוב שהוא הגיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() אין לו שומן בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
משתמש פעיל
|
![]() אהבתי רצח את הכתפיים שלו , חוץ מהם כמעט בהכל הוא צריך שיפור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Fat bastard
|
![]() בואנה כמה מכם דיברו פה ממש שטויות.... אתם מערבים בשר וחלב..
מי שפתח את הפוסט פתח אותו בכותרת "זה מה שנקרא חיטוב" והוא צודק. הוא לא דיבר על מסה. ברור שהוא לא גדול ומסיבי כמו בתחרויות הגדולות, אבל מה זה קשור? מישהו אמר שהוא עולה איתם לבמה? הוא קטגוריה אחרת לגמרי! מה אם הוא עולה לקטגוריה של 70 קילו? כולם פה רגילים לראות תמונות של מפלצות אז ברור שלא תתרשמו מבחור בגודל הזה! בקשר לגוף מגעיל או לא... עניין של טעם וריח. לפי דעתי זה גם לא חוכמה להיות ענק אבל שמן.. צריך למצוא את האיזון אבל לא זו הנקודה. מה שכן אפשר להגיד עליו שהוא חטוב ויבש ברמה מאוד מאוד גבוהה ומי שלא ניסה להגיע לרמה כזו אני לא חושב שיש לו זכות לבקר מי שכן הגיע... (ד"א בקליפ הוא נראה הרבה הרבה יותר מרשים מאשר בתמונה מהבמה) רגליים באמת קטנות ביחס לפלג גוף עליון (כמו הרבה מתחרים מהארץ שפלג גוף עליון אצלם הרבה יותר טוב ד"א). ומה קשור האחוז שומן של מריוס? הבנאדם מתאמן לתחרות שבה רוב האנשים בכלל נראים כאילו הרגע יצאו משנת חורף... לא נראה לי שהאחוז שומן שלו מטריד אותו בתחרות הזאת נערך לאחרונה על ידי יניב צוות ישראלבודי, 10-12-08 בשעה 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס מזמן אני יודע שזה פורום של קנאים בוא ניראה כל יילד פלצן שמדבר פה יגיע לרמת חיטוב גנטיקה של הפרדות וחתכים משוגעת כמו שלו תכניסו אותו למסה עצבנית ותיראו שהוא גדול פה יותר מכל אחד וחוץ מזה מאיפה הגיע פתאום הזכות לכל אחד להעביר ביקורת בואו ניראה אותכם קודם על הבמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה מאוד שאתה צוחק ראית את הבייסיפ שלו ? תוסיף לזה עוד שומן שאי לבחור בכלל בגוף בסרטון הוא יהיה מסיבי מאוד .
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|