|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה 1
|
![]() אפשר לגדול טוב מאוד בביית
אני מתאמן בבית וגדול יותר מרב חברי הפורום |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש ציוד בבית, מה ההבדל בין הבית לחדר כושר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() בחדר כושר האווירה טובה יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך סטיות מניות? (אני מדבר על חתימה) ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאפשר לגדול בבית
אולי עם מולטי טריינר אי אפשר לגדול אבל יש לי גם ספה ו הרבה פלטות, מקבילים, מתח, ספה לבטן עם פריצ'ר תהיה בעוד כמה חודשים, וכלוב לסקווט יהיה בקרוב, אני מקווה. חחח אווירה יותר טובה בח"כ? אתם לא יודעים על מה אתם מדברים... אין יותר כיף כשהמכון הוא מרחק 30 שניות מהחדר שלך, כשהציוד הוא שלך ורק שלך, שאין אף אחד שיתפוס לך מכשירים או יניח לך מגבת שם באמצע סט שלך כשאתה הולך לשתות וחושב שהספה עכשיו תפוסה בשבילו... אני בוחר את המוזיקה, אני מתאמן מתי שאני רוצה, אני לא שומע פלצנים קטנים שיגידו לי שאבקות זה לא טבעי ועוד דבר, יש לי בבית איפה שהמכשירים מקלחות ושירותים וגם מטבח, יש יותר טוב מזה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() גם בחד"כ יש שרותים ומקלחת... מטבח... אתה אוכל באמצע אימון?
ומי ישמור עליך בתרגילים? אני לא יודע לגביך אבל אפילו כשאני לא עובד לכשל אני צריך מישהו שיגיש לי את המוט בלחיצות חזה בטווחי חזרות של 6-10.
![]() |
#28 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
כשאתה מרים את זה בספה כמו במכון ועם המוט וכו' זה קל להרים לבד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן עם אחי כשהוא בא בסופ"ש, את אבא שלי אני מסנג'ר פעמיים בשבוע ועם חבר אחד יום X ועם חבר אחר יום Y וכך הלאה, לזה אתה דואג? חוץ אני מזה שאני חי בשכונה של סחבקים, כל אחד שעובר בשכונה אני יכול לתפוס אותו שיעזור לי באיזה סט
חוץ מזה, שזה רק ללחיצת חזה, ועל החזה אני עובד פעמיים בשבוע, כך שרק פעמיים בשבוע אני מסנג'ר מישהו.. ואולי גם ליד קידמית... סקווט אני עוד לא עושה. זה הכל, מה אני צריך מישהו בשביל לבצע פולי עליון, או מתח, או משיכת כבל לתלת ראשי, או לתרגיל הפרפר, או לפשיטת ברכיים. עכשיו עשיתי אימון, אחלה, שווה כל אגורה שהוצאתי... ומדבר אחד שהיה שנתיים בח"כ ויודע מה זה ח"כ, אני אומר לכם, יותר טוב בבית! אבל איש באמונתו יחיה. ואני יודע שבחדר כושר יש מקלחות ושירותים, אני ניסיתי להבהיר שיש לי כמעט כל מה שצריך, כמו חדר כושר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
בית אי אפשר לגדול, רוב הסיכויים שאין מספיק משקל וגם כשיש אי אפשר להגיע לכשל אין תמיכה של מישהו צמוד אוי אפשר לעשות בנט אוור רוז דדליפט וסקוואטים לך תדע אם אתה עושה נכון וזה עובדה מי שאומר שגדל בבית משקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
ואני באמת יותר גדול ממך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואגב, 100 ק"ג זה מספיק פלטות בשבילי כרגע. גדלתי, צריך עוד? הולך וקונה, אבל מה ששילמתי, 1500 ש"ח לעומת מה שקניתי זה כלום. בשנה הקרובה 100 ק"ג פלטות אמורים להספיק להכל. "לך תדע אם אתה עושה נכון" , אתה צודק, אבל אני יודע איך עושים כי עבדתי כבר בחדר כושר עם מדריך. אני מוכן להסכים על דבר אחד שלמתאמן שלא מבין כלום מהחיים שלו יהיה קשה להתאמן בבית, אבל אחד שכבר התנסה ומכיר הרבה תרגילים ויודע איך מבצעים (כמוני) זה הרבה יותר טוב. לכן למתאמן מתחיל הייתי מציע איזה שנה ככה בחדר כושר ללמוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() תשמע כמה כסף יצא לך בסוף??
2000+?? בכסף הזה הייתה יכול לעשות מנוי לשנתיים בחדר כושר, ותחשוב שפתאום לא בא לך להתאמן?? מה תעשה אז?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פחחח... ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
אזהרה 1
|
![]() ציטוט:
אני באמת יותר גדול מרב הפורום פה גם "מהסוסים" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב זה נכון שבבית אין לך את המוטיווציה שיש לך כשאתה הולך לחדר כושר
אבל לדעתי הייתי מעדיף שהיה לי חדר כושר טוב בבית מאשר לעשות מנויי... 2000+ אתה אומר? אם זה היה כזה זול על המכשרים הייתי עושה בבית גם (מכשירים טובים לא חרטא) שנתיים מנויי בטוח לא אני לא יודע איפה אתה מיתאמן אבל אני משלם 2700 לשנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לגדול חופשי בבית.
יש לחבר שלי ציוד מלא בבית,הוא לא מתאמן אז הוא לא גדל אבל שאני לפעמים מתאמן אצלו אני מרביץ אחלה אימונים עם הכל מהכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם לא בא לי להתאמן? אין דבר כזה, גם אני אפסיק, תמיד אני ארצה לחזור ואני אחזור, גם עכשיו כשהפסקתי לשנה, אני חוזר עכשיו. חוץ מזה, שתמיד אפשר למכור, גם למכוני כושר. פשוט הרוב פה הוא בחדר כושר כי הוא הולך עם הזרם וזה בסדר, הוא לא התנסה באימון ביתי, אני התנסתי בשניהם ואני אומר שבבית יותר טוב. בסדר? מספיק, אפשר להתווכח על הנושא בלי סוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|