|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תקשיב אין לי וויכוח איתך .. ובכל זאת יש לך מן תחושה עילאית כזו שאני מנסה להוציא אותך קטן ולא כך הדבר. אני בטוח שיש לך ניסיון רב וידע רק לא פחות , לא יודע אם פי 3 פי 5 או פי מיליון ממני. אבל הניסיון הזה שלך ביחס לשלי הוא לא רלוונטי . כי מה שעובד עלייך ואפקטיבי עלייך לווא דווקא אפקטיבי עליי. קפיש ? אני רק אומר תפסיק לפסול שיטות אחרות בצורה עיוורת רק כי עלייך הם לא עובדות . Ab\abc\abcd\abcde מה לעשות מוכח שעובד... מה לעשות ? השיטות של ריפטו , כל הקטע של לא לאמן יד קידמית , כל הקטע של 5 תרגילים בסיסיים מה לעשות גם עובד. כל מה שאני אומר זה אישי , תפסיק ללכת ראש בקיר . כי זה חסר טעם . ואין פה עניין של לדבר שטויות או להפיץ שטויות . זהו פורום , מקום בוא מגיעים להתדיין כל הדעות מכל הסוגים... כן אתה רואה חלק מהילדים שמספרים לך אני יש לי יד 42 ואני מרים יד קידמית 56 קילו בסט... ואתה רואה אותם אחרי כן ולא מבין מה בכלל הילד דיבר. ומצד שני אתה רואה מתאמנים מקצועיים , שבאים ומראים לך תוכנית אימונים של abcd. ואתה בא ואומר , תשמע זה זבל ולא עובד. מבין את הנקודה שלי? תפסיק לפסול שיטות אחרות , תפסיק לפסול דעות של אחרים . כי זה חסר טעם . מקווה שהבהרתי את עצמי וזה לא בא מזילזול או משהו חס וחלילה מכל אדם ניתן ללמוד . ותאמין או לא את ההודעות שלך אני קורא בעיון רב .
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|