|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() בחיטוב הייתי ממליץ לך להחשיב ירקות כי בכיף אפשר להגיע ל-300 קלוריות מירקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ד.א תמיד התפלאתי איך לעזאזאל לכרוב כבוש נגיד יש 10 קלוריות ל 100 גרם לפי מה שכתוב על האריזה, וזה עוד עשוי עם חומץ.. ולכרוב רגיל יש 21 קלוריות.. סתם דוגמא שהבאתי, מה הם מכניסים שם? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי תספור ותחשב בתפריט, כי כמו שהארדקור אמר, הירקות יכולים להגיע בחלק מהתפריטים למאות קלוריות ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|